Dodaj do ulubionych

Kamera na live z Doniecka

18.01.15, 08:48
www.youtube.com/watch?v=MRujbSn6pUU
Nasłuchuje juz z pol godziny (od 8.15), caly czas idzie artobstriel...
Obserwuj wątek
    • kzet69 Re: Kamera na live z Doniecka 18.01.15, 13:08
      od 8 ruszyła ukraińska ofensywa, także w Gorliwce i na linii drogi Ługańsk - Donieck.
      • anton_pl Re: Kamera na live z Doniecka 18.01.15, 14:32
        kzet69 napisał:

> od 8 ruszyła ukraińska ofensywa, także w Gorliwce i na linii drogi Ługańsk - Do
        > nieck.

Coś musowo kombinuja, podobno Poroszenko sie wsciek ze mu kiborgow wybili xD
        • kzet69 Re: Kamera na live z Doniecka 18.01.15, 15:00
          Nie wybili, cyborgi są tam gdzie byli w nowym terminalu lotniska w Doniecku...
          • anton_pl Re: Kamera na live z Doniecka 18.01.15, 15:50
            kzet69 napisał:

> Nie wybili, cyborgi są tam gdzie byli w nowym terminalu lotniska w Doniecku...

No ja?, przecie widziałem filmy jak Motorola a wczoraj jeszcze czeczeńce łazili po nowym terminalu, to skad te Twoje informacje? :O
            • kzet69 Re: Kamera na live z Doniecka 18.01.15, 16:09
              A choćby stąd

www.facebook.com/tomasz.maciejczuk.16?fref=ts
              gość jest wolontariuszem jakiejś fundacji i natarcie separatystów 13 I odcięło go na lotnisku...
              • anton_pl Re: Kamera na live z Doniecka 18.01.15, 17:03
                kzet69 napisał:

> A choćby stąd
                >
                > rel="nofollow">www.facebook.com/tomasz.maciejczuk.16?fref=ts
                > gość jest wolontariuszem jakiejś fundacji i natarcie separatystów 13 I odcięło
                > go na lotnisku...

To prywatny gosciu, popierajacy Ukrincow, tak i nie bezstronny, i z resztą pisze o Pieskach, przecież widzisz ze na nowym terminalu ruska telewizja stoi, tak i po co wczoraj i dzisiaj Ukraincy robia kontrataki na lotnisko, na watku Ukraina Onlina-Brecking News dałem chyba 3 filmy, w takich sytuacjach to trzeba kożystać z wielu zrudel informacji...
                • kzet69 Re: Kamera na live z Doniecka 18.01.15, 17:32
                  Ja wcale nie piszę że jest bezstronny, ale faktem jest że siedzi na lotnisku co potwierdza na fb "polski separatysta" Dawid Hudziec. Ponadto relacja w miarę obiektywna i z wielu źródeł jest tu i także potwierdza że lotnisko jest pod kontrolą ukraińską.
                  www.nowastrategia.org.pl/walki-w-donbasie-17-21-stycznia-2015-r/
                  • anton_pl Re: Kamera na live z Doniecka 18.01.15, 17:56
                    kzet69 napisał:

> Ja wcale nie piszę że jest bezstronny, ale faktem jest że siedzi na lotnisku co
                    > potwierdza na fb "polski separatysta" Dawid Hudziec. Ponadto relacja w miarę o
                    > biektywna i z wielu źródeł jest tu i także potwierdza że lotnisko jest pod kont
                    > rolą ukraińską.

Nie jest, tylko ta pogodowa buda na skraju lotniska, tu sam Motorola ci to wyjaśnia...
                    www.youtube.com/watch?v=4Yismf299Vw
                    ...a wedle Ukrinskiego dowodztwa mial zginac a jego batalion zostac rozbity, a przecie widać ze zywy...
          • anton_pl Re: Kamera na live z Doniecka 18.01.15, 16:10
            kzet69 napisał:

> Nie wybili, cyborgi są tam gdzie byli w nowym terminalu lotniska w Doniecku...

Kochany Krecie, ale tu masz nawet ruska telewizja w tym nowym terminalu, wiec jak?
            www.youtube.com/watch?v=_BXl1CluDO0
    • rzewuski1 Re: Kamera na live z Doniecka 18.01.15, 20:59
      No i co z tym lotniskiem ?
      W czyich rekach ? Rosjan czy Ukraińców?

• anton_pl Re: Kamera na live z Doniecka 18.01.15, 21:06
        rzewuski1 napisał:

> No i co z tym lotniskiem ?
        > W czyich rekach ? Rosjan czy Ukraińców?

Separatystów, chodzi tu o ten nowy terminal, stacje meteo nadal trzymaja Ukraincy, ale to obrzerza lotniska, z tym ze ida kontrataki, jeden szedł przez taki most, to separatysci go zerwali, o tu mam film...
        www.youtube.com/watch?v=Z7sNDr2Sxr0
        • kzet69 Re: Kamera na live z Doniecka 19.01.15, 00:04
          Anton ten most .... jest na wschód od lotniska!!! Ukraińcy by tam dojechać musieli sforsować całe lotnisko.... to zajete i utrzymywane przez separów :)

dokładnie obok tego zaznaczonego budynku....

www.google.pl/maps/place/Kyivs%27kyi+Ave,+95%D0%90,+Donetsk,+Donetsk+Oblast,+Ukraina,+83000/@48.0646702,37.7643158,484m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x40e08528cff5b8cf:0xec5bc0e9aab4fd7b
          • anton_pl Re: Kamera na live z Doniecka 19.01.15, 11:31
            kzet69 napisał:

> Anton ten most .... jest na wschód od lotniska!!! Ukraińcy by tam dojechać musi
            > eli sforsować całe lotnisko.... to zajete i utrzymywane przez separów :)
            >
            >
            > dokładnie obok tego zaznaczonego budynku..

Nie musieli kochany Kzecie, bo przeszli przez osiedle Spartak, czy koło niego, a w nowym terminalu sam widziałem jak Giwi z Motorolą się mądrowali, szczególnie Giwi brylował, Motorola bardziej zrównoważony xD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka