fibin Re: Fibin, to Ty ? 21.02.02, 09:58 A to ty kochany Buddo? Od depresji i medytacji? Właśnie wczoraj myślałem o Tobie i przeglądałem Twoje wspaniałe wypowiedzi o medytacji. Mam je wydrukowane i co jakiś czas do nich wracam. Odwiedzam również stronę Meditation Center i dużo czytam. Od jakiegoś czasu również medytuję regularnie i bardzo mi to pomaga. Przeczytałem ostatnio "Fala jest morzem" Willigisa Jaegera. Super! Czytałeś? Tak się cieszę, ze się odnalazłeś:) Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Fibin, to Ty ? IP: *.unl.edu 21.02.02, 17:02 fibin napisał(a): > A to ty kochany Buddo? Od depresji i medytacji? Właśnie wczoraj myślałem o > Tobie i przeglądałem Twoje wspaniałe wypowiedzi o medytacji. Mam je wydrukowane > > i co jakiś czas do nich wracam. Odwiedzam również stronę Meditation Center i > dużo czytam. Od jakiegoś czasu również medytuję regularnie i bardzo mi to > pomaga. Przeczytałem ostatnio "Fala jest morzem" Willigisa Jaegera. Super! > Czytałeś? Tak się cieszę, ze się odnalazłeś:) Pzdr:) Ja tez myslale duzo o Tobie. Zmienilem nicka na Andrzej, gdyz troche narozrabialem na forum psychologia i przepraszajac innych wolalem zeby juz nie mieli skojarzen z Budda. O ile pamietam na imie masz Zbyszek, czy tak ? Jesli nie prosze popraw mnie. Czy stale piszesz w Bielskim forum ? Ja urodzilem sie w Cieszynie, dlatego tu zagladnalem. napisz cos . Pozdr, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: Fibin, to Ty ? 22.02.02, 16:47 Ciekawe co wyrabiałeś na tej psychologii, muszę tam zajrzeć i poczytać:) Owszem, na imię mam Zbyszek, ale na forum jestem znany jako fibin (wolę z małej litery). Ostatnio piszę głownie na forach B-B (nie mylic z Big Brotherem, który zresztą chyba zniknął), Narty i Książki. Ostatnio spodobała mi się również Wróżka, która wyparła moje ukochane Narty:) Na Nartach też zresztą podpadłem kilku dobrym ludziom, których ego rozdęło się do nieprawdopodobnych rozmiarów. A może to moje ego wciąż się buntuje i rządzi? Napisz co u Ciebie? Dalej medytujesz? Ja staram sie codziennie, choć jest to jak na razie bardzo trudne:) Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś