Gość: ?? IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.05, 13:20 82.165.36.232/_adventurex.de/ pokoj taki, ale nie wiem jak sobie z nim poradzic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: stoje w miejscu IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.05, 13:27 może ktoś wie do czego jest ten x pośrodku? w tym miejscu gdzie są rzeczy, któe zbieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: stoje w miejscu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 13:30 X służy do odłożenia użytych przez Ciebie rekwizytów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: stoje w miejscu IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.05, 13:31 dzięki. już muyślałam, że to coś bardziej ważnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: stoje w miejscu IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.05, 13:34 a do czego są te pralki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1oo Re: stoje w miejscu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 14:26 Weszłam z ciekawości i żeby Ci pomóc, ale niestety nie gram. Może ktoś inny Ci jeszcze coś podpowie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: stoje w miejscu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 15:38 między pralkami jest żarówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: stoje w miejscu IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.05, 15:48 to już mam. mam włączony tv, lampkę w łazience, poza tym mam spluwę, szkło i pilota. gdzie mam szukać reszty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: stoje w miejscu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 13:54 a gdzie lezy pilot?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shikei Re: stoje w miejscu IP: *.epsa.pl 27.06.05, 10:44 Mam pistolet,szklo i klucz.Nie mam pilota,ale mam kasete.Oprocz tego zamontowalam zarowke w lampie (ukryta wiadomosc na scianie) i odslonilam na stole obrus. Gdzie ten pilot? Pewnie z kaseta cos daje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: stoje w miejscu IP: *.jasien.net / 81.219.87.* 28.06.05, 14:03 Ja mam pilota, ale nie mam kasety. Użyj pistoleta na lampie w kuchni... Gdzie jest ta kaseta?? Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: stoje w miejscu 28.06.05, 15:36 rozetnij szkłem sofe. teraz mam problem. po wlaczeniu pilotem pokazuja sie cyfry na ekranie: 1,2,3,2,1,2,1,3,2,1,2,3,1,1,1.nie wiem czy ich kolor ma jakies znaczenie a co za tym idzie kolejnosc. poza tym po wlaczeniu lampy w lazience jest skreslony napis RED-moim zdaniem majacy cos wspolneog z wylaczeniem lampek w pralkach, ktore wlaczyly sie po wlozeniu klucza do tej kwadratowej skrzynki.dajcie znac...bo mi pomyslu na chwile obecna sie koncza... Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: stoje w miejscu 28.06.05, 17:02 klikaj na klapy pralek w odpowiedniej kombinacji Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gosci;) 28.06.05, 17:10 przyjemna zabawa...powodzenia pozostalym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miomimi Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 11:04 skąd wziąć szkło plisss? Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos 29.06.05, 12:05 trzA strzelić pistoletem w szafke lustrzana w kuchni... Odpowiedz Link Zgłoś
bedada Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos 29.06.05, 15:04 Ja też nie wiem skąd wziąść szkło! Ale w kuchni zapaliłam jeszcze kuchenkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maua Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 15:28 która to ta szklana szafka? Też nie mogę zdobyć szkła. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos 29.06.05, 15:39 W łazience. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tunio Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.cebit.com.pl / *.cebit.com.pl 29.06.05, 16:50 Mam tylko jedno pytanie: jak wam się udało zdobyć i szkło i pilota? Bo mamy 1 sztukę amunicji i można strzelić albo do lampy 9daje pilota) albo do szafki (daje szkło)? Ja nie mogę wykombinować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maua Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:58 I to jest bardzo dobre pytanie Tunio Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos 29.06.05, 17:00 Na początku gry masz już jeden nabój w pistolecie. Potem ładujesz go znalezionym nabojem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tunio Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.cebit.com.pl / *.cebit.com.pl 29.06.05, 21:37 No i fantastiko. Tylko gdzie go znalazłaś, bo szukam, szukam i nic? T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tunio Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.cebit.com.pl / *.cebit.com.pl 29.06.05, 21:52 Ah, już znalazłem. Ale aktualnie niestety nie wiem co zrobić z tymi liczbami z telewizora - coś klikam po pralkach, ale nic nie wychodzi. Pomóżcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1oo Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:28 Do pralek musisz doprowadzić prąd. Kluczyk znajdziesz w kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tunio Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.cebit.com.pl / *.cebit.com.pl 30.06.05, 07:50 Nie no, to już zrobiłem. Prąd do pralek podłączony - migają takie czerwone lampki. Obejrzałem w telewizorze jakieś cyferki (ktoś już tu o nich pisał) no i próbuję sobie klikać - na pralkach, na klapach do pralek, na lampkach z pralek, na ścianie(tam gdzie lampka wyświetla przekreślone "red" i trzy kółka) i nic... Kurcze, gdzie na te pralki klikasz? I jak? Chyba nie dla mnie ta zabawka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tunio Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.cebit.com.pl / *.cebit.com.pl 30.06.05, 07:57 A, jeszzce jedno mnie frapuje: o co chodzi z kolorami tych cyferek? czy mają one jakieś znaczenie? Dzięki, T Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1oo Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:02 Napis w łazience podpowiada, że czerwony kolor należy pominąć - chodzi o cyferki w telewizorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1oo Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:04 No, a te kółka to część pralki i tam należy klikać, ale to chyba już wiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tunio Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 30.06.05, 11:12 Dzięki - już się zastanawiałem o co chodzi... Ale teraz jasne. Pozdro, T Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.jasien.net 30.06.05, 18:39 Gdzie jest ten nabój do pistoletu?? Pomóżcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1oo Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:13 Pod prawym fotelem. Odpowiedz Link Zgłoś
marlenkaaa Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos 30.06.05, 20:57 no dobra pralki chodzą wszytko jest git a co maja te cyferki o których wszyscy piszą do tych pralek??? Odpowiedz Link Zgłoś
marlenkaaa Re: yeah, juz mam;)) i sie wpisalam do ksiegi gos 30.06.05, 20:59 aha no i jeszcze od jakiej cyfry mam zacząć :P Odpowiedz Link Zgłoś
marlenkaaa Jupi mam jakąs świece i co dalej ?! 30.06.05, 21:02 znalazłam swiece która ma taki sam znak jak stół .. no i co mam z nia zrobic?? co dalej ..!! a cyfry i ten cały kod jush odgadłam :D jestem genialna :) Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Jupi mam jakąs świece i co dalej ?! 30.06.05, 21:21 Jesteś, jesteś:) Teraz zapalasz kuchenkę, a dalej, to się domyślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
marlenkaaa Re: Jupi mam jakąs świece i co dalej ?! 30.06.05, 21:28 a jak mam zapalić kuchenke :|:|:| ?? Odpowiedz Link Zgłoś
marlenkaaa Re: Jupi mam jakąs świece i co dalej ?! 30.06.05, 21:30 czy to koniec ?? wielki ogien wybuchł..!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Jupi mam jakąs świece i co dalej ?! 30.06.05, 21:37 Koniec, bo nie dali gaśnicy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Jupi mam jakąs świece i co dalej ?! 30.06.05, 21:43 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29229 Do wyboru, do koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
marlenkaaa Re: Jupi mam jakąs świece i co dalej ?! 30.06.05, 21:43 skończyłam grac w ta gre :) było troche wysiłku ale fajne nawet :D szkoda ze takie to krótkie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AguS Re: stoje w miejscu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:46 Gdzie jest pilo, jak wlaczyc pralki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AguS Re: stoje w miejscu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:47 Gdzie jest pilot, jak wlaczyc pralki?? Odpowiedz Link Zgłoś