Dodaj do ulubionych

kogo lubimy?

01.01.09, 19:02
wszystkich chyba troche lubimy. bialorusinow lubimy tak samo jak zydow
wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Jakie-narody-najbardziej-lubia-Polacy,wid,10710607,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • alex.4 Re: kogo lubimy? 01.01.09, 19:35
      ciekawy jestem jaki procent osob ktory deklaruja niechec do kogos mialo do czynienia z ludzmi nalezacymi do tego kregu kulturowego. To najlepszy sposob pozbyc sie ksenofobii.
      • adam_pierwszy Re: kogo lubimy? 01.01.09, 20:30
        czy myslisz, ze istnieje jeszcze ktos, kto nie byl na bazarze i bialoruskich
        turystek nie widzial, nie slyszal o chamskich wybrykach wycieczkowiczow z
        izraela? a moze musze pejsy zapuscic, fujare sobie naciac, szklankami bimber
        chlac slonina zagryzajac, by ich pokochac? nie, dziekuje, postoje.
        • zewsi Re: kogo lubimy? 01.01.09, 20:33
          Długo tak stać będziesz?
          • adam_pierwszy Re: kogo lubimy? 01.01.09, 20:39
            nie musze dlugo stac, bo jestem o siebie. przysiadac sie nie zamierzam. to
            wlasnie w jezyku polskim znaczy ta przenosnia. a jak to mowi sie po waszemu?
            • alex.4 Re: kogo lubimy? 01.01.09, 22:36
              adamie, trudno zrozumiec sens twojej wypowiedzi. czy to po polsku?
              • adam_pierwszy Re: kogo lubimy? 01.01.09, 22:54
                czy ty slepy jestes czlowieku? nie widzisz, ze to po polsku i na dodatek
                poprawnie, a nie po waszemu? a jak nie rozumiesz, to twoj problem, bo to nie ja
                takiego idiote splodzilem.
                • alex.4 Re: kogo lubimy? 02.01.09, 20:39
                  Adamie popracuj nad gramatyka i skladnia. Dopiero potem zacznij wypowiadac sie na forum.
                  • llatarnik Re: kogo lubimy? 03.01.09, 20:37
                    alex.4 napisał:

> Adamie popracuj nad gramatyka i skladnia. Dopiero potem zacznij wypowiadac sie
                    > na forum.

Buuuuuuuuueeeeechachacha!

To aleksiej będzie robił za eksperta, gramatyki i składni? Zacytujmy więc
                    miSZCZa, he he he:

"Dbrakulturuy nie moga byc chronione jak zabytki bo nie spelniaja definicji
                    zabytku."

"Kobiety tez kochaja przeszlosc, ale zadziej sie do tego przyznaja:)"

"wie nie ma sensu zostawic bunkra tylko trzeba go skonczyc"

"Uklad PIS chcial isc na sktory w rezultacie szans na szybka budwe obdowdnicy
                    nie ma"
            • zewsi Re: kogo lubimy? 02.01.09, 16:51
              adam_pierwszy napisał:

> nie musze dlugo stac, bo jestem o siebie. przysiadac sie nie zamierzam. to
              > wlasnie w jezyku polskim znaczy ta przenosnia. a jak to mowi sie po waszemu?

Po naszemu?
              Też "o siebie"!
              A po waszemu też?
        • ultramontanist1 Re: kogo lubimy? 02.01.09, 00:36
          Nie zebym tam byl zwolennikiem "pierwszego adama", ktory (pewnie dla niepoznaki), przybral byl nick typu "masla maslanego" - bo skoro Adam, to od czasow biblijnych znaczy, ze chcac nie chcac, jest po prostu pierwszym...
          Chodzi mi zas o to, ze dzisiaj spora czesc bywalcow tego forum chyba ma swoj zly dzien (kac meczy?), bo strasznie sie podkladaja intelektualnie temu "Adaskowi", ktory wykorzystujac ich slabosc po kolei, bezblednie, pakuje im kij prosto w oko.
          Oto, skad sie bierze polskie powiedzenie: Kij mu w oko!
      • kajmir Re: kogo lubimy? 01.01.09, 22:27
        ciekawy jestem jaki procent osob ktory deklaruja sympatię do kogos mialo do
        czynienia z ludzmi nalezacymi do tego kregu kulturowego?
        • adam_pierwszy Re: kogo lubimy? 01.01.09, 22:55
          ty jestes papuga czy alex4?
          • kajmir Re: kogo lubimy? 01.01.09, 23:33
            przeczytaj uważnie i znajdź różnicę.
            Nie musisz trafiać w wolną linię ale nie gwarantuję też żadnej nagrody.
            • adam_pierwszy Re: kogo lubimy? 02.01.09, 16:43
              dlaczego mialbym szukac jakiejs drobnej roznicy przy tak uderzajacym
              podobienstwie? od papug nagrod nie przyjmuje.
              • kajmir Re: kogo lubimy? 03.01.09, 19:35
                Skoro jesteś tak wybitny, a Twój czas taki cenny próżne moje starania aby
                przekonywać Cię, że czarne jest czarne.
    • cygan37 Re: kogo lubimy? 01.01.09, 22:57
      Takie sondaże są rasistowskie i jako takie zabronione prawem.
      Powinno się cwaniakom z sondażowni dobrać do tyłka i skrobnąć odstraszający wyrok.
      • adam_pierwszy Re: kogo lubimy? 01.01.09, 23:03
        cygan37 napisał:

> Takie sondaże są rasistowskie i jako takie zabronione prawem.
        > Powinno się cwaniakom z sondażowni dobrać do tyłka i skrobnąć odstraszający wyr
        > ok.

i na sybir do gulagu wywrotowcow. to my jestesmy od tego, by decydowac co narod
        moze wiedziec a co nie
        • cygan37 Re: kogo lubimy? 01.01.09, 23:14
          Zainteresuj się eugeniką to może się dowiesz czy należysz do grupy decydentów
          czy tych co należy kastrować.
          • adam_pierwszy Re: kogo lubimy? 01.01.09, 23:34
            a co ma piernik do wiatraka? jak chcesz to sobie ciachnij fiuta siekiera.
            ludzkosc na tym nic nie straci, skoro nawet nie wiesz jaki jest temat dyskusji
            • shiva772 Re: kogo lubimy? 03.01.09, 21:48
              Temat dyskusji jest trudny do uchwycenia, szarpiecie się dla sportu,
              to typowe dla tego forum.
              "Sondaż "Aktualne problemy i wydarzenia" przeprowadzono w dniach 4 -
              10 grudnia 2008 roku na liczącej 1011 osób reprezentatywnej próbie
              losowej dorosłych mieszkańców Polski"
              Czyli "lubienie" polega tylko na tym co wiemy z mediów na temat
              danej nacji. Po kij wogole taki sondaż przeprowdzać? Ja na przykład
              przyznaję sie bez bicia nienawidzę Kosowiaków którzy mieszkają w
              Londynie. Resztę świata lubię ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka