Dodaj do ulubionych

czy jest już otwarty Reserved...

IP: 80.50.104.* 06.11.07, 09:35
... w galerii na Zielonych Wzgórzach???
Obserwuj wątek
    • Gość: ONa Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 07.11.07, 13:28
      Kiedy będzie otwarcie reserved w galerii carrefour?
      • Gość: elka Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.osiedle.net.pl 07.11.07, 14:23
        szybko to niestety nie nastąpi, jakoś pod koniec listopada, albo
        początek grudnia.
        • Gość: ONa Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 07.11.07, 21:40
          buuu :( nie ma gdzie się ubrać w białymstoku jak na razie, załamka
          • Gość: Ojciec Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.koba.pl 07.11.07, 22:11
            Wielka paniusia się znalazła , najpierw psiochę umyj , nie zakładaj na brudną
            czystych majtek z bazaru
            • Gość: matka Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.idealan.pl 17.11.07, 18:48
              co za debil
          • Gość: gryzelda71 Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.elpos.net 17.11.07, 14:02
            No tam to sie ubierzesz....
    • Gość: K Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.bsk.vectranet.pl 08.11.07, 00:41
      Wydaje mi się, że prędzej otworzą Galerię Białą-m.in. H&M, niż
      Reserved na Zielonych.
      • Gość: Ja Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.chilan.net 17.11.07, 10:07
        Reserved mam nadzieje, ze zaplacil za to ogromna kare iz nie
        otworzyl sklepu w terminie, bez przesady chyba nie zyjemy w krajach
        trzeciego swiata, chociaz moze kto wie... :>
        • Gość: miecio Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.elpos.net 17.11.07, 11:21
          Ale szpanery,pewnie cichodajki,sklepow z ciuchami im brakuje hahaha
          wieśniary co to na metki patrza...wystawcie dupy na mroz tak jak
          Doda a moj lekarz bedzie mial z was kaske na nowy urlop w krajach
          egzotycznych...
          • kajmir Re: czy jest już otwarty Reserved... 17.11.07, 13:53
            Masz jakiś kompleks osobowości??

Ja mam zwyczaj kupować wiele rzeczy po sezonie dzięki czemu jest taniej. A w
            Reserved przeceny bywają prawie takie jak w Caryy, tylko że kolekcje lepsze (co
            nie jest trudne, przebić carry) i jakość jakby też.
            • Gość: kumpelka Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.elpos.net 17.11.07, 19:06

><<<Masz jakiś kompleks osobowości??

Facet,chyba kompleksem osobowsci jest pisanie ,ze Reserved to jedyny
              godny uwagi sklep w Bialym hahahaha.....
              • Gość: jajo Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.idealan.pl 17.11.07, 22:33
                a podaj jakies inne
                hah pewnie orsay
              • kajmir Re: czy jest już otwarty Reserved... 18.11.07, 20:48
                Gość portalu: kumpelka napisał(a):

>

> ><<<Masz jakiś kompleks osobowości??

> Facet,chyba kompleksem osobowsci jest pisanie ,ze Reserved to jedyny
                > godny uwagi sklep w Białym hahahaha.....

A kto tak napisał??
                • Gość: dzied moroz Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.elpos.net 18.11.07, 21:59
                  >>>>A kto tak napisał??
                  ONA
                  • kajmir Re: czy jest już otwarty Reserved... 18.11.07, 22:52
                    Na tym forum nawet o terminie otwarcia sklepu nie można porozmawiać, bo zaraz
                    zaczynają się głupie docinki.
                    A wszystko jest dla ludzi, jak ktoś chce może się ubierać u Gucciego, ktoś inny
                    na Madro, ktoś inny w ciucholandzie, a jeszcze inny w Reserved, na którym nie ma
                    metki a ciuch nie zawsze jest kiepskiej jakości.

P.S. Sklepu coś czuję, że za szybko nie otworzą, ich strata, wyprzedzi ich GP i
                    Biała.

• Gość: filozof Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.elpos.net 19.11.07, 15:22
                      Jak ktos ma kase na Reserved to ma i kase na bilet do stolycy :-)
                      • hratli Re: czy jest już otwarty Reserved... 20.11.07, 08:01
                        reserved to taki sam przedzial cenowy jak polowa ubran na
                        kawaleryjskiej. zadna ekskluzywna marka, zwykla sieciowka.
          • Gość: zlote jajka Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.idealan.pl 17.11.07, 22:32
            chyba cie taka cichodajka do wiatru wystawila, dlatego hulasz po
            forach i obrazasz innych, ty nieudaczniku
            • Gość: ptik Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 23:37
              ja tez sie nie moge doczekac.Od kiedy reserv przestal szyc w Turcji
              a zaczal w Chinach jakosc jakby lepsza.Rozpada sie dopiero po drugim
              praniu..
              • Gość: filozof [...] IP: *.elpos.net 18.11.07, 10:40
                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                • Gość: madzia reserwed IP: *.euro-net.pl 19.11.07, 16:56
                  hejka wszystkim zainteresowanym
                  Reserwed otwierają 1 grudnia
                  pozdrawiam
                  znajomej córka będzie kierowniczką więc mam dane z 1 ręki
    • Gość: oi Re: czy jest już otwarty Reserved... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 16:30
      Ale jaja .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka