Dodaj do ulubionych

Który stomatolog w Białym: niedrogi, ale solidny?

06.09.09, 23:38
Zależy mi na adresach dentystów/-ek, którzy przyjmują także z
dofinansowaniem NFZ - żeby wizyta nie kończyła się poważniejszym
drenażem kieszeni, ale też żeby usługa była rzetelna i profesjonalna
na tyle, ile być powinna.
Mniej priorytetowa jest dobra atmosfera i życzliwość w gabinecie,
ale to też ma znaczenie. Proszę o Wasze typy.
Obserwuj wątek
    • zxcv36beauty Re: Który stomatolog w Białym: niedrogi, ale soli 07.09.09, 09:48
      Polecam gabinet przy ul. Parkowej14. Dr Mierzyńska-Ładny lub dr
      Wilczyńska-Borawska (złota rączka jeżeli chodzi o kanały). Ceny
      normalne.
    • 1czerwony1 Re: Który stomatolog w Białym: niedrogi, ale soli 08.09.09, 07:29
      ul Starobojarska, Centrum Usmiechu, wlascicielka jest lek. Urszula Łotowska
      trudno znalezc w gaszczu gabinetow, które sa zlokalizowane przy tej własnie ulicy
      miła obsługa, kontrakt z NFZ, ceny usług dodatkowych tzw "prywatnych" takie jak
      wszedzie ale mozna sie targowac ;)
      • Gość: ja Re: Który stomatolog w Białym: niedrogi, ale soli IP: *.adsl.szeptel.net.pl 14.04.13, 18:15
        Ojejku.. Panią Urszulę Łotowską zdecydowanie odradzam. Mam wrażenie, że jest nastawiona na trzepanie pieniędzy z pacjentów. Kupiłam na gruponie łuk aparatu, pani Urszula stwierdziła że 2gi łuk jest ABSOLUTNIE NIEZBĘDNY. Byłam na konsultacji u dwóch innych ortodontów, bo nie chciało mi się wierzyć, że mam aż tak skomplikowaną wadę. Jeden i drugi stwierdził że potrzebna jest mi kosmetyczna poprawka, czas leczenia to jakieś 9 miesięcy 1 łukiem - Pani Urszula rozwijała mi wizje o min 1,5 roku w 2 łukach, o pozostaniu przy jednym nawet nie było mowy. Wydaje mi się że rozdaje aparaty jak cukierki byle tylko na tym zarobić. Coś strasznego, nie polecam. Zrezygnowałam z jej "leczenia" i niestety mam 800 zł z gruponu w plecy ale wolę to niż kilka tysięcy bez sensu wpakowane w bezsensowne leczenie Pani Urszuli.
        • Gość: ja Re: Który stomatolog w Białym: niedrogi, ale soli IP: *.adsl.szeptel.net.pl 14.04.13, 18:16
          Dodam, że korzystałam z jej usług w Supernova Clinic.
      • Gość: ona Re: Który stomatolog w Białym: niedrogi, ale soli IP: *.play-internet.pl 16.01.14, 16:02
        łotowska najgorsza w białymstoku, zepsuła mi zęby
      • eleonora55 Re: Który stomatolog w Białym: niedrogi, ale soli 18.03.14, 19:36
        Pani Urszula Łotowska jest osobą niekompetentną, to zwykła naciągaczka. Nie zna się na ortodoncji, umie wyciągać tylko pieniądze.
    • Gość: pacjent Re: Który stomatolog w Białym: niedrogi, ale soli IP: *.static.hvvc.us 16.01.14, 18:00
      nie radze wam isc na ul Gajowej do le.Grzegorczuk, bo spieprzy wszystko co pozostalo wam w dziaslach
    • ewela444 Re: Który stomatolog w Białym: niedrogi, ale soli 15.02.14, 11:26
      dr Irena Olszańska u której leczę się od dziecka. Przyjmuje w swoim gabinecie na Piłsudskiego, zaraz przy banku millenium. Jest bardzo ciepłą i życzliwą osobą.
      • kamilbednar Re: Który stomatolog w Białym: niedrogi, ale soli 25.08.14, 13:57
        urszula łotowska to najgorszy dentysta u jakiego byłem . oszustka i naciągaczka !! a jej reszta lekarzy to sami stażyści . brak profesjonalizmu . zdecydowanie odradzam kazdemu
    • qwerty2307 supernova clinic 07.05.15, 15:38
      Szukam osób niezadowolonych z leczenia stomatologicznego u doktor U. Ł. pracującej w supernova clinic. Zbieram jak najwięcej osób oszukanych przez tą ortodontkę ponieważ zakładam sprawę w sądzie. Razem możemy więcej zdziałać! Proszę piszcie na maila antysupernova@onet.pl i opiszcie swoje doświadczenia związane ze współpracą z tą Panią.
      • justyna1987 Re: supernova clinic 19.12.18, 22:45
        Witam czy sprawa nadal jest aktualna?
    • krzysiek991055 Re: Który stomatolog w Białym: niedrogi, ale soli 20.12.16, 12:03
      A ja polecam dr. Urszule Łotowską. Polecił mi ją znajomy i jestem bardzo zadowolony. Polecam osobom które boją się stomatologa :)
    • gupik111 Re: Który stomatolog w Białym: niedrogi, ale soli 14.02.19, 21:26
      a ja polecam klinikę Rzewuscy na ul. Modinskiej :)
    • kapitanwidmo Re: Który stomatolog w Białym: niedrogi, ale soli 24.03.19, 12:55
      Ja chodzę do deliona na al jana pawła, jest ok :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka