bunkowa 28.12.07, 12:49 Witam Podpowiedzcie mi białostockie mamusie gdzie w Białym można kupić ciuszki dla dzieci (niemowląt)? Miejsce gdzie byłby i wybór i ceny rozsądne. A może są jakieś dziecięce outlety, ciuchlandy czy komisy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-julii Re: ciuszki dziecięce 28.12.07, 20:34 Polecam ciucholandy, zaczelam juz kompletowac ubranka dla synka, własnie tam.Cena ciuszków ok.6-10 zl, oczywiście wszyskie z wieszaczków, uprane i wyprasowane, część nawet nowa-widać gołym okiem.Komisów osobiście nie polecam , bo jest o wiele drożej.Blisko Madro jest fajny sklepik-nawet 2. z odzieżą dla maluszków. Odpowiedz Link Zgłoś
bunkowa Re: ciuszki dziecięce 29.12.07, 08:48 A do których ciuchlandów najlepiej zajrzeć? Podrzuć proszę kilka adresów. Nie jestem wprawdzie białostoczanką ale może jakoś znajdę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: ciuszki dziecięce 29.12.07, 09:15 Możesz zajrzeć do Hurtowni dziecięcych.Jedna jest na przeciw Euro Samu na Słonecznym stoku,druga na Hurtowej(od ulicy Składowej).Tam kupisz nowe ciuszki i w kompletach np po 5 par śpiochów(w rożnych kolorach)itp.Można też pojedyńczo kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-julii Re: ciuszki dziecięce 29.12.07, 10:16 Wysłalam Ci meila na gazetowego z adresami sklepów z ciuszkami.Mam nadzieje, że się coś przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
bunkowa Re: ciuszki dziecięce 29.12.07, 19:53 Bardzo dziękuję za podpowiedzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mama-julii Re: ciuszki dziecięce 30.12.07, 14:55 Otwórz meila gazetowego-tam podsylam Ci pare namiarow na te sklepy Odpowiedz Link Zgłoś