Dodaj do ulubionych

Kiedyś było tu tak miło

18.10.03, 18:27
Lubiłam tu zaglądać, czytać i pisać... Od jakiegoś czasu nie zaglądam tu
wcale. Cały czas widzę posty jakiegoś głupka. Forum stało się miejscem kłótni
politycznych a nie dialogu. Poza tym różne takie tezy, które maja tu miejsce
należy pisać w "Naszym Dzienniku" Tam są tacy, którzy lubią to czytać, tu
niekoniecznie. Nie chcę być zmuszana do czytania różnych bredni. Mam swoją
wolę i rozum i chcę normalnego forum, gdzie można porozmawiać na różne tematy
bez wtrącania tekstów rasistowsko - narodowo - katolickich. Czasami che sie
po prostu porozmawiać o d... Pani Malonowskiej. To tyle. Dopóki się to nie
zmieni, nie będzie mnie tutaj. Pozdrawiam wszystkich.
Obserwuj wątek
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Kiedyś było tu tak miło 18.10.03, 18:50
      podziękuj swoim kolegom że uczylili z tego forum pieklo..mnie w to nie mieszaj
      ja z tym nie mam nic wsólnego zajrzyj sobie na forum kraj tam to dopiero
      chamstwo się rozleniło..a skoro chcesz innych tematów to czemu ich sama nie
      umieśisz? do kogo te pretensje?
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Kiedyś było tu tak miło 18.10.03, 18:52
        oszolom.z.radia.maryja napisał:

> podziękuj swoim kolegom że uczylili z tego forum pieklo..mnie w to nie
        mieszaj
        > ja z tym nie mam nic wsólnego zajrzyj sobie na forum kraj tam to dopiero
        > chamstwo się rozleniło..a skoro chcesz innych tematów to czemu ich sama nie
        > umieśisz? do kogo te pretensje?
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=8550618
        a to na dowód że nie ja spaskudziłem to forum
    • hmc1 Re: Kiedyś było tu tak miło 18.10.03, 20:02
      Agutka zajrzy na Tea Time. Tam jest stary klimat forum Białystok.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Kiedyś było tu tak miło 18.10.03, 20:08
        hmc1 napisał:

> Agutka zajrzy na Tea Time. Tam jest stary klimat forum Białystok.

-oj tak! tam naprawdę mozsze się do woli kisić w internacjonalistycznym lewacko
        libertyńskim i antyklerykalnym sosie! A już napewno się ucieszysz jak ci powiem
        ze moje teksty są tam natychmiast z tamtego forum usuwane..
        • agutka Re: Kiedyś było tu tak miło 18.10.03, 20:20
          Oszolom... Zobacz co Ty piszesz? Zreszta do kogo ja to pisze. Czy Ty czlowieku
          nie rozumiesz, ze ludzie czasami chca pogadac o dupie Maryni i maja gdzies, czy
          jest to libertynskie czy lewackie. Jesli dla Ciebie to takie wazne, to zalozcie
          sobie forum na "Naszym Dzienniku" i wal tam do woli az Ci reka odpadnie! Nie
          uszczesliwiaj nikogo na sile! Nie wiem jak mam Ci tlumaczyc!!! Licze, ze masz
          jeszcze szare komorki, ktore pozwola Ci zrozumiec to co napisalam.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Kiedyś było tu tak miło 18.10.03, 21:26
            mniue tez zdarza się pisać o mało istotnych sprawach (sport, lista przebojów,
            basen, godziwa rozrywka, słabość do jedzonka itp) - zajrzyj na krajowe czy inne
            lokalne forum co moi adwersarze robią z tych niewinnych tematów.. prawda jest
            taka ze dopóki wszyscy w kupie klapią dziobami to samo to wszystko jest cacy
            ale jak pojawi się ktoś kto ma naprawdę inne poglądy to nawet przy okazji
            apolitycznych tematów wpieprzają swoje chamskie tzry grosze (zwykle bluzgi
            wyzywiska pomówienia) - tak oto wygląda tolerancja wasza w praktyce. w Obawie
            przed innością zakladacie prywatne fora gdzie mozecie niewygodnych sobie po
            prostu usuwać.. aż tak bardzo boicie sie inności? (w stosunku do was jestem
            inny) a gdzie to poszanowanie dla innych pogladów? hipokryzja!
            • agutka Re: Kiedyś było tu tak miło 18.10.03, 21:39
              Masz po czesci racje, aczkolwiek... Powiem Ci tak:
              Ja nigdy w zyciu nikogo nie namawialm do zmiany pogladow, czy wtlaczania tego,
              ze mam racje. A Ty to wielokrotnie robiles. W stosunku do mnie lecialyu obelgi
              typu, ze jestem lewacka, bylo cos o zamilowaniu do liberalizmu oraz, ze jestem
              pozbawiona morlanosci. Tymczasem nic o mnie nie wiesz. Wiec jak mam Ciebie
              traktowac, skoro zadne z tych rzeczy nie zgadza sie z moimi pogladami ani
              zamilowaniem. Nie dziw sie, ze ludzie wola z Toba nie rozmawiac. Ja nie
              sprowadzam wszystkiego do pogladaow religijnych i moralnych. A Ty i owszem.
              Ponadto walczysz o cos o czym nie masz pjecia, bo ktos Ci powiedzial, ze
              trzeba, a nie dlatego, ze Ty tak uwazasz. Popatrz ile jest Twoich watkow i
              odpowiedzi sensownych na nie. Niewiele. A na sam koniec powiem Ci, ze
              tolerujesz tylko jedna sluszna opcje... A tymczasem nie umiesz spojrzec tak, ze
              i inni moga miec racje lub inne spojrzenie. Wiec sie nie dziw, ze wobec Ciebie
              nie ma tolerancji, bo Ty takze jej nie masz. Pozdrawiam.
              • Gość: zorro Re: Kiedyś było tu tak miło IP: *.tkb.net.pl 18.10.03, 22:05
                oszołom , jesteś nudny i męczący z tym swoim postępującym debilizmem .
                próba dyskusji z tobą to jak rozmowa z koszem na śmieci (ten sam efekt).
                szkoda , że tego nigdy nie zrozumiesz,
                idż człowieku leczyć swoje kompleksy gdzie indziej.
                nie pozdrawiam
                • oszolom.z.radia.maryja Re: Kiedyś było tu tak miło 18.10.03, 22:15
                  Gość portalu: zorro napisał(a):

> oszołom , jesteś nudny i męczący z tym swoim postępującym debilizmem .
                  > próba dyskusji z tobą to jak rozmowa z koszem na śmieci (ten sam efekt).
                  > szkoda , że tego nigdy nie zrozumiesz,
                  > idż człowieku leczyć swoje kompleksy gdzie indziej.
                  > nie pozdrawiam

-lekarzu ulecz się sam!
              • oszolom.z.radia.maryja Re: Kiedyś było tu tak miło 18.10.03, 22:14
                agutka napisała:

> Masz po czesci racje, aczkolwiek... Powiem Ci tak:
                > Ja nigdy w zyciu nikogo nie namawialm do zmiany pogladow, czy wtlaczania
                tego,
                > ze mam racje.

- ty może nie ale twoi forumowi koledzy i koleżanki tak (haha Ciekawy Touluse
                Lautrec Ed itd)
                A Ty to wielokrotnie robiles. W stosunku do mnie lecialyu obelgi
                > typu, ze jestem lewacka, bylo cos o zamilowaniu do liberalizmu oraz, ze
                jestem
                > pozbawiona morlanosci.
                - a pod moim adresem padały oszcerstwa ze pedał ba! podszywano sie pode mnie by
                te bzdury uwiarygandiać!!
                Tymczasem nic o mnie nie wiesz. Wiec jak mam Ciebie
                > traktowac, skoro zadne z tych rzeczy nie zgadza sie z moimi pogladami ani
                > zamilowaniem. Nie dziw sie, ze ludzie wola z Toba nie rozmawiac. Ja nie
                > sprowadzam wszystkiego do pogladaow religijnych i moralnych. A Ty i owszem.
                > Ponadto walczysz o cos o czym nie masz pjecia, bo ktos Ci powiedzial, ze
                > trzeba, a nie dlatego, ze Ty tak uwazasz.
                -ja dobzre wiem o co mi chodzi
                Popatrz ile jest Twoich watkow i
                > odpowiedzi sensownych na nie. Niewiele. A na sam koniec powiem Ci, ze
                > tolerujesz tylko jedna sluszna opcje... A tymczasem nie umiesz spojrzec tak,
                ze
                >
                > i inni moga miec racje lub inne spojrzenie. Wiec sie nie dziw, ze wobec
                Ciebie
                > nie ma tolerancji, bo Ty takze jej nie masz. Pozdrawiam.
                - nie tylko mnie to spotyka ale kazdy kto ma inne poglądy od twoich spotyka to
                samo (wesoły3, ignorant, galba itd)
                swego czasu na forum białystok mnie cemnzurowano podczas gdy wulgarne
                wypowiedzi moich adwersarzy są tolerowane. Poza tym nie ma obowiązku
                wypowiadania się w moich watkach. Jak ci się one nie podobają to je po prostu
                omiń! czy to takie trudne?
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Kiedyś było tu tak miło 18.10.03, 22:17
      A to Agutko dowód na to że to nie ja zaczynam

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=8580204&a=8580749
      - temat neutralny politycznie a twój koelga alex zaatakował posrednio papieża
      • agutka Re: Kiedyś było tu tak miło 18.10.03, 23:02
        To nie jest atak.
        Zreszta ja tez uwazam, ze z racji na wiek i szacunek do tak wspanialego
        czlowieka jakim jest Papiez ludzie powinni dac mu odrobine spokoju, zeby pozyl
        dluzej i stawial dluzej czola problemom tego swiata. Wydaje mi sie Oszolomie,
        ze jestes lekko przewrazliwiony.
        • Gość: rick Re: Kiedyś było tu tak miło IP: 5.3.1R* / *.cogeco.net 19.10.03, 00:19
          wszyscy moga sie przekonac ze oszolom tez moze mowic ludzkim glosem.Jego
          rozmowa z Agutka jest tego przykladem.Oszolom jest czesto upierdliwy,ale
          odpowiedzi na jego posty sa czesto niezbyt wybredne.Co do forum Agutka masz
          racje,jest coraz gorzej.Za duzo jest w ludziach agresji za malo
          tolerancji.Pozdrawiam(oszoloma tez).rick
    • Gość: O Re: Kiedyś było tu tak miło IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 19.10.03, 01:54
      Tracisz czas na rozmowe z ta gnida. To jest prowokator, ktory ma z zadanie
      rozwalenie tego forum. Niestety - glownie z powodu poblazliwosci admina - to mu
      sie udalo.
    • hawk.eye Re: Kiedyś było tu tak miło 19.10.03, 08:32
      Zgadzam się z Agą. Forum starsznie się zabagniło. I to właśnie za przyczyną
      osiołoma. Osiołom, przyznaję że wiesz gdzie uderzyć żeby zablolało, lecz jeżeli
      tak bardzo się zapierasz, że to nie ty brudzisz na forum, to mam propozycję.
      Spadaj na kilka miesięcy z tego forum i jeżeli w tym czasie nic nie zmieni się
      na forum, to wróć i wtedy ci uwierzę. Powiesz, że każdy ma prawo do swoich
      poglądów. Owszem, racja, ale ty za swoje poglądy dostajesz kasę. Jeżeli lewica
      dała by ci więcej niż katoprawica, to zmieniłbyś poglądy. Tego od ciebie wymaga
      zasada bycia sprzedawczykiem. Nie jesteś wiarygodnym towarzyszem do rozmowy, jak
      każdy "judasz". Jesteś bardzo subiektywny, nawet jak wina gościa w sukience jest
      ewidentna. To jak z kurwą, napluj jej w oczy, to powie że deszcz pada. A swoją
      drogą ile nazbierałeś już srebrników za wtykanie kija w mrowisko?
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Kiedyś było tu tak miło 19.10.03, 14:27
        powtarzam nie ma obowiązku odpowiadania na moje wątki
        • agutka Re: Kiedyś było tu tak miło 19.10.03, 18:58
          Liczylam na to, ze cos sie zmieni, wiec po tym, co przeczytalam twierdze, ze
          moze i jest szansa. Pozdrawiam :)
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Kiedyś było tu tak miło 20.10.03, 20:07
            teraz ten watek tez się zzrobił całkiem miły
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka