piecyk.gazowy 27.11.03, 23:11 Umieście tam na górze obok Tea Time i wsadzajcie tam wszystkie wątki zakładane przez Oszołoma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Admini! Zróbcie Forum Oszołom! 27.11.03, 23:39 piecyk.gazowy napisał: > Umieście tam na górze obok Tea Time i wsadzajcie tam wszystkie wątki > zakładane przez Oszołoma. Ja bym jednak prosił, żeby nie obok. Jesli można, to proszę trochę odsunąć. Może być w prawo... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Admini! Zróbcie Forum Oszołom! 27.11.03, 23:49 piecyk.gazowy napisał: > Umieście tam na górze obok Tea Time i wsadzajcie tam wszystkie wątki > zakładane przez Oszołoma. Znakomity pomysl POPIERAM!!!! (tylko rzeczywiscie, jak najdalej of TT). Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Admini! Zróbcie Forum Oszołom! 28.11.03, 00:00 sam kiedyś założyłem własne forum..ale pomysł nie wypalił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Admini! Zróbcie Forum Oszołom! IP: 192.148.125.* 28.11.03, 00:16 oszolom.z.radia.maryja napisał: > sam kiedyś założyłem własne forum..ale pomysł nie wypalił A co nie mogles skrzyknac faszystowska holote malodziezy narodowej, zeby ci przyklaskiwali, bo przeciez chyba nie oczekiwales, ze normali ludzie beda czytac twoje chore, debilne wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Admini! Zróbcie Forum Oszołom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 07:33 Popieram pomysł separacji. Jak na razie to forum Białystok wygląda jak forum oszołom. Wątki adresowane do admina w tej sprawie mnożą się jak króliki. Admina natomiast na forum nie widziano - ho, ho, albo jeszcze dłużej. POBUDKA!!!!! FORUMOWICZE WZYWAJĄ!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Admini! Zróbcie Forum Oszołom! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 28.11.03, 09:44 Doskonały pomysł!! Redakcjo co o tym myślisz? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Admini! Zróbcie Forum Oszołom! IP: *.tkb.net.pl 29.11.03, 22:34 może admin też należy do lpr albo słucha z radością radyjka ? Odpowiedz Link Zgłoś
spec5150 Re: Admini! Zróbcie Forum Oszołom! 01.12.03, 19:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=565&w=7712601&v=2&s=0 dopiero zauważyłem, że wypowiedział się użytkownik redakcja.bialystok (na czerwono) Odpowiedz Link Zgłoś
spec5150 Re: Admini! Zróbcie Forum Oszołom! 01.12.03, 20:14 być może Hyde Park może się za tą decyzję obrazić. Niemniej zrobiło się troche przyjemniej. Pozdr. Spec Odpowiedz Link Zgłoś