Dodaj do ulubionych

Kosciol Katolicki a Sprawa AIDS...

IP: *.apcc.com 29.10.03, 12:01
"Przewodniczący Kongregacji ds. Rodziny kardynał Alfonso Lopez Trujillo
ogłosił w wywiadzie dla BBC (9 października), że wbrew wszelkim badaniom
naukowym kondom jest pełen maleńkich otworów, które według kościelnego
autorytetu przepuszczają śmiertelny wirus. Kościół zamierza wśród swych
wiernych na całym świecie rozgłaszać tę nową prawdę, także w państwach, gdzie
na AIDS chorują ogromne rzesze
ludzi. W podobnym tonie wypowiedział się katolicki arcybiskup Nairobi Raphael
Ndingi Nzeki, który stwierdził, że epidemia AIDS rozszerza się wskutek
używania prezerwatyw."

Jestem ciekaw co to za "naukowcy" doszli do tego wniosku - szczegolnie, ze
jak na razie jest to chyba najskuteczniejsza metoda zapobiegawcza...gdyz
pewnie jeszcze4 prze dzisiatki lat nie da sie wytworzyc szczepionki przeciwko
tej chorobie...a miliony ludzi naprawde zaraza sie i umiera z jej powodu...
Obserwuj wątek
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Kosciol Katolicki a Sprawa AIDS... 29.10.03, 13:28
      Gość portalu: MK1 napisał(a):

> "Przewodniczący Kongregacji ds. Rodziny kardynał Alfonso Lopez Trujillo
      > ogłosił w wywiadzie dla BBC (9 października), że wbrew wszelkim badaniom
      > naukowym kondom jest pełen maleńkich otworów, które według kościelnego
      > autorytetu przepuszczają śmiertelny wirus. Kościół zamierza wśród swych
      > wiernych na całym świecie rozgłaszać tę nową prawdę, także w państwach, gdzie
      > na AIDS chorują ogromne rzesze
      > ludzi. W podobnym tonie wypowiedział się katolicki arcybiskup Nairobi Raphael
      > Ndingi Nzeki, który stwierdził, że epidemia AIDS rozszerza się wskutek
      > używania prezerwatyw."
      >
      > Jestem ciekaw co to za "naukowcy" doszli do tego wniosku - szczegolnie, ze
      > jak na razie jest to chyba najskuteczniejsza metoda zapobiegawcza...gdyz
      > pewnie jeszcze4 prze dzisiatki lat nie da sie wytworzyc szczepionki przeciwko
      > tej chorobie...a miliony ludzi naprawde zaraza sie i umiera z jej powodu...

-jeśli uważąsz że prezerwatywa choroni przed AIDS to znam jedną chorą na AIDS
      mogę cię z nią umówić obdądź z nią stosunek (z gumką rzecz jasna) ide na zakład
      o dużą kasę że scykałbyś i nawet byś suię do niejj nie zblizył!
      • Gość: MK1 Re: Kosciol Katolicki a Sprawa AIDS... IP: *.apcc.com 29.10.03, 13:32
        Oszolom - ja wiem ze ty nie musisz sie tym martwic bo i tak nikt z toba do
        lozka nie chodzi tylko uzywasz graby caly czas

skad ty wogole mozesz wiedziec czy ta laska ma AIDS lub nie - moze juz zlapales
        co???::))))oj nieladnie nieladnie...a podobno ty zgodnie z dekalogiem
        zyjesz...::))))
        • ja.sama Re: Kosciol Katolicki a Sprawa AIDS... 29.10.03, 13:43

> Oszolom - ja wiem ze ty nie musisz sie tym martwic bo i tak nikt z toba do
          > lozka nie chodzi tylko uzywasz graby caly czas
          >

to dokladnie tak jak ty ze swoim kochasiem pederasto
          • Gość: MK1 Re: Kosciol Katolicki a Sprawa AIDS... IP: *.apcc.com 29.10.03, 13:50
            ja.sama napisała:

>
            > to dokladnie tak jak ty ze swoim kochasiem pederasto

O kurcze, alez mnie powalila twoja inteligencja - nauki pobieralas w szkolce
            niedzielnej czy tez ksiadz dawal ci "korepetycje"?:), a tak wogole to czy ty
            wogole wiesz co to jest AIDS i co znaczy slowo pederasta??? - jak nie to prosze
            zajrzyj do biblioteki, gdyz nie sadze cobys slownik lub encyklopedie w posiadala

a najlepiej to nic nie mow - idz do kosciola i sie pomodl o to coby ktos wogole
            chcial sie z toba kochac bos pewnie brzydka jak noc - i tylko oszoloma moglabys
            oczarowac...

nie pozdrawiam
            • ja.sama Re: Kosciol Katolicki a Sprawa AIDS... 29.10.03, 14:22

> idz do kosciola i sie pomodl o to coby ktos wogole chcial sie z toba kochac
              > bos pewnie brzydka jak noc

ty na pewno nie, przeciez wolisz chlopcow ...

> - i tylko oszoloma moglabys oczarowac...

oszoloma to oczaruj sobie sam pedale !

• Gość: MK1 Re: Kosciol Katolicki a Sprawa AIDS... IP: *.apcc.com 29.10.03, 14:46
                ja.sama napisała:

> Gość portalu: MK1 napisał(a):
                >
                > > idz do kosciola i sie pomodl o to coby ktos wogole chcial sie z toba kocha
                > c
                > > bos pewnie brzydka jak noc
                >
                > ty na pewno nie, przeciez wolisz chlopcow ...
                >
                > > - i tylko oszoloma moglabys oczarowac...
                >
                > oszoloma to oczaruj sobie sam pedale !

po raz wtory bardzo sie postaralas w wypowiedzi - gratuluje elokwencji...::)))
                >
                • ja.sama Re: Kosciol Katolicki a Sprawa AIDS... 29.10.03, 15:20

> po raz wtory bardzo sie postaralas w wypowiedzi - gratuluje elokwencji...::)))

a ja ci chlopaka...::)))
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Kosciol Katolicki a Sprawa AIDS... 29.10.03, 14:22

> Oszolom - ja wiem ze ty nie musisz sie tym martwic bo i tak nikt z toba do
          > lozka nie chodzi tylko uzywasz graby caly czas
          >
          > skad ty wogole mozesz wiedziec czy ta laska ma AIDS lub nie - moze juz
          zlapales
          >
          > co???::))))oj nieladnie nieladnie...a podobno ty zgodnie z dekalogiem
          > zyjesz...::))))

- skąd wiem? objawy AIDS są charakterystyczne..byłem szkolony to wiem ...
          • Gość: MK1 Re: Kosciol Katolicki a Sprawa AIDS... IP: *.apcc.com 29.10.03, 14:47
            oszolom.z.radia.maryja napisał:

> - skąd wiem? objawy AIDS są charakterystyczne..byłem szkolony to wiem ...

jestemn ciekaw czy jako prawdziwy katolik - wyciagnales do niej dlon z
            pomoca??? pewnie nie-= bo na popieraniu kk konczy sie twoj katolicyzm..
            • oszolom.z.radia.maryja Re: Kosciol Katolicki a Sprawa AIDS... 29.10.03, 14:53

> oszolom.z.radia.maryja napisał:
              >
              >
              > > - skąd wiem? objawy AIDS są charakterystyczne..byłem szkolony to wiem ...
              >
              > jestemn ciekaw czy jako prawdziwy katolik - wyciagnales do niej dlon z
              > pomoca??? pewnie nie-= bo na popieraniu kk konczy sie twoj katolicyzm..

- poleciłem jej dobrego lekarza..dzieki niemu ona jeszzce żyje..a postęp
              choroby się zatrzymał...
          • Gość: Acro Objawy AIDS IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 00:12
            Charakterystyczne?!
            Umiesz naprawdę odróznic zapalenie płuc spowodowane AIDS od zapalenia płuc
            spowodowane ostrą infekcją? Albo zmiany na skórze aidsowskie od np atopowego
            zapalenia skóry? W pozostałych gałęziach medycyny tez jestes taki dobry? Kiedy
            i gdzie przyjmujesz?
            • Gość: MK1 Re: Objawy AIDS IP: *.apcc.com 30.10.03, 10:15
              oszlom jest naprawde swietnym specem we wszystkim - nie zauwazyles tego
              jeszcze???::)) we wszystkich jego postach, az roi sie od wiedzy z ktorej
              my "maluczcy" nie potrafimy ani skorzystac ani docenic i napewno bedziemy za to
              potepieni...::)))
      • Gość: spec Re: Kosciol Katolicki a Sprawa AIDS... IP: 38.112.0.* 29.10.03, 14:56
        oszolom.z.radia.maryja napisał:

[...]

> -jeśli uważąsz że prezerwatywa choroni przed AIDS to
        znam jedną chorą na AIDS
        > mogę cię z nią umówić obdądź z nią stosunek (z gumką
        rzecz jasna) ide na zakład
        > o dużą kasę że scykałbyś i nawet byś suię do niejj nie
        zblizył!

uwazaj bo moze w poznaniu wezma za wzor to co robi
        Kaczynski w Wawie i niedlugo zamkna twoja agencje. w
        ogole ojciec redaktor o tym wie?
Inne wątki na temat: