redakcja.bialystok 16.01.02, 17:11 Cześć studniówkowicze. Impreza już za Wami? Co wspominacje najmilej? A może wszystko jeszcze przed Wami. Też dajcie nam znać. Jak idą przygotowania do tego niesamowitego balu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ezka Re: Studniówka IP: *.net.bialystok.pl 18.01.02, 12:54 A dziękuję. Wczoraj miałam w Gołębiewskim. Pomijając to, żę wódka krążyła pod stołami na całego i w toaletach było szaro od dymu papierosowego- było super. I polonez, i to co potem. Cieszę się, że poszłam. Tylko żarcie było do kitu, ale nie to jest najważniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marat Re: Studniówka IP: *.ec.bialystok.pl 18.01.02, 13:00 Gość portalu: Ezka napisał(a): > A dziękuję. Wczoraj miałam w Gołębiewskim. Pomijając to, żę wódka krążyła pod > stołami na całego i w toaletach było szaro od dymu papierosowego- było super. I > > polonez, i to co potem. Cieszę się, że poszłam. Tylko żarcie było do kitu, ale > nie to jest najważniejsze... Żarcie jak żarcie, polonez to samo, poloneza kto nie widział... Ale wódka, jaka była ta wódka?!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marat Re: Studniówka IP: *.ec.bialystok.pl 18.01.02, 13:05 PS. Napisałaś "potem". Że coś było potem. Czy to to, o czym myślę? Jeśli tak, to niekiepska impreza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ezka Re: Studniówka IP: *.net.bialystok.pl 19.01.02, 15:15 Nie wiem, co masz na myśli, ale jeśli to, co wszyscy, to się mylisz. Odpowiedz Link Zgłoś