wieczne-rozwolnienie 03.06.08, 09:16 'Po kilku dniach znów pojawiły się schody. Mieliśmy napisać CV po angielsku.' Z czym do ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: holand girl Re: Chcieli pracować w Holandii, ale się nacięli IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.08, 11:07 ej skoro jej koles byl juz wczesniej z tej agencji w holandii i nic mu nie przeszkadzalo, to czemu nagle jak pojechal ze swoja dupa to skarge pisza? a moze kazali jej obciac paznokcie? a moze lozko nie byo wodne tylko normalne??? polacy! wy tam jedziecie na zarobek a nie na wakacje! jestescie tam traktowani i wynagradzani tak jak ukraincy w polsce! najnizsza stawka! co wiecej mozna chciec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holand girl Re: Chcieli pracować w Holandii, ale się nacięli IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.08, 11:09 a po drugie? czy ogromna trudnoscia jest napisanie cv po angielsku? tym bardziej jak sie jedzie za granice? jezu.... nie robcie z polakow debili... kilka takich jak w tym przypadku pojedzie za granice, a potem sie smieja z polakow, ze nie wyksztalceni, ze jezyka nie znaja... boze!!!!!! oswiec ich umysly! Odpowiedz Link Zgłoś
olias Chcieli pracować w Holandii, ale się nacięli 03.06.08, 18:59 chamstwu Holendrów w interesach dorównać moze jedynie chamstwo "naszych" byznesmenów, jak choćby tych pośredników - szmal za każdą cenę. Co nie zmienia faktu że powinniśmy wytopić w latrynach twórców III RP. Którzy zmusili naszą młodzież do tułania się po Europie przy psich warunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: Chcieli pracować w Holandii, ale się nacięli IP: 87.205.149.* 04.06.08, 08:03 olias napisał: > Co nie zmienia faktu że powinniśmy wytopić w latrynach twórców III > RP. Którzy zmusili naszą młodzież do tułania się po Europie Zapewne masz na myśli to, że dostaliśmy paszporty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja nie mogę Chcieli pracować w Holandii, ale się nacięli IP: *.speed.planet.nl 03.06.08, 19:01 "- Przydzielono mnie do wytwórni posiłków gotowych. Miałem pracować na wysokościach, układając kartony na regałach." układanie kartonów pracą na wysokościach?? czy pan oby na pewno rozumie znaczenie tego sformuowania??!! Odpowiedz Link Zgłoś
k.borsuk Chcieli pracować w Holandii, ale się nacięli 03.06.08, 21:35 Witam, Znam firme P&E, wiem jakie lokale oferuje pracownikom i nie moge potwierdzic faktu iz warunki sa skandaliczne. Wyposazenie we wszytskie udogodnienia, oczywiscie brak luksusow. Ogolnie norma, gorzej z placami. Generalnie 3-. P.S. Moga poskarzyc sie do VIA albo Okapu. Zanim pojedziesz sprawdz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandaal a to nie skandal? IP: *.merinet.pl 17.06.08, 18:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1038&w=80968973 Odpowiedz Link Zgłoś