klaudiaart 28.01.08, 21:30 Te mieszkania mozna zalatwic tylko po znajomosci,przekonalam sie o tym...poza tym jest to wylegarnia przestepcow i huliganow wiec nie zaluje ze tam nie zamieszkalam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nerwowa10 TBS-y rosną w siłę- jak puszczą mrozy???????? 28.01.08, 21:47 A kiedy tej zimy w ogóle były silne mrozy?????????? Co za piramidalna bzdura! Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: TBS-y rosną w siłę- jak puszczą mrozy???????? 28.01.08, 22:19 Piramidalna bzdura to Ty jesteś! Mrozów potężnych może i nie było, ale jakby nie patrzeć ziemia jest zmarznięta i nikt w takich warunkach nie będzie prowadził prac ziemnych, bo nie ma pewności, że zima nie zawita do nas jeszcze i nie pokaże swego prawdziwego oblicza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca tematu Re: TBS-y rosną w siłę IP: 82.139.146.* 28.01.08, 22:10 Klaudiaart - nie mieszkasz tam bo żeś gołodupiec !!! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiaart Re: TBS-y rosną w siłę 29.01.08, 18:14 Gość portalu: znawca tematu napisał(a): > Klaudiaart - nie mieszkasz tam bo żeś gołodupiec !! Niestety mylisz sie marna istoto: mieszkam w Vipowskiej dzielnicy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek TBS-y rosną w siłę IP: *.bsk.vectranet.pl 28.01.08, 22:16 ... rosną w siłę za pieniądze lokatorów. Właśnie dostałem od razu 2 podwyżki czynszu. Od lutego o 7 złotych, od maja 26 złotych. Tempo stachanowskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antydres Re: TBS-y rosną w siłę IP: *.elpos.net 28.01.08, 22:56 TBSy leza na koncu miasta w miejscu gdzie niedawno pasly sie krowy wiec w sam raz na slumsy dla trudnej molodziezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tbs TBS-y rosną w siłę IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 29.01.08, 07:15 Może i rosną ..., ale w stertach śmieci, brudnych klatkach schodowych,przepalonych żarówkach, brakiem miejsc parkingowych i podwyżkach czynszu , że o odśnieżaniu nie wspomnę.Jest nowy prezes i jak jest? "Wspaniale".Tężca można dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teżTBS Re: TBS-y rosną w siłę IP: 212.33.93.* 29.01.08, 10:52 to Ty może w "komunałkach" mieszkasz? A jak się będziesz mył to tężca nie dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tbs Re: TBS-y rosną w siłę IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 29.01.08, 16:42 mieszkam na TBS -ach, jeśli chodzi o mycie, to za wodę mam zawsze dopłaty , a klatka schodowa była sprzątana ostatnio jak chodził ksiądz po kolędzie.Tężca nie dostanę, bo omijam ten rozpierdziel na chodnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: TBS-y rosną w siłę IP: 212.33.93.* 29.01.08, 10:58 a ja się przekonałam,że nie tylko po znajomości. I na dodatek przy minimalnej partycypacji. I jakoś nie narzekam na rzekomych huliganów i przestępców, co to się ponoć wylęgają. Było trzeba się wczesniej zacząć rozglądać za tymi mieszkaniami, a nie wtedy, kiedy kolejka oczekujących była już gigantyczna. I złości by wtedy nie było droga Klaudio. A tak pozostaje Ci teraz tylko kredycik na 30-40 lat. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x1 Re: TBS-y rosną w siłę IP: 82.139.146.* 29.01.08, 11:50 lepiej wziąć kredyt i spłacać go i mieszkać w swoim mieszkaniu , niż mieszkać w cudzym i miesiecznie płacić zajjebisty czynsz !!! Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handzia Re: TBS-y rosną w siłę IP: *.elpos.net 29.01.08, 12:52 Tak, lepiej w TBS-ach, bo w tym czasie kiedy Ty będziesz "gonić złotówki", jeść byle co, aby ci wystarczyło na kredyt, pracować w czasie urlopu lokatorzy TBS-ów dorobią się super samochodów, zwiedzą Egipt itd., a potem Urząd Miasta da im takie zniżki, że wykupią "biedacy" za grosze swoje mieszkania. Przerabiałam to już, dlatego mam 36m na 4 piętrze, całe życie ciężko pracowałam, a inni teraz są panami i śmieją się z mojej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Re: TBS-y rosną w siłę IP: *.elpos.net 29.01.08, 13:23 TBS to typowe blokowisko..za pare lat to naprawde bedzie wylegarnia chuliganstwa..tak jak dzis Nowe Miasto,ktore kiedys bylo identycznym mlodym osiedlem.Juz dzis na TBS jest mnostwo interwencji,zdarzen itp.Jesli ktos nie wie, nich sie nie wypowiada.Pewnie siedzi w domu i nie ma swiadomosci ile dzieje sie za jego oknem na tym osiedlu wieczoram,czyt.na TBS.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: TBS-y rosną w siłę IP: 212.33.93.* 30.01.08, 08:42 a pan "policjant" to chyba za biurkiem przesiaduje za czesto. Może lepiej częściej patrolować takie osiedla i ławki między blokami,a nie mądrzyć się na odległość. Normalny człowiek wieczorami siedzi w domu i nie plącze się sam bez celu po osiedlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: TBS-y rosną w siłę IP: 212.33.93.* 29.01.08, 14:35 ale kiedy Ty(np. za 20 lat) będziesz jeszcze się bujać ze spłatą kredytu na "swoje" mieszkanie, ja będę się bujać na wczasach, bo mieszkanie TBS-ów będzie już dawno moje. A czynsze nie są aż tak "zajjebiste" jak myślisz. Porównaj czynsz w TBS-ach i czynsz mieszkania w innej spółdzielni plus spłatę kredytu w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiaart Re: TBS-y rosną w siłę 29.01.08, 18:19 obylo sie bez kredytu,...wystarczylo wyjechac za granice i mieszkanie jest /duze 73 metry / w dobrej dzielnicy....takze prosze nie ;pisac bzdur,,powodzenia w wylegarni kryminalistow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: TBS-y rosną w siłę IP: 212.33.93.* 30.01.08, 08:36 zaradniejsi nie musieli jeździć na szmacie za granicą i stać ich na płacenie czynszu w TBS-ach. Nawet za większe mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiaart Re: TBS-y rosną w siłę 30.01.08, 09:44 Masz racje... Zaradniejsi nie musieli jeździć na szmacie za granicą, ja pracowałam w bardzo znanej i świetnie prosperującej firmie w Nowym Yorku na wysokim stanowisku( przy okazji pobytu w Stanach zwiedziłam prowincje Hawaii Kauai i Maui)... Bylo fantastycznie. Aha, ktosiu czy mówiąc większe mieszkanie masz na myśli 50m ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gupik Re: TBS-y rosną w siłę IP: *.piasta.pl 30.01.08, 12:42 mam do was pytania. 1. czy na tych działkach mięzy szosą ełcką a stacją Białystok Bacieczki też bądą stawiane nowe bloki ?? 2. ile teraz wynosi czyncz za mieszkanie, wpisujcie ile płacicie i za ilo metrowe mieszkania ?? Odpowiedz Link Zgłoś
agadelm TBS-y rosną w siłę 30.01.08, 21:26 Kryminaliści pochodzą również z "apartamentowców". W TBS mieszka się fajnie, a podwyżki są wszędzie i będą jeszcze większe. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś