ignorant11 02.02.13, 22:58 Sława! wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13339314,_The_Times___USA_daly_Izraelowi_zielone_swiatlo_do.html?lokale=wroclaw#BoxWiadTxt Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gangut Re: No to Zydki do roboty!!! 02.02.13, 23:08 Stawiam na dziennikarstwo wg metody ssania z palca. Po co Hezbollachowi rakiety do "Buka"? I czy Syryjczycy upadli na głowę żeby magazynować broń chemiczną tak blisko granicy izraelskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: No to Zydki do roboty!!! 02.02.13, 23:17 gangut napisał: > Stawiam na dziennikarstwo wg metody ssania z palca. Po co Hezbollachowi rakiety > do "Buka"? I czy Syryjczycy upadli na głowę żeby magazynować broń chemiczną ta > k blisko granicy izraelskiej? Akurat to mnie obchodzi najmniej... Dla mnie najwazniejsze jest oficjalne umiedzynarodowienie wojny w Syrii co rokuje nadzieje na szybkie uporzadkowanie. A jak Asada wysla do Allacha to mnie interesuje czy po saudyjsku zetna go złotym mieczem:)) Czy zarzna go Zydzi w sposób koszerny czy Amerykanie zeeletryfikuja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gangut Re: No to Zydki do roboty!!! 02.02.13, 23:19 Skąd u Ciebie tyle sympatii do islamistów? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: No to Zydki do roboty!!! 02.02.13, 23:26 gangut napisał: > Skąd u Ciebie tyle sympatii do islamistów? :-))) Nie sympatii do islamistów co antypatii do wyjatkowych sku...synów. No i im bardziej wyeliminowac i ograniczyc kacapów. W sumie mamy juz komplet i Asada mozemy odfajkowac. Teraz wazny bedzie Iran. Dopiero po Iranie bedzie mozna na powaznie zajac sie Moskwa i pekinem. I oczywiscie Kimem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: No to Zydki do roboty!!! 02.02.13, 23:26 No i dobrze Stawiasz Gangut! No ale przecież mało kto z czytelników wie ,że te tajemnicze "SA-17" do walk partyzanckich przydają się tak samo jak lotniskowiec do rozganiania demonstracji! Mosze już zaczął napomykać ,że Syria przekazała Hezbollahowi systemy przeciwokrętowe K300 "Bastion-P"!:) Ja już tylko czekam kiedy dowiem się z prasy o dostawach Syryjskich Su-24 dla Hezbollahu!:) -Pozdrawiam! P.S. Po za tym jakoś dziwnie brzmi "milczące przyzwolenie Rosji" przy zapewnieniu przez Ławrowa pomocy dla Syrii w złożeniu skargi do ONZ-tu! Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: No to Zydki do roboty!!! 02.02.13, 23:27 marek_boa napisał: > P.S. Po za tym jakoś dziwnie brzmi "milczące przyzwolenie Rosji" przy zapewnie > niu przez Ławrowa pomocy dla Syrii w złożeniu skargi do ONZ-tu! Rosjanie zawsze byli dziwni i dwulicowi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka Brygada 401 03.02.13, 21:35 www.youtube.com/watch?v=BuNcyNpTuvc&feature=player_embedded#! Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka Osirak 04.02.13, 18:51 www.airforce-magazine.com/MagazineArchive/Pages/2012/April%202012/0412osirak.aspx Odpowiedz Link Zgłoś