magdalena.ski 18.07.09, 13:10 czy któraj z mam na jakies doswiadczenia i może udzielić cennych rad??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kketi Re: lokal na chrzest 18.07.09, 21:25 nie wiem gdzie mieszkasz i czy lokalizacja ci będzie pasować, ale ja polecam lokal BIESIADNA na Zielonych Wzgórzach, ceny ok, żarcie bardzo smaczne, obsługa fajna. Ja robiłam tam chrzciny i 2 razy byłam u kogoś na imprezie w tym lokalu, polecam. Restauracja BIESIADNA www.biesiadna.com.pl/ ul. Magnoliowa 14 15-669 Białystok 85 661 38 99 Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.ski Re: lokal na chrzest 18.07.09, 21:33 Dzikeuje bardzo za namiary i rekomendacje, to najwazniejsze - to pierwsza uroczystośc nie u mamy :) tylko taka dorosla, małżeńska :) a rodzina przyjezdza od stony męża 550 km) i z mojej (250 mk) wiec chce zeby byli zadowoleni i najedzeni, musze odsapnąć i zrobic w lokalu, bo i jak mnie czekaja sniadania i kolacje, wiec w niedziele po uroczystości mojego Michałka chce móc troche wytchnąć... i nie myslec o jedzeniu i obowiazkach Odpowiedz Link Zgłoś
kketi Re: lokal na chrzest 19.07.09, 00:40 poczytaj sobie więcej opinii: forum.gazeta.pl/forum/w,46412,93958327,93958327,Lokal_na_chrzciny.html Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer1 Re: lokal na chrzest 19.07.09, 09:36 Ja też polecam Biesiadną. Robiłam tam chrzciny dla obu moich synków. Jedzenie smaczne, ceny przystępne. Mają tam kołyskę dla dziecka, kącik do zabawy dla dzieci, naprawdę fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
beakarp Re: lokal na chrzest 02.08.09, 21:26 Robiliśmy chrzciny w Vanessie przy Mickiewicza. Smaczne jedzenie, dobra obsługa, sympatyczny lokal:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.ski Re: lokal na chrzest 03.08.09, 11:31 też slyszelismy, ze tam jest fajnie, ale nie ma waolnego terminu : (((( moze wiezmiemy catering od nich Odpowiedz Link Zgłoś
kketi Re: lokal na chrzest 03.08.09, 22:44 i gdzie w końcu robiłaś chrzciny? i jak wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.ski Re: lokal na chrzest 04.08.09, 15:14 jeszcze nie robialam, dopiero za 1,5 tygodnia - bede robiła w domu, troche ugotuje sama, rosół, kurczaki, upiekę miesa, ryba po grecku, itp. mama zadeklarowala sie i zrobi troche - miała namiar na extra kucharke, ale wlasnie ma urlop i wyjechała :( zamówie tylko w Lechu, szczupaka faszerowanego, zgłoww , ogonem i jeszcze jakies fajne miesa wynalazki typu karkówka w pierzynce czy coś w tym stylu, ciasat i tort tez zamawiam,wedliny - masarnia, musze sie wybrac i zobaczyc co mają, kwiaty juz wiem gdzie kupic, zeby było taniej (marzy mi sie dom w białych kwiatach). Chyba tak bedzie taniej, bo nie wiem czy pisałam - ale ja mam 20 osób i wszyscy przyjezdni, cześć 300 km i część 600 km, wiec czekaja mnie sniadania i kolacje, wiec chcialam sobie odciązyc chociaz z obiadem - przyjeciem, ale pomyślałam ze lepiej bedzie jak zrobie w domu to troche tego jedzenia bedzie na kolacje i sniadania. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.ski Re: lokal na chrzest 23.08.09, 09:30 wszystko wyszło lepiej niz myslałam, dzieki wszystkim mamom za wsparcie!!!!!! wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: lokal na chrzest 23.08.09, 10:07 No widzisz:)Nie taki diabeł straszny....:D Odpowiedz Link Zgłoś
mimarika Re: lokal na chrzest 23.08.09, 18:53 w 2007 roku były chrzciny mojego synka. robiliśmy je w santanie. ja i mąż byliśmy zadowoleni. jako goście uczestniczyliśmy na przyjęciu z okazji chrztu w dwóch in. lokalach. źle nie było, ale mi się wydaje,że jednak w santanie było lepiej. ale to oczywiście moja opinia - wszystko zależy od gustu...:) Odpowiedz Link Zgłoś