browarek83 18.02.08, 22:04 czy ktoś wie, gdzie w Białymstoku można oddać zużyte baterie ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ildefons Re: zużyte baterie ... IP: *.koba.pl 18.02.08, 22:18 ja swoje zawsze teściowej oddaje , ona lubi zbierać śmieci Odpowiedz Link Zgłoś
marcelam Re: zużyte baterie ... 18.02.08, 23:24 Ha, ha, ha, myślisz, że ją ośmieszysz, ale nie wiesz, że ona sie już na Tobie poznała i .... do Twojej herbaty. Odpowiedz Link Zgłoś
molki_dwa Re: zużyte baterie ... 19.02.08, 08:40 poszukaj jakiegos przedszkolaka- w przedszkolach sa konkursy - który z nich przyniesie najwiecej zuzytych baterii. na pewno sie ucieszy, jak wspomożesz.... tak jest na pewno w PS nr 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: zużyte baterie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 23:32 Kilka dni temu widziałam pojemnik na zużyte baterie przy wejściu w Leroy Merlin. Odpowiedz Link Zgłoś
usianka Re: zużyte baterie ... 21.02.08, 21:12 W wielu przedszkolach stoją pojemniki na zuzyte baterie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia W czym problem ? Każdy sklep który... IP: *.chilan.net 20.02.08, 09:35 sprzedaje baterie jest zobowiązany do obebrania zużytych, nieważne czy ma na to kosz wystawiony przed wejściem czy cwaniakuje i kisi go na zapleczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbs Re: W czym problem ? Każdy sklep który... IP: *.static.dsl.as9105.com 20.02.08, 09:41 Fakt, sa zobowiazani. Ale jak im udowodnisz ze zebranych baterii nie wyrzucaja do zwyklych smieci? Odpowiedz Link Zgłoś
brutt Re: zużyte baterie ... 21.02.08, 01:14 Baterie możesz zanieść do fotografa przy Ratuszu. Ten po stronie Delikatesów, przy Orbisie. Tam widziałem pojemnik na stare baterie. Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re: zużyte baterie ... 22.02.08, 17:45 Oddaję je do przedszkola gdzie chodzą moje dzieci - stoi tam pojemnik na baterie , co dalej z nimi robią ? Odpowiedz Link Zgłoś