Dodaj do ulubionych

Striełkow sie wysypał

17.07.14, 21:00
Niech w końcu ktoś zlikwiduje tego dziada.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16342060,Separatysci_chwala_sie_zestrzeleniem_ukrainskiego.html#BoxSlotI3img
Obserwuj wątek
      • wkkr A własnie 17.07.14, 21:26
        od samego początku dziwie się, że
        Ukraińcy nie powrócili do tej praktyki.
        Co jak co ale perspektywa wbicia na pal powinna odstraszyć wielu potencjalnych ochotników z Rosji.
    • marek_boa Re: Striełkow sie wysypał 17.07.14, 21:49
      Striełkow na Ukraińskim portalu?! Ja to myślę ,iż ten wpis to nic innego jak robota ...Obamy!
      • antyk-acap Re: Striełkow sie wysypał 17.07.14, 21:51
        Ty piszesz na polskim i nikt się nie dziwi...
        • marek_boa Re: Striełkow sie wysypał 17.07.14, 22:31
          Ale ,że Ty Piszesz po Polsku to już chyba wielu!
      • wkkr Kolejny raz udowadniasz, że 17.07.14, 21:55
        nie kończyłeś polskich szkół ani w jakimkolwiek innym cywilizowanym miejscu na świecie, w którym szkoła uczy myśleć logicznie i racjonalnie.
        Tylko ktoś wychowany przez sowiecką szkołę mógł napisać równie idiotyczny post jak twój.
        ======
        • marek_boa Re: Kolejny raz udowadniasz, że 17.07.14, 22:33
          Nie możliwe! Znaczy się Ty kończyłeś szkoły w Burkina Faso?! Bo logiki w Twoich postach od kiolku lat już nie ma!
      • wkkr Miałem nie wchodzić w merytoryczna dyskusje, bo 17.07.14, 21:57
        jest to poniżej mojej godności, ale zadam ci tylko jedno pytanie:
        Czy ty wiesz co to jest cytat?
        =======
        Nie oczekuję odpowiedzi. Liczę tylko na to, że być może jakaś iskierka racjonalnej i logicznej myśli pojawi się w twoim umyśle.
        • marek_boa Re: Miałem nie wchodzić w merytoryczna dyskusje, 17.07.14, 22:35
          Aby dyskusja z Tobą była merytoryczna to Musiał Byś wiedzieć co to jest logika! Nieudokumentowany "cytat" przez stronę ,której zależy na dyskredytacji oponenta nie jest niczym więcej jak tanią i nieudolną propagandą!
    • marek_boa Re: Striełkow sie wysypał 17.07.14, 23:19
      Cienki w uszach Jesteś fitoplanktoniku!
      • bmc3i Re: Striełkow sie wysypał 18.07.14, 21:07
        marek_boa napisał:

> Cienki w uszach Jesteś fitoplanktoniku!

Bez względu co napiszesz, nagrania poszly na caly swiat. Odtwarzają je wszystkie media elektroniczne na swiecie. Poza rosyjskimi rzecz jasna.
        • marek_boa Re: Striełkow sie wysypał 18.07.14, 21:42
          Bez względu co tam SBU wymodziło - zmienili już datę nagrania?! Bo jeszcze wczoraj na nagraniu była data z......16 lipca o godzinie 19...! Znaczy się musieli pożyczyć chyba szklaną kulę od jakiejś jasnowidzki ,żeby nagrać rozmowę o zestrzeleniu Boeinga...dzień wcześniej?!
          • bmc3i Re: Striełkow sie wysypał 18.07.14, 21:47
            marek_boa napisał:

> Bez względu co tam SBU wymodziło - zmienili już datę nagrania?! Bo jeszcze wczo
            > raj na nagraniu była data z......16 lipca o godzinie 19...! Znaczy się musieli
            > pożyczyć chyba szklaną kulę od jakiejś jasnowidzki ,żeby nagrać rozmowę o zestr
            > zeleniu Boeinga...dzień wcześniej?!

Nie jestem w stanie sprawdzić podawanej rpzez Ciebie informacji, lub tez nei chce mi sie tym zajmowac, choc zapewne jeśli rzeczywiscie istnieja tego rodzaju watpliwości, to zapewne kilkoro ludzi profesjonalnie zajmie sie tą sprawą. Z drugiej strony, jaki samolot zostal zestrzelony 16-go?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka