Gość: oo_oo IP: *.centertel.pl 27.12.17, 13:12 Wiecie może Państwo, dokąd odeszły fryzjerki z owego salonu, Dagmara, Iza, Kasia😣? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mela Re: Trendy Cechowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.18, 22:34 także poszukuję pani izabeli..:( po wszystkich salonach w miescie;) Odpowiedz Link Zgłoś
oo_oo Re: Trendy Cechowa 06.01.18, 22:56 Pani Iza jest w salonie obok Trendy, po sąsiedzku 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: Trendy Cechowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.18, 03:00 w trendach na ulicy glebokiej? patrzylam w poblizu, bo tak machnela odruchowo pani w salonie, ktora zapytana o nazwisko izy odparla ze nie pamieta ale pamietala od kiedy nie pracuje... (jakby byla szczera to bym wtedy poszla) ale do glowy mi nie przyszlo, ze bedzie w tej samej sieci! uratowaliscie mnie i moje wlosy dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
oo_oo Re: Trendy Cechowa 09.01.18, 14:11 obok Trendy na cechowej, atelier montibello, tam jest większość Pań 😂 nie w trendy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: Trendy Cechowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.18, 22:33 hahahahaha 😂 dzieki sliczne Odpowiedz Link Zgłoś