darling_me 03.01.04, 18:59 Czy znacie moze dobrego dermatologa w Bialymstoku? Moja siostra ma gronkowca skornego Z gory dzieki, Darling Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karo Re: polecicie mi dermatologa? IP: 212.33.78.* 03.01.04, 19:02 dr Hanna Myśliwiec w Klinice Dermatologii na Dojlidach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: polecicie mi dermatologa? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.04, 00:10 mojej koleżance gronkowca przegoniła pani Kamińska, która przyjmuje w prywatnej przychodni przy Ogrodowej. Nie wiem jak to teraz wyglada ale kiedys chodzilo sie do niej za darmo jesli nalezlo sie do podlaskiej kasy chorych. Jest jedno ale: reklama wsrod znajomych sprawila, ze czeka sie miesiac na wizyte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudzielec Re: polecicie mi dermatologa? IP: 81.15.254.* 04.01.04, 11:16 oprocz pani Kamińskiej mam jeszcze zaufanie do doktora Wrońskiego-ma swoja klinike na Nowym Swiecie tak sie chyba to nazywa..polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cocos Re: polecicie mi dermatologa? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 23:58 Wronski? ok, jesli ma sie co najmniej 2 tyski na skuteczne, dlugie leczenie, bo gronkowca podobno leczy sie dlugo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: polecicie mi dermatologa? IP: *.ld.euro-net.pl 06.01.04, 09:18 ja polecę dr Niczyporuka - (sam mam dość poważną chorobę skóry i często zmieniałem lekarzy , a on akurat jest (oczywiście według mojej subiektywnej opinni) dobrym dermatologiem - ma gabinet za kościołem na słonecznym stoku opodal słynnego pola gdzie być może kiedyś stanie market metro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggie Re: polecicie mi dermatologa? IP: *.pl 06.01.04, 18:31 O tak jesli chodzi o Wrońskiego to 2 tys to min. Pani Kamińska- słyszałam, że jest dobrym dermatologiem i potwierdzam, że leczy za darmo. Polecam równiez Panią Zdrodowską-Stefanow, mi pomogła i moim dwóm siostrom też. każda z nas choruje na coś innego.ma gabinet na Warszawskiej i przyzjmuje w Esculapie, tym koło Metra. Pozdrawiam i zczycze powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś