Dodaj do ulubionych

polecicie mi dermatologa?

03.01.04, 18:59
Czy znacie moze dobrego dermatologa w Bialymstoku? Moja siostra ma gronkowca
skornego
Z gory dzieki, Darling
Obserwuj wątek
    • Gość: karo Re: polecicie mi dermatologa? IP: 212.33.78.* 03.01.04, 19:02
      dr Hanna Myśliwiec w Klinice Dermatologii na Dojlidach
      • Gość: ks Re: polecicie mi dermatologa? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.04, 00:10
        mojej koleżance gronkowca przegoniła pani Kamińska, która przyjmuje w
        prywatnej przychodni przy Ogrodowej. Nie wiem jak to teraz wyglada ale kiedys
        chodzilo sie do niej za darmo jesli nalezlo sie do podlaskiej kasy chorych.
        Jest jedno ale: reklama wsrod znajomych sprawila, ze czeka sie miesiac na
        wizyte.
    • Gość: rudzielec Re: polecicie mi dermatologa? IP: 81.15.254.* 04.01.04, 11:16
      oprocz pani Kamińskiej mam jeszcze zaufanie do doktora Wrońskiego-ma swoja
      klinike na Nowym Swiecie tak sie chyba to nazywa..polecam
      • Gość: cocos Re: polecicie mi dermatologa? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 23:58
        Wronski? ok, jesli ma sie co najmniej 2 tyski na skuteczne, dlugie leczenie, bo
        gronkowca podobno leczy sie dlugo
        • Gość: kubek Re: polecicie mi dermatologa? IP: *.ld.euro-net.pl 06.01.04, 09:18
          ja polecę dr Niczyporuka - (sam mam dość poważną chorobę skóry i często
          zmieniałem lekarzy , a on akurat jest (oczywiście według mojej subiektywnej
          opinni) dobrym dermatologiem - ma gabinet za kościołem na słonecznym stoku
          opodal słynnego pola gdzie być może kiedyś stanie market metro
    • Gość: meggie Re: polecicie mi dermatologa? IP: *.pl 06.01.04, 18:31
      O tak jesli chodzi o Wrońskiego to 2 tys to min. Pani Kamińska- słyszałam, że
      jest dobrym dermatologiem i potwierdzam, że leczy za darmo. Polecam równiez
      Panią Zdrodowską-Stefanow, mi pomogła i moim dwóm siostrom też. każda z nas
      choruje na coś innego.ma gabinet na Warszawskiej i przyzjmuje w Esculapie, tym
      koło Metra. Pozdrawiam i zczycze powrotu do zdrowia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka