Dodaj do ulubionych

Magda Stanisławska w Las Vegas zdobyła tytuł Qu...

IP: *.osiedle.net.pl 05.10.03, 16:25
bo bialostoczanki maja klase i sa najładniejsze
Obserwuj wątek
    • Gość: alex.4 Re: Magda Stanisławska w Las Vegas zdobyła tytuł IP: 193.0.117.* 05.10.03, 17:35
      Może zdjęcie :)
      Ale co ważniejsze. Wybory miss i tym podobne mają w sobie coś z
      seksizmu.... Przecież ważne jest KIM jest te dziewczę, anie jak
      wyglada....
      Pozdr
      • Gość: fraggles Re: Magda Stanisławska w Las Vegas zdobyła tytuł IP: *.sloneczny.pl / 81.15.255.* 06.10.03, 10:20
        Zdjęcia dostępne tutaj
        misspolski.wp.pl/miss14.html
        Co do urody - znam wiele urodziwszych Białostoczanek :-)
        • alex.4 Re: Magda Stanisławska a seksizm 06.10.03, 18:36
          ale to może powód do zastanoiwienia się nad brakiem rónouprawnienia i seksizmem?
          Pozdr
          • wolfpack Re: Magda Stanisławska a seksizm 06.10.03, 21:39
            Witaj Alex. Seksizm z M.S. nie wchodzi w grę, nie mój typ ;-) ale tak na
            poważnie, niegdy nie byłem fanem konkursów piekności do a) i tak nie biorą w
            nich udziału najładniejsze dziewczyny, b)jury zawsze wybiera niezgodnie z moją
            prywatną estetyką c)konkurs może być odbierany jako inna wersja pokazywania np.
            koni na wybiegu - co jest po prostu okropne (tzn. takie traktowanie kobiet, a
            nie koni ;-)
            Problem polega na tym, że te dziewczyny same tego chcą, nikt ich nie zmusza, a z
            tego co wiem kobiety oglądają te konkursy chyba nawet chętniej od mężczyzn. I
            gdzie tu seksizm?
            Pozdr.
          • wolfpack Re: Magda Stanisławska a seksizm 06.10.03, 21:39
            Witaj Alex. Seksizm z M.S. nie wchodzi w grę, nie mój typ ;-) ale tak na
            poważnie, nigdy nie byłem fanem konkursów piekności bo a) i tak nie biorą w nich
            udziału najładniejsze dziewczyny, b)jury zawsze wybiera niezgodnie z moją
            prywatną estetyką c)konkurs może być odbierany jako inna wersja pokazywania np.
            koni na wybiegu - co jest po prostu okropne (tzn. takie traktowanie kobiet, a
            nie koni ;-)
            Problem polega na tym, że te dziewczyny same tego chcą, nikt ich nie zmusza, a z
            tego co wiem kobiety oglądają te konkursy chyba nawet chętniej od mężczyzn. I
            gdzie tu seksizm?
            Pozdr.
            • wolfpack Przepraszam, wysłało mi dwa razy ten sam formularz 06.10.03, 21:45

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka