Dodaj do ulubionych

Reklama mleka "Mazurskie".

25.12.03, 15:51
To jest doskonały przykład reklamy - antyreklamy. Ta reklama puszczana w TVP3
jest koszmarna. Mnie ona odstrasza od telewizora, nie wspominając o mleku. Ten
dzieciak jest na pewno synem prezesa tej mleczarni, bo na 1000% nie został
wybrany z castingu. Z takimi zębami? Przypuszczam, że podtekstem reklamy jest:
Pij mleko "Mazurskie", będziesz miał zęby co centymetr. Jakie reklamy uważacie
za antyreklamy? Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: rowerzyk Re: Reklama mleka "Mazurskie". IP: *.euro-net.pl 26.12.03, 00:05
      > To jest doskonały przykład reklamy - antyreklamy.

Zgadzam sie. Ogladajac mialem wrazenie, ze tworcy traktuja mnie jak idiote.
      Blee, wes, nie przyjedzeniu.

Tak przy okazji, pamieta ktos Rame na dzialkach, ale olej co sie tloczy w
      tramwaju? Do dzis ani razu ich nie kupilem, nawet jesli musialemisc do innego
      sklepu, albo nic nie kupic.
    • Gość: robert Re: Reklama mleka "Mazurskie". IP: 81.15.254.* 27.12.03, 13:03
      ta reklama jest przykladem dania kasy dla znajomym ...... tzn , dziecko napewno
      prezesa tez napewno dostalo pieniazki za reklame a jakis znajomy co ma firme
      ktora kreci sluby , komunie itd - widac rekle chlopa z malej wioski ktory tylko
      to robi amatorsko [ nawet poslkie filmy po...no lepiej wygladaja ;-) ] wiec
      kaska czysta do podzialki z prezesem PREZESIE TEGO MLEKA NIE BEDE KUPOWLA BO
      REKLAMA I KONKUS [ napewno ] SA BEZ NADZIEJNE
      niech zyje mleko z podlasia !!!! precz z mazowsza !!!
      milych swiat i happy new year
      • Gość: Artysta Re: Reklama mleka "Mazurskie". IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 27.12.03, 13:10
        A te mleko nie jest przypadkiem z Sokólki ?
    • Gość: louis cypher moje Hity TV Białystok IP: *.biaman.pl 28.12.03, 19:11
      1. To reklama salonu samochodowego gdzie 50 % czasu pokazuje sie serwis (sie
      znaczy sie psuje) a najlepsze na koniec STARY BRODATY GOŚĆ mówi że jest z
      nami !!!!????? Ja tam z tym gościem nie chciał bym być - komedia super.
      2. Hit 2 to ZETO ze sztuką jak przez minutę reklamy pokazywać i nic nie
      pokazać a na deser OUTSORCINK (tak lektor wymawia). Reklama zdecydowanie
      umacnia wizerunek ZETO jako firmy naszej, badziewiastej, bylejakiej i
      niedouczonej.
      3. No i oczywiście mleko mazurskie - cała jest piekna i wspaniała:)
      • Gość: step Re: moje Hity TV Białystok IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 07:17
        ta reklama to porazka jak wszystkie inne w tvp3
        • Gość: kubek Re: moje Hity TV Białystok IP: 195.177.196.* 29.12.03, 08:25
          to jest reklama ogólnopolska z tym że w różnych odmianach :)
          w poznaniu - mleko sztaropolszzzkie
          w warszawie - mleko ciechanowszzzkie
          w białymstoku - mleko mazurszzzzkie
          finansuje to to prawdopodobnie któryś z funduszy strukturalnych na rozwój
          mleczarstwa w naszej biednej ojczyźnie , a za wszystkim stoi fińska firma
          produkująca kartony do "doszkonałego mleka mażurszkiego" względnie innego w
          zależności od regionu :)))
          • Gość: anka1 Re: moje Hity TV Białystok IP: 212.33.74.* 29.12.03, 11:37
            mnie w reklamie mleka bawi ze mowia < swieze ... np. mazurskie >. wszystkie
            krowy dostalyby po czyms takim kolki watrobowej. ze smiechu.:)
        • Gość: louis cypher no tak to nie... IP: *.biaman.pl 29.12.03, 21:23
          Reklama w TVB dociera do ok 1000 000 ludzi i doskonale może promować produkt
          itp. osmiesza produkt forma wielu reklam - jak się nie ma tanich dobrych
          pomysłow lub 1 mln $ na reklamę to naprawde lepiej poinformować tylko że bułki
          w tym tygodniu tańsze o połowę a wykładziny 50% taniej i niekoniecznie
          trzeba "BYĆ Z NAMI" lub " OUTSORCINKOWAĆ" mazurskim mlekiem :)
      • Gość: dodi tak, tak ZETO dało ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 11:29
        najbardziej strasząca reklama we wsi, może chłopcy z ZETO nie wiedzą że nie
        wystarczy mieć kamerę i kompa by sobie nagrać reklamę powinni się
        OUTsorcinkować ...
    • chinagirl Re: Reklama mleka "". 11.01.04, 20:19
      Milo, ze nie tylko w naszym domu na dzwiek slow : " weri matti, weri matti, twoje mleko!"
      raczki bezwarunkowo lapaly za pilota! Przez pierwszy tydzien nie moglam zrozumiec
      zreszta, co znaczy to "werimati", bo twoje mleko juz rozumialam. A chlopczykowi z
      przedzialkami miedzy zebami mialam ochote wkroic recznie! Najgorsza reklama
      tysiaclecia!!!! Porownywalna z Prusakolepem. Najgorsze jest to, ze sprzedaz tego mleka
      po reklamie zaczela rosnac. Tragedia!
    • Gość: biedronka Re: Reklama mleka "Mazurskie". IP: *.light.csk.pl 12.01.04, 23:51
      Szkoda, ze nie wiecie jaka opinie w Polsce ma Osrodek TVP w Bialymstoku!!! Jak
      uslyszalam, to sie zalamalam. Ale co tu wymagac, jak sie nie widzi wlasnych
      wad, to jest sie nadal najgorszym Osrodkiem w Polsce, ale grunt to trzmac fason.
      • Gość: dodi Re: Reklama mleka "Mazurskie". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 08:18
        To że ośrodek Białostocki to denko to jedno a to że reklamy wszędzie w
        regionalnych TVP to miernota to drugie, mam często okazje ogladać WOT i musze
        stwierdzić że tam reklamy przypominają kanał info w kablówce:)
        • Gość: kubek Re: Reklama mleka "Mazurskie". IP: *.ld.euro-net.pl 13.01.04, 08:27
          no właśnie - białystok odstaje prowincjonalizmem i poziomem programu, ale
          reklamy sa podobne we wszystkich ośrodkach czego dosszzzkonałym przykładem
          jest wspomniane mleko w zależności gdzie (mażurszzkie, szztaroposzzzkie lub
          ciechnowszzzkie :)
          • chinagirl Re: Reklama mleka "Mazurskie". 15.03.04, 19:27
            Uwaga, Uwaga! Znowu straszy w TVB nasza ukochana reklama mleka Mazurszzzzkiego!
            Ale to, co jest razem z nia tez nie odbiega od jej poziomu - czyli reklama
            aptek. Co ma wspolnego pan pracujacy w hucie(?) z apteka, za Chiny Ludowe nie
            wiem. Chyba, ze jak sie poparzy przy wrzucaniu surowki, to poleci do apteki po
            masc na oparzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka