Dodaj do ulubionych

Promocja obiadki

13.08.09, 14:35
Od 3.08 do 16.08 w Biedronce jest promocja 2 packów Bobovita (kuchnia włoska) po 5,46zl za dwupack. W Biedronkach, w których bylam na polkach nie ma nawet sladu po sloiczkach. Czy znacie moze jakies Biedronki w ktorych mozna jeszcze kupic te promocyjne obiadki?
Obserwuj wątek
    • kot_klakier Re: Promocja obiadki 04.09.09, 22:51
      W stokrotce kupiłam dzis 2-packi Bobovita na pierwsze danie (Krupniczek w kurczakiem i rosolek z kurczakiem) po 6,99zl
      • shiva772 Re: Promocja obiadki 05.09.09, 00:16
        I proszę okazuje się, że są dzieci które to jedzą ;)
        • kot_klakier Re: Promocja obiadki 05.09.09, 23:10
          ano są, jedzą i domowe i słoiczkowe :P
          • kketi Re: Promocja obiadki 06.09.09, 20:41
            a ile twoje dziecko ma m-cy? moja jadła słoiczki gdzieś do 7-8 m-ca, później
            zaczęłam gotować jej sama i wtedy mała przestała jeść słoiczki, pluła itd. Teraz
            ma rok i 5 m-cy i ze słoiczków je jedynie deserki i to nie codziennie, bo zajada
            owoce.
            • kketi Mleko NESTLE Junior 06.09.09, 20:47
              a co do promocji w Biedronce to ja co prawda słoiczków nie kupuję wiec nie wiem,
              ale kupuję tam mleko Nestle Junior w promocyjnej cenie 10,99 zł i ta promocja
              trwa już chyba z miesiąc. Wcześniej kupowałam też kaszkę Nestle 5 owoców i też
              było ich dużo. Ja mieszkam blisko biedronki na Konstytucji 3 Maja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka