kamix31 02.04.08, 09:16 byla moze kiedys ktoras z was u dr Gasperowicz w ultramedicu na Broniewskiego?mam do niej termin ale ciekawa jestem czy warto ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: perfetka Re: ultramedic ginekolog IP: 78.8.105.* 02.04.08, 19:54 Ja chodzę od roku i jestem bardzo zadowolona. Prawie dzięsieć lat temu wykryto u mnie torbiele jajników-kolejno 3 lekarki zbagatelizowały sprawę. Dr Gasperowicz na każdej kontroli badała torbiele, mierzyła je, robiła wydruki, w końcu zasugerowała operacyjne ich usunięcie. Długo się wahałam, jednak zdecydowałam się. Pani Doktor skierowała mnie do kliniki Bielskiego Centrum Medycznego, gdzie sama osobiście wykonywała zabieg (wszystko na NFZ, nie płaciłam za to ani grosza). Zabieg laparoskopowy (mało inwazyjny) został wykonany profesjonalnie, dr Gasperowicz odwiedzała mnie codziennie (lezałam tam 3 dni). Generalnie w Ultramedic zawsze są do niej kolejki, to chyba o czymś świadczy :) Ze swej strony mogę polecić z czystym sumieniem (a mam już pewne doświadczenie z lekarzami ginekologami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ultramedic ginekolog IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.09, 19:18 Ja byłam dzis prywatnie, powiem szczerze że strasznie sympatyczne kobieta ale tez bym chciała wiedziec cos wiecej na jej temat Odpowiedz Link Zgłoś