0-jus-tyna 24.06.09, 13:53 Czy moze mi ktos polecic lokal ,strone internetowa gdzie moglabym zamowic obiad z dostawa oczywiscie w cenie w granicach rozsadku. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koleshka Re: Obiad na telefon z dowozem 24.06.09, 14:50 pruszynka się tym kiedyś zajmowała Odpowiedz Link Zgłoś
koleshka Re: Obiad na telefon z dowozem 24.06.09, 16:06 Zamawiałem od nich w czas kuchennych remontów. I nawet to niezłe było, tyle że strasznie tłuste. Odpowiedz Link Zgłoś
0-jus-tyna Re: Obiad na telefon z dowozem 24.06.09, 17:26 Tez raz zamowilam ale tak jak mowisz, tluste a zupy maczne , wiec szukam czegos innego Odpowiedz Link Zgłoś
koleshka Re: Obiad na telefon z dowozem 24.06.09, 17:54 No to masz dwa sushi bary, jeden nazywa się orient expres, drugi nie pamiętam, oba cenowo o.k., chociaż to jednak nieco wyższy poziom niż pruszynka. Masz legendarne, dla mnie przynajmniej sixty six. To pizza, ale tez wyśmienite skrzydełka na miodzie, żeberka i inne takie, w rozsądnych cenach. I super ryba z frytkami. Też mają stronę w internecie. Nie wiem czy ta nalesnikarnia co jest u harcerzy na pałacowej wozi do domu, ale też fajne rzeczy robią. Odpowiedz Link Zgłoś
spragniony_bidet Re: Obiad na telefon z dowozem 24.06.09, 18:27 flakami można lepiej się nażreć , niż surową rybą Odpowiedz Link Zgłoś