konwersja 06.05.09, 23:49 Witam :) Jak w temacie: dobry alergolog pilnie poszukiwany. Będę wdzięczna za informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokardka_80 Re: dr konończuk, ale nie wiem, czy dorosłych też 07.05.09, 17:07 przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
konwersja Re: dr konończuk, ale nie wiem, czy dorosłych też 07.05.09, 23:10 Gdzie przyjmuje dr Konończuk? Jest od wziewnych? Mogłaby Pani nieco więcej na jego (jej) temat napisać? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jawn7 Re:Dr.Kowal 09.05.09, 09:57 Witam.Mój mąż dostał namiary od laryngologa do dr.Kowala na TBS.Podobno dobry,przyjmuje na NFZ w Homeo Medicus.Jeszcze u niego nie był więc nic o nim nie mogę powiedzieć ale laryngolog go zachwalała. Odpowiedz Link Zgłoś
kokardka_80 dr konończuk 09.05.09, 11:47 przyjmuje w promedice na siewnej. Niestety, gdzieś wsadzilam nr telefonu, ale w necie na pewno jest. Mój 3 latek teraz ma skierowanie na testy skorne i wziewne, wiec pewnie jest od wszytskiego.Ja ją bardzo chwalę za kompetencje, ale też podejście, taką normalność, spokój.niesteyty, kolejki są dlugie. Odpowiedz Link Zgłoś