Gość: msdynamite87 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 21:26 brązowe włochate kulki na plazy w Tunezji.. kto wie co to jest ?!? jest ich duzo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: brązowe włochate kulki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 11:47 jakas roslina-ja obstawiam glony:-ważne że nie kłują, nie parzą:-))a moze to jakies zaczatki gąbek..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada_zie Re: brązowe włochate kulki IP: *.incenti.pl 08.06.06, 12:18 no własnie co to?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: brązowe włochate kulki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 12:33 Jeśli ktoś wie to też proszę o odpowiedź,strasznie mnie to ciekawi. Mój mąż rozerwał taką kulkę,ale nic tam nie było czyli nie jest to chyba coś co żyje.A może po wyrzuceniu przez fale przestaje żyć ,jak np.meduza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: brązowe włochate kulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 18:11 Hej! Też to widzieliśmy. Myślę, że to coś jakby trawa morska, której było sporo w tym czasie w morzu przy plażach. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś