Dodaj do ulubionych

B.Ciruk w Radzie Programowej?

01.10.03, 09:55
www1.gazeta.pl/gospodarka/1,34912,1698478.html?nltxx=849684&nltdt=2003-10-01-04-04

ciekawe jaki bedziemy miec program w TVP?
Obserwuj wątek
    • vxy Re: B.Ciruk w Radzie Programowej? 01.10.03, 15:18
      Tym razem będzie to program: Mój pierwszy raz - żywot posłanki.
      ;)
      • Gość: koro Re: B.Ciruk w Radzie Programowej? IP: *.edytor.net / 195.136.45.* 01.10.03, 15:35
        tak się składa że znam basię ciruk od lat. pracowaliśmy razem w radiu białystok
        i potem w telewizji białystok. zapewniam wszystkich że kto jak kto, ale basia
        na dziennikarce się zna i potrafi robić programy jak malo kto. otrzymywała
        setki tysiące listów od swoich słuchaczy, a potem telewidzów. nikt z nas tyle
        nie dostawał.
        i bardzo sie ciesze ze to własnie ona zasiądzie w radzie programowej telewizji.
        a nie na przykład pani pielęgniarka która ostatnio została dyrektorem
        departamentu kultury.

• ogabignac Re: B.Ciruk w Radzie Programowej? 01.10.03, 21:01
          Gość portalu: koro napisał(a):

> tak się składa że znam basię ciruk od lat. pracowaliśmy razem w radiu
          białystok
          >
          > i potem w telewizji białystok. zapewniam wszystkich że kto jak kto, ale basia
          > na dziennikarce się zna i potrafi robić programy jak malo kto. otrzymywała
          > setki tysiące listów od swoich słuchaczy, a potem telewidzów. nikt z nas tyle
          > nie dostawał.
          > i bardzo sie ciesze ze to własnie ona zasiądzie w radzie programowej
          telewizji.
          >

> a nie na przykład pani pielęgniarka która ostatnio została dyrektorem
          > departamentu kultury.
          >

Daj mi Koro namiary tzn. twój adres do emailów jeśli możesz.
          Napisz mi po prostu na mój: ogabignac@NOSPAM.gazeta.pl
          Mam parę pytań odnośnie Radia Białystok.
        • vxy Re: B.Ciruk w Radzie Programowej? 02.10.03, 08:20
          OK, koro. Tym razem dam się przekonać i poczekam na "owoce". :)
        • poziomk Re: B.Ciruk w Radzie Programowej? 02.10.03, 08:51
          Wiecie co? czasem mam wrazenie ze slucham zupelnie innego radia.
          Glownie chodzi o Radio Bialystok
          Wiekszosc ludzi przeszlo z Radia Akadera
          Tak sie mieszacie a to Jarosz kiedys radio Bialystok potem radio Akadera
          potem w Jardzie go slyszalem
          Iza Sreafin Akadera teraz R. B-stok
          Jeszcze inny nazwisko wylecialo mi z glowy ale dlugo slyszalem ten glos
          w RB, kroregos razu (z 2 lata juz) w Radio BIS.
          Samot Robert - Akadera teraz TVP
          Jeszcze ktos z RB - teraz w Warszawie TVP itd. -poplatalo sie :)))))
        • Gość: dodi koro wóda ci mozg wyzarła! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 12:26
          To że ona z WŁODKIEM przy ustawie majstrowało to pryszcz.
          Pani Baśiu, Pani sie nie boi. Pan Czarzasty za Pania stoi....
          • Gość: koro Re: koro wóda ci mozg wyzarła! IP: *.edytor.net / 195.136.45.* 02.10.03, 13:44
            uwielbiam tego typu teksty.
            nie można normalnie awansowac. ktoś za tym musi stać. typowe polskie piekiełko.
            jeśli ktoś idzie do góry to od razu podnosi się szum: partyjniak, aferał,
            dziwkarz, łapówkarz, kretyn, pijak, pedał, żyd, mason, lizus.
            być może rzeczywiście wódka mi mózg wyżarła, ale jakoś nadal wierzę ludziom że
            potrafią zdobywać stanowiska dzięki swym umiejętnościom, wykształceniu i
            wytężonej pracy.
            i jako typowy bezmózg po raz kolejny apeluję - jeżeli obrzucacie błotem kogoś z
            imienia i nazwiska, miejcie i wy odwagę ujawnić swe personalia.
            • Gość: kiwi Re: koro wóda ci mozg wyzarła! IP: 195.245.213.* 02.10.03, 21:12
              Masz rację Koro. Zauważyłem pewną prawidłość, jak tylko pojawia się informacja
              o pani B.Ciruk, to zaraz jakieś typki wylewają na nią wiadra pomyj. Pani
              B.Ciruk była dobrą dziennikarkaą Radia Białystok ,Telewizji Białystok , ma
              doświadczenie.Dobrze,że trafiła do Rady Programowej TVP, a jak będzie działać,
              zobazcymy.
            • Gość: dodi koro wóda ci mozg wyzarła i to BARDZO ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 16:07
              1. Pewnie liczysz na robotę w kolejnym grnijalnym programie swego maglowego
              pomyślunku.
              2. Ta Pani Poseł to wstyd i hańba dla każdego kto na nią głosował! W sejmie nic
              nie robi w Tv sie nie sprawdziła i co ? Delegowana partyjnie na inny odcinek!
    • Gość: Korolaboro Re: B.Ciruk w Radzie Programowej? IP: 217.96.17.* 02.10.03, 21:54
      To chyba jest duży dla nas wstyd że taka Pani ma nas znow reprezentować na
      cala Polske. Osoba związana ideologiczniie z Włodzimierzem Czarzastym,
      Jakubowską, Ulickim i całym baienkiem związanym z ustawą o RTV. A jakaz to
      wspaniała dziennikarka wg. ciebie Koro. O ile pamiętam zapamiętałem ją ostatnio
      tylko z programu o ogrodach i kwiatkach balkonowych. Tak generalnie Koro jak
      Cię obserewuje / a nie da się Ciebie nie zauważyć/ jesteś takim facecikiem,
      który w imie swoich prywatnych Korzyści podłozy się każdemu byle by w imie
      jakiejś prymitywnej popularności zaistnieś na tym tak mizernym rynku.
      Próbowałes w kilku miejscach i sam wiesz na jakim zenującym poziomie się to
      skończyło. Oszczędz wstydu Waść I zakończ działalność publiczną dla nas i dla
      Ciebie z korzyścią.
    • Gość: niunia Re: B.Ciruk w Radzie Programowej? IP: *.duna.pl / *.duna.pl 02.10.03, 22:09
      Przecież My społeczność Białegostoku wybraliśmy tą Panią jako reprezentanta
      lokalnego .... kobieta jednak robi nam antyreklamę... nie nauczyły Panią Basię
      wysokie progi zarówno sposobu wysławiania się jak i sprawowania należycie
      funkcji do której została powołana
      • Gość: gucio Re: B.Ciruk w Radzie Programowej? IP: 217.96.17.* 02.10.03, 22:21
        Tak oczywiscie . Pani Basia powinna dalej pozostać tylko i wyłącznie żoną
        własciciela kantoru wymiany walut. I w ten sposób my nie musielibysmy sie
        wstydzic.
        • vxy Re: B.Ciruk w Radzie Programowej? 03.10.03, 11:27
          Wiecie co a w ogóle to sprawa awansu tej Pani by mnie nie obchodziła, gdyby
          spełniło się moje marzenie.
          Żeby Radio i Telewizja B. coś sobą prezentowały. Może dożyję takiego czasu. Ale
          na razie mierne widoki.
        • Gość: Rycho Re: B.Ciruk w Radzie Programowej? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 13:05
          Żoną już nie jest. Aktualnie jest do wzięcia.
          • Gość: rick Re: B.Ciruk w Radzie Programowej? IP: *.home.cgocable.net 04.10.03, 20:37
            Moze byscie tak wykorzystali to ze macie poslanke z bialegostoku i wywarli na
            nia nacisk przez telefony,listy itp reakcje,zeby Basia zrobila cos dla swego
            regionu i wyborcow.Czym wiecej ludzi z bialegostoku na szczeblach centralnych
            tym lepiej,trzeba to tylko umiec wykorzystac,a nie sciagac ich spowrotem do
            bagna na tym zadupiu.
            • Gość: koro Re: B.Ciruk w Radzie Programowej? IP: *.edytor.net / 195.136.45.* 05.10.03, 12:30
              święte słowa brachu.
    • Gość: lindow1 Re: B.Ciruk w Radzie Programowej? IP: *.cs.bialystok.pl 05.10.03, 12:36
      Z posłanki B. Ciruk taka parlamentarzystka lewicowa, jak ze mnie ministrant.
      Na listę weszła, bo trzeba było jakąś kobietę wstawić. A że mile uśmiechała się
      do podlaskich bonzów, jak Cz., K., W., and company trzymających się w kupie,
      bo "Włodek" jest nasz, to szybciutko - jak to pokorne ciele żadnego koryta nie
      odtrącające - wzmocniła SLD, trafiając na listę. Wygrała swoją szansę. Bo jeśli
      była dobrą dziennikarką radiową od podstawiania sitka rozmówcom, to praca w
      białostockiej tv,przed kamerą, wykazała całą miałkość jej dziennikarstwa. A
      rządzić to ona nie ma teraz. Ona ma robić za rękę do głosowania. I to wsio.
      Jest przecież posłanką z ostatnich rzędów. I wystarczy. To przecież "polski
      parlament". A polski Parlament w Europie (nie tylko ucywilizowanej) uchodzi od
      początku jego istnienia za takie niepoważne miejsce.Ma takie znaczenie i urok
      jak Białystok dla reszty Polski i Grodna z przyległościami.Więc Ciruk czy
      Czarniawski, Jurgiel czy ten chyba z Sokółki od wieszania krzyży nocą w sali
      sejmowej obrad- jak mu tam - Krutul? - i cała reszta (oprócz Cimoszewicza
      kompetentnego)- to wsio rawno - mówiąc obrazowo językiem dzieciństwa innego
      parlamentarzysty , który do dzisiaj nie umie oddzielić ziarna od tych łusek,
      czy jak im tam... Basia, wykorzystuj swoją szansę do końca. Druga taka okazja
      się nie powtórzy. I pomóż dziewczyno temu Koro. Przecież facet aż klęka przed
      Tobą . Zrób chociaż jemu dobrze!
      • Gość: koro Re: B.Ciruk w Radzie Programowej? IP: *.edytor.net / 195.136.45.* 05.10.03, 13:11
        to naprawdę ciekawe, jak wiele może się człowiek dowiedzieć o sobie z takiego
        forum. najpierw diagnoza o stanie mózgu, potem propozycja porzucenia
        działalności publicznej, teraz zaś portret klęcznika.
        nie ma sprawy. piszcie sobie co chcecie. czy można wierzyć waszym słowom,
        skoro boicie się podpisać je swoimi prawdziwymi nazwiskami?
        • e-tron Re: B.Ciruk w Radzie Programowej? 06.10.03, 09:10
          czy można wierzyć waszym słowom,
          > skoro boicie się podpisać je swoimi prawdziwymi nazwiskami?
          prawdę mówiąc tez sie nie podpisujesz
          • Gość: koro Re: B.Ciruk w Radzie Programowej? IP: *.edytor.net / 195.136.45.* 06.10.03, 18:37
            no tak. ale kiedys dawno temu tyle razy się tutaj podpisywałem, że myślałem iż
            wystarczy. bynajmniej się swojego nazwiska nie wstydzę. wojciech koronkiewicz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka