Gość: CzarnyAniolek IP: 217.97.164.* 31.08.03, 22:55 czy możecie nie cytować Oszołoma i spółki w swoich postach?.. a najlepiej nie odpowiadać na ich posty... admin ma pewien plan ;).. (dowiedziałem się nieoficjalnie).. dzieki.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: |andy| Re: prośba... IP: *.com / 192.168.4.* 02.09.03, 19:17 ralston napisał: > Hmmm... a cóż to za tajemniczy plan? Jak się kliknie na wątek Oszołoma i pochodnych to będzie ręke urywać... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: prośba... 02.09.03, 19:20 Gość portalu: |andy| napisał(a): > ralston napisał: > > > Hmmm... a cóż to za tajemniczy plan? > > Jak się kliknie na wątek Oszołoma i pochodnych to będzie > ręke urywać... ;) Albo trądem zarażać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: prośba... IP: *.com / 192.168.4.* 02.09.03, 19:27 ralston napisał: > > Albo trądem zarażać :))) Od teraz będę pisał tylko poprzez proteze w rękawiczkach a sam ubieram się w stroje uzywane przy skażeniach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: prośba... IP: *.com / 192.168.4.* 02.09.03, 19:30 ralston napisał: > A nie lepiej po prostu nie dotykać? :))) Wszystko co zakazane smakuje najlepiej ;) A jaka adrenalina... urwie czy nie urwie o to jest pytanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: prośba... IP: *.com / 192.168.4.* 02.09.03, 19:55 ralston napisał: > Masz widzę saperskie zacięcie :))) Wielu rzeczy trzeba w życiu spróbować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: prośba... 02.09.03, 19:19 ja nie bedę sie odnosił do wypowiedzi oszołoma. Jeśli admin ma plan to ja jestem za adminem... Wreszcie Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzarnyAniołek Re: prośba... IP: 217.97.164.* 02.09.03, 21:11 ralston napisał: > Hmmm... a cóż to za tajemniczy plan? nooo .... tajemniczy ;).. popatrz na posty z ostatnich dwóch dni.. czy jest gdzieś On ?.. fakt, że był.. ale już nie ma.. nawet śladu :) fakt, że system jeszcze wolno działa.. ale admin już powoli się rozkręca :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: prośba... 02.09.03, 21:33 Gość portalu: CzarnyAniołek napisał(a): > ralston napisał: > > > Hmmm... a cóż to za tajemniczy plan? > > nooo .... tajemniczy ;).. popatrz na posty z ostatnich dwóch dni.. czy jest > gdzieś On ?.. fakt, że był.. ale już nie ma.. nawet śladu :) > fakt, że system jeszcze wolno działa.. ale admin już powoli się rozkręca :) Łorety! Rzeczywiście! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: prośba... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 19:20 Gość portalu: CzarnyAniolek napisał(a): > czy możecie nie cytować Oszołoma i spółki w swoich postach?.. a najlepiej nie > odpowiadać na ich posty... admin ma pewien plan ;).. (dowiedziałem się > nieoficjalnie).. > dzieki.. nie ma sprawy. Adminie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Oszlomless Forum - brawo admin!!! 03.09.03, 11:41 ale powinno się usuwać podszywanie się też pod moją osobę. (mój nick z kreseczką). Za co z góry dziękuje. Adminie tak trzymać Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś