gupik25 10.06.08, 19:45 zzy ktoś z was był na tym przedstawieniu które jest pokazywane w Drezynowni PKP przy uj. Wiatrakowej ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: idzikczortu Re: Fantom Bulu IP: *.sub-75-222-205.myvzw.com 10.06.08, 20:25 Gdy przeczytalem owe "bulu", to mnie tez porazily bole fantomowe... Odpowiedz Link Zgłoś
koleshka Re: Fantom Bulu 11.06.08, 16:59 gupik25 napisał: > zzy ktoś z was był na tym przedstawieniu które jest pokazywane w Drezynowni PKP > przy uj. Wiatrakowej ?? Tytuł wątku mnie mało nie zabił (pilnuj chłopie ortografii, bo to wstyd straszny), ale chyba wiem o co ci chodzi. Sztuka niezła, bardzo dobrze zagrana (zwłaszcza Dąbrowski w roli ciecia - żula), najlepiej wyjść trzy minuty przed końcem. Bo zakończenie iście amerykańskie, czyli słodkie do wyrzygania. Co do miejsca - czyli drezynowni - daje bardzo fajny klimat, do sztuki (nie popsuję ci zabawy zdradzając że rzecz dzieje się w zajezdni tramwajowej), pasuje jak ulał. Ogólnie, IMHO, warto. Odpowiedz Link Zgłoś