Gość: Przemek IP: *.voyager.pl / 217.8.174.* 08.12.05, 09:50 Znacie jakieś godne polecenia kryte korty w BB? Najlepiej w pobliżu Karpackiego, ewentualnie z dobrym połączeniem autobusowym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dominos Re: Kryte korty tenisowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 10:50 Wsiadasz na karpackim koło stacji Lotos.Jedziesz jeden przystanek.Wysiadasz,idziesz po schodach i tam jest Solar.Knajpa,a obok niej kryte koty.Tylko nie wiem czy już działają bo tam ostatnio zmieniali zadaszenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Re: Kryte korty tenisowe 08.12.05, 10:51 kryte korty sa przy zjezdzie "slimakiem" z Al. Andersa na Beskidzkie (taki kompleks sportowy + Karczma Pokusa), ale ostatnio cos tam remontowali, nie wiem czy sa czynne... Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Re: Kryte korty tenisowe 08.12.05, 10:53 ojej, chyba ktos mnie uprzedzil :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RaV Re: Kryte korty tenisowe IP: *.ondraszek.ds.polsl.gliwice.pl 08.12.05, 11:56 solar teraz chyba nie dziala, bo aktualnie stawiaja nowe zadaszenie Mozesz wsiasc w autobus nr 3, jechac do komorowic. dokladnie ul. ceramiczna, park Rosta. Sa tam 2 kryte korty szczegoly: www.frmbb.bielsko.pl/aktualnosci.php?id=00044 Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Kryte korty tenisowe IP: *.voyager.pl / 217.8.174.* 09.12.05, 10:12 Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Naprawdę, oprócz Komorowic nie ma w BB innych działających krytych kortów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Kryte korty tenisowe IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.12.05, 19:15 Solar działa. Odpowiedz Link Zgłoś