Gość: yaku_ona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 07:47 czesc, moglibyscie napisac gdzie wybieracie sie na ten kierunek i ile mieliscie % z maturce probnej? ( chce wiedziec orientacyjnie gdzie nie mam szans :)) ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b Re: filologia angielska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 09:11 ja sie nie wybieram ale zarzuce testem z uw www.angli.uw.edu.pl/angli/test.doc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: filologia angielska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 14:52 łeeeee super ten tescik :) lubie takie :)) nie ma co - jednak 3 lata laciny w licku sie na cos przydaly - jakos sobie daje rade z tymi jezykowymi pytankami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: filologia angielska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 15:08 ja tez takie lubie :D dlatego wolabym jezykoznawstwo niz jakakolwiek filologie- nauka jezyka i o jezyku spoko sprawa:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: filologia angielska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 15:25 a skladasz papiery na uw ? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: filologia angielska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 16:19 nie boj sie, nie bede ci konkurencji robic :D gdzie skladam papiery to wielka tajemnica, ale jakbym szla na filologie to kierowalabym sie do poznania raczej niz do wawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: filologia angielska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 16:55 hieh ja ani tu, ani tu ( za wysoki poziom hiehiehie i ... za daleko:( ) jak juz to w bydgoszczy albo na umk :) Odpowiedz Link Zgłoś