aggasz82 10.07.08, 11:37 Czy któraś z mam może mi polecić basen na który można pójść z niemowlakiem (jeśli takowy istnieje w Białymstoku). Może jakieś opinie o Gołębiowskiej Tropikanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
usianka Re: Basen 10.07.08, 13:25 powaznie pytasz o Gołębia? Osobiscie jestem przeciwniczką chodzenia z niemowlakami na baseny publiczne (zwlaszcza z dziewczynkami), ale jesli juz mialabym isc, to bylo cos na Mleczarzu, ale podobno juz nie ma (?). Na Stromej jest ciepły, płytki basen (ale kazdy moze sie w nim moczyć). Odpowiedz Link Zgłoś
aggasz82 Re: Basen 10.07.08, 16:51 Wiem, że w Gołębiu jest ciepły basenik o głębokości 40cm specjalnie dla dzieci. Ale nigdy tam nie byłam i nie wiem czy jest tylko dla dzieci a o taki mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rosemary4 Re: Basen 21.07.08, 22:41 Usianka, no właśnie się dziwię z tym Mleczakiem; tam były jedyne warunki dla takich maluchów w Białym. Teraz nie widzę info na ich stronie, ale warto zadzwonić. Bylismy tam kilka razy, potem Gaba się rozchorowała. Teraz mam już prawie uczennicę, która pływa :) - a to za sprawą czterech miesięcy na Mazowieckiej. Co do basenu na Stromej, za duże przeciągi jak na noworodka, my tam z córką wylądowaliśmy gdy ona miała póltora roku. Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: Basen 22.07.08, 09:27 chłopaki byli ostatnio - basen na stromej im nie odpowiada - duze przeciągi ale basen w Gołębiewskim spodobał sie bardzo dziecku Odpowiedz Link Zgłoś
aggasz82 Re: Basen 22.07.08, 10:15 Wybaczcie dziewczyny ale ja zielonego pojęcia nie mam o jakim Mleczarzu (mleczaku) mówicie:/ Mogłybyście napisać ulicę... Odpowiedz Link Zgłoś
villem0 Re: Basen 22.07.08, 10:26 Piszą o basenie na Zwycięstwa ;) Kiedyś było tam technikum mleczarskie i do tej szkoły należał ten basen, stąd nazwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś