Dodaj do ulubionych

stoje w miejscu

IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.05, 13:20
82.165.36.232/_adventurex.de/
pokoj taki, ale nie wiem jak sobie z nim poradzic
Obserwuj wątek
    • Gość: ??? Re: stoje w miejscu IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.05, 13:27
      może ktoś wie do czego jest ten x pośrodku? w tym miejscu gdzie są rzeczy, któe
      zbieram
      • Gość: 100 Re: stoje w miejscu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 13:30
        X służy do odłożenia użytych przez Ciebie rekwizytów.
        • Gość: ?? Re: stoje w miejscu IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.05, 13:31
          dzięki. już muyślałam, że to coś bardziej ważnego.
        • Gość: ??? Re: stoje w miejscu IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.05, 13:34
          a do czego są te pralki?
          • Gość: 1oo Re: stoje w miejscu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 14:26
            Weszłam z ciekawości i żeby Ci pomóc, ale niestety nie gram. Może ktoś inny Ci
            jeszcze coś podpowie:))
            • Gość: asia Re: stoje w miejscu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 15:38
              między pralkami jest żarówka
              • Gość: ??? Re: stoje w miejscu IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.05, 15:48
                to już mam. mam włączony tv, lampkę w łazience, poza tym mam spluwę, szkło i
                pilota. gdzie mam szukać reszty?
                • Gość: hania Re: stoje w miejscu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 13:54
                  a gdzie lezy pilot??
                • Gość: Shikei Re: stoje w miejscu IP: *.epsa.pl 27.06.05, 10:44
                  Mam pistolet,szklo i klucz.Nie mam pilota,ale mam kasete.Oprocz tego
                  zamontowalam zarowke w lampie (ukryta wiadomosc na scianie) i odslonilam na
                  stole obrus. Gdzie ten pilot? Pewnie z kaseta cos daje...
                  • Gość: Monia Re: stoje w miejscu IP: *.jasien.net / 81.219.87.* 28.06.05, 14:03
                    Ja mam pilota, ale nie mam kasety. Użyj pistoleta na lampie w kuchni... Gdzie
                    jest ta kaseta??
                    • magdzie Re: stoje w miejscu 28.06.05, 15:36
                      rozetnij szkłem sofe. teraz mam problem. po wlaczeniu pilotem pokazuja sie cyfry
                      na ekranie: 1,2,3,2,1,2,1,3,2,1,2,3,1,1,1.nie wiem czy ich kolor ma jakies
                      znaczenie a co za tym idzie kolejnosc. poza tym po wlaczeniu lampy w lazience
                      jest skreslony napis RED-moim zdaniem majacy cos wspolneog z wylaczeniem lampek
                      w pralkach, ktore wlaczyly sie po wlozeniu klucza do tej kwadratowej
                      skrzynki.dajcie znac...bo mi pomyslu na chwile obecna sie koncza...
                      • kalkos Re: stoje w miejscu 28.06.05, 17:02
                        klikaj na klapy pralek w odpowiedniej kombinacji
                        • magdzie yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gosci;) 28.06.05, 17:10
                          przyjemna zabawa...powodzenia pozostalym!
                          • Gość: miomimi Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 11:04
                            skąd wziąć szkło plisss?
                            • magdzie Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos 29.06.05, 12:05
                              trzA strzelić pistoletem w szafke lustrzana w kuchni...
                              • bedada Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos 29.06.05, 15:04
                                Ja też nie wiem skąd wziąść szkło! Ale w kuchni zapaliłam jeszcze kuchenkę
                                • Gość: maua Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 15:28
                                  która to ta szklana szafka? Też nie mogę zdobyć szkła. Pozdrawiam
                                  • 1oo Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos 29.06.05, 15:39
                                    W łazience.
                                • 1oo Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos 29.06.05, 15:42
                                  Jak?
                                  • Gość: Tunio Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.cebit.com.pl / *.cebit.com.pl 29.06.05, 16:50
                                    Mam tylko jedno pytanie: jak wam się udało zdobyć i szkło i pilota? Bo mamy 1
                                    sztukę amunicji i można strzelić albo do lampy 9daje pilota) albo do szafki
                                    (daje szkło)? Ja nie mogę wykombinować...
                                    • Gość: maua Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:58
                                      I to jest bardzo dobre pytanie Tunio
                                    • 1oo Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos 29.06.05, 17:00
                                      Na początku gry masz już jeden nabój w pistolecie. Potem ładujesz go
                                      znalezionym nabojem.
                                      • Gość: Tunio Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.cebit.com.pl / *.cebit.com.pl 29.06.05, 21:37
                                        No i fantastiko. Tylko gdzie go znalazłaś, bo szukam, szukam i nic?

T.
                                        • Gość: Tunio Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.cebit.com.pl / *.cebit.com.pl 29.06.05, 21:52
                                          Ah, już znalazłem. Ale aktualnie niestety nie wiem co zrobić z tymi liczbami z
                                          telewizora - coś klikam po pralkach, ale nic nie wychodzi. Pomóżcie!!!
                                          • Gość: 1oo Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:28
                                            Do pralek musisz doprowadzić prąd. Kluczyk znajdziesz w kuchni.
                                            • Gość: Tunio Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.cebit.com.pl / *.cebit.com.pl 30.06.05, 07:50
                                              Nie no, to już zrobiłem. Prąd do pralek podłączony - migają takie czerwone
                                              lampki. Obejrzałem w telewizorze jakieś cyferki (ktoś już tu o nich pisał) no i
                                              próbuję sobie klikać - na pralkach, na klapach do pralek, na lampkach z pralek,
                                              na ścianie(tam gdzie lampka wyświetla przekreślone "red" i trzy kółka) i nic...
                                              Kurcze, gdzie na te pralki klikasz? I jak?
                                              Chyba nie dla mnie ta zabawka...
                                              • Gość: Tunio Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.cebit.com.pl / *.cebit.com.pl 30.06.05, 07:57
                                                A, jeszzce jedno mnie frapuje: o co chodzi z kolorami tych cyferek? czy mają
                                                one jakieś znaczenie?
                                                Dzięki,
                                                T
                                                • Gość: 1oo Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:02
                                                  Napis w łazience podpowiada, że czerwony kolor należy pominąć - chodzi o
                                                  cyferki w telewizorze.
                                                  • Gość: 1oo Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:04
                                                    No, a te kółka to część pralki i tam należy klikać, ale to chyba już wiesz:)
                                                  • Gość: Tunio Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 30.06.05, 11:12
                                                    Dzięki - już się zastanawiałem o co chodzi... Ale teraz jasne. Pozdro,
                                                    T
                                                  • Gość: Monia Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.jasien.net 30.06.05, 18:39
                                                    Gdzie jest ten nabój do pistoletu?? Pomóżcie!!
                                                  • Gość: 1oo Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:13
                                                    Pod prawym fotelem.
                                                  • marlenkaaa Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos 30.06.05, 20:57
                                                    no dobra pralki chodzą wszytko jest git a co maja te cyferki o których wszyscy
                                                    piszą do tych pralek???
                                                  • marlenkaaa Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos 30.06.05, 20:59
                                                    aha no i jeszcze od jakiej cyfry mam zacząć :P
                                                  • marlenkaaa Jupi mam jakąs świece i co dalej ?! 30.06.05, 21:02
                                                    znalazłam swiece która ma taki sam znak jak stół .. no i co mam z nia zrobic??
                                                    co dalej ..!! a cyfry i ten cały kod jush odgadłam :D jestem genialna :)
                                                  • 1oo Re: Jupi mam jakąs świece i co dalej ?! 30.06.05, 21:21
                                                    Jesteś, jesteś:)
                                                    Teraz zapalasz kuchenkę, a dalej, to się domyślisz.
                                                  • marlenkaaa Re: Jupi mam jakąs świece i co dalej ?! 30.06.05, 21:28
                                                    a jak mam zapalić kuchenke :|:|:| ??
                                                  • marlenkaaa Re: Jupi mam jakąs świece i co dalej ?! 30.06.05, 21:30
                                                    czy to koniec ?? wielki ogien wybuchł..!!!
                                                  • 1oo Re: Jupi mam jakąs świece i co dalej ?! 30.06.05, 21:37
                                                    Koniec, bo nie dali gaśnicy:))
                                                  • 1oo Re: Jupi mam jakąs świece i co dalej ?! 30.06.05, 21:43
                                                    forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29229
                                                    Do wyboru, do koloru.
                                                  • marlenkaaa Re: Jupi mam jakąs świece i co dalej ?! 30.06.05, 21:43
                                                    skończyłam grac w ta gre :) było troche wysiłku ale fajne nawet :D szkoda ze
                                                    takie to krótkie :D
    • Gość: AguS Re: stoje w miejscu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:46
      Gdzie jest pilo, jak wlaczyc pralki??
    • Gość: AguS Re: stoje w miejscu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:47
      Gdzie jest pilot, jak wlaczyc pralki??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka