Gość: M.R. IP: 80.50.104.* 06.11.07, 09:35 ... w galerii na Zielonych Wzgórzach??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ONa Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 07.11.07, 13:28 Kiedy będzie otwarcie reserved w galerii carrefour? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.osiedle.net.pl 07.11.07, 14:23 szybko to niestety nie nastąpi, jakoś pod koniec listopada, albo początek grudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONa Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 07.11.07, 21:40 buuu :( nie ma gdzie się ubrać w białymstoku jak na razie, załamka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.koba.pl 07.11.07, 22:11 Wielka paniusia się znalazła , najpierw psiochę umyj , nie zakładaj na brudną czystych majtek z bazaru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.idealan.pl 17.11.07, 18:48 co za debil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryzelda71 Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.elpos.net 17.11.07, 14:02 No tam to sie ubierzesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.bsk.vectranet.pl 08.11.07, 00:41 Wydaje mi się, że prędzej otworzą Galerię Białą-m.in. H&M, niż Reserved na Zielonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.chilan.net 17.11.07, 10:07 Reserved mam nadzieje, ze zaplacil za to ogromna kare iz nie otworzyl sklepu w terminie, bez przesady chyba nie zyjemy w krajach trzeciego swiata, chociaz moze kto wie... :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecio Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.elpos.net 17.11.07, 11:21 Ale szpanery,pewnie cichodajki,sklepow z ciuchami im brakuje hahaha wieśniary co to na metki patrza...wystawcie dupy na mroz tak jak Doda a moj lekarz bedzie mial z was kaske na nowy urlop w krajach egzotycznych... Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: czy jest już otwarty Reserved... 17.11.07, 13:53 Masz jakiś kompleks osobowości?? Ja mam zwyczaj kupować wiele rzeczy po sezonie dzięki czemu jest taniej. A w Reserved przeceny bywają prawie takie jak w Caryy, tylko że kolekcje lepsze (co nie jest trudne, przebić carry) i jakość jakby też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpelka Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.elpos.net 17.11.07, 19:06 ><<<Masz jakiś kompleks osobowości?? Facet,chyba kompleksem osobowsci jest pisanie ,ze Reserved to jedyny godny uwagi sklep w Bialym hahahaha..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.idealan.pl 17.11.07, 22:33 a podaj jakies inne hah pewnie orsay Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: czy jest już otwarty Reserved... 18.11.07, 20:48 Gość portalu: kumpelka napisał(a): > > ><<<Masz jakiś kompleks osobowości?? > Facet,chyba kompleksem osobowsci jest pisanie ,ze Reserved to jedyny > godny uwagi sklep w Białym hahahaha..... A kto tak napisał?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzied moroz Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.elpos.net 18.11.07, 21:59 >>>>A kto tak napisał?? ONA Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: czy jest już otwarty Reserved... 18.11.07, 22:52 Na tym forum nawet o terminie otwarcia sklepu nie można porozmawiać, bo zaraz zaczynają się głupie docinki. A wszystko jest dla ludzi, jak ktoś chce może się ubierać u Gucciego, ktoś inny na Madro, ktoś inny w ciucholandzie, a jeszcze inny w Reserved, na którym nie ma metki a ciuch nie zawsze jest kiepskiej jakości. P.S. Sklepu coś czuję, że za szybko nie otworzą, ich strata, wyprzedzi ich GP i Biała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filozof Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.elpos.net 19.11.07, 15:22 Jak ktos ma kase na Reserved to ma i kase na bilet do stolycy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: czy jest już otwarty Reserved... 20.11.07, 08:01 reserved to taki sam przedzial cenowy jak polowa ubran na kawaleryjskiej. zadna ekskluzywna marka, zwykla sieciowka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlote jajka Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.idealan.pl 17.11.07, 22:32 chyba cie taka cichodajka do wiatru wystawila, dlatego hulasz po forach i obrazasz innych, ty nieudaczniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptik Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 23:37 ja tez sie nie moge doczekac.Od kiedy reserv przestal szyc w Turcji a zaczal w Chinach jakosc jakby lepsza.Rozpada sie dopiero po drugim praniu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filozof [...] IP: *.elpos.net 18.11.07, 10:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia reserwed IP: *.euro-net.pl 19.11.07, 16:56 hejka wszystkim zainteresowanym Reserwed otwierają 1 grudnia pozdrawiam znajomej córka będzie kierowniczką więc mam dane z 1 ręki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 16:30 Ale jaja . Odpowiedz Link Zgłoś