alfa36 02.12.23, 22:57 Szukam, na studniówkę, musi byc slim , albo super slim, bo człowiek szczupły i wysoki. I po wizycie w galerii odpadłam. Doradźcie, może kupowaliście konkretny model, z konkretnej firmy, który dobrze wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tanebo001 Re: Garnitur slim 02.12.23, 23:02 Slim nie może dobrze wyglądać. Co do firm - standard. Bytom, Próchnik, Lavard. Odpowiedz Link Zgłoś
is-laura Re: Garnitur slim 02.12.23, 23:14 W zarze są garnitury slim. Ale spodnie mają krótkie nogawki Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Garnitur slim 03.12.23, 00:12 Na zarę liczyłam, ale niestety, marynarka jest krótka i wygląda mało elegancko (zdecydowanie nie, jak na modelu w sklepie internetowym). Młody wygląda, jak z młodszego brata. Odpowiedz Link Zgłoś
is-laura Re: Garnitur slim 03.12.23, 10:13 Są różne, nawet ze 100% wełny w składzie. Syn na Black friday kupił z 50% wełny, ale to akurat nie był model slim fit, nie chciał takiego ze względu na wąskie i krótkie nogawki. www.zara.com/pl/pl/mezczyzna-garnitury-l808.html?v1=2297784 Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Garnitur slim 02.12.23, 23:40 Joop ma świetne kroje na szczupłych Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Garnitur slim 02.12.23, 23:56 Jestem na świeżo, syn jeździ i mierzy. I stwierdził, że jest mały wybór I wszystko jakieś nie takie. Dużo czarnych - nie chce i w kratkę - ma jeden taki, ale raczej na luzie niż na bal 😁 Wymiarowo jest wysoki i szczupły, ale ma masywne uda, jak się okazało i nie wszędzie można kupić oddzielnie spodnie marynarkę. Dziś w przypływie rezygnacji pojechał na Marywilską. Pomierzył i dalej się waha. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Garnitur slim 03.12.23, 03:10 Mój miał Jack Jones premium w ubiegłym roku Dobry skład i ładnie leżal Mają dużo takich slim fasonow Odpowiedz Link Zgłoś
mak_z_figa Re: Garnitur slim 03.12.23, 08:58 Syn kupił kilka dni temu, ale nie slim. We Wrocławiu jest Factory Outlet i tam jest kilka sklepów różnych marek z garniturami. Wydaje mi się, że mają większy wybór niż w regularnych sklepach, bo mają modele z różnych sezonów. Największy wybór w granatowych. Może w Twojej okolicy jest podobne centrum handlowe? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Garnitur slim 03.12.23, 09:23 Przymierzyć trzeba, rozumiesz, czasem kilka- kilkanaście zestawów. Odpowiedz Link Zgłoś
melikles Re: Garnitur slim 03.12.23, 09:29 Przecież na tym forum kupuje się tylko w sieci. Wątków o tym pierdylion. Zamawia się kilka garniturów i przymierza. Proste Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Garnitur slim 03.12.23, 09:34 Może na forum. Kupowałam niedawno synowi garnitur na studniówkę i w sklepach było widać innych chłopaków z rodzicami, którzy przyszli w dokładnie tym samym celu. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Garnitur slim 03.12.23, 23:33 No już miałam dziś coś w koszyku, ale jednak podjadę poza swoją wioskę przymierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Garnitur slim 03.12.23, 15:14 A nie ma u was takich sklepów wyłącznie z garniturami różnych firm? U mnie są przynajmniej dwa takie, przed studniówki stoją kolejki młodzieńców z rodzicami. Wrzuć w google hasło garnitur+studniówka+miasto Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Garnitur slim 10.12.23, 12:26 Może ktoś wie, czy vistula ma często promocje? Do dziś jest minus 50, ale tylko stacjonarnie a rozmiaru brak. Odpowiedz Link Zgłoś