anton_pl 18.01.15, 08:48 www.youtube.com/watch?v=MRujbSn6pUU Nasłuchuje juz z pol godziny (od 8.15), caly czas idzie artobstriel... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kzet69 Re: Kamera na live z Doniecka 18.01.15, 13:08 od 8 ruszyła ukraińska ofensywa, także w Gorliwce i na linii drogi Ługańsk - Donieck. Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: Kamera na live z Doniecka 18.01.15, 14:32 kzet69 napisał: > od 8 ruszyła ukraińska ofensywa, także w Gorliwce i na linii drogi Ługańsk - Do > nieck. Coś musowo kombinuja, podobno Poroszenko sie wsciek ze mu kiborgow wybili xD Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Kamera na live z Doniecka 18.01.15, 15:00 Nie wybili, cyborgi są tam gdzie byli w nowym terminalu lotniska w Doniecku... Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: Kamera na live z Doniecka 18.01.15, 15:50 kzet69 napisał: > Nie wybili, cyborgi są tam gdzie byli w nowym terminalu lotniska w Doniecku... No ja?, przecie widziałem filmy jak Motorola a wczoraj jeszcze czeczeńce łazili po nowym terminalu, to skad te Twoje informacje? :O Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Kamera na live z Doniecka 18.01.15, 16:09 A choćby stąd www.facebook.com/tomasz.maciejczuk.16?fref=ts gość jest wolontariuszem jakiejś fundacji i natarcie separatystów 13 I odcięło go na lotnisku... Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: Kamera na live z Doniecka 18.01.15, 17:03 kzet69 napisał: > A choćby stąd > > rel="nofollow">www.facebook.com/tomasz.maciejczuk.16?fref=ts > gość jest wolontariuszem jakiejś fundacji i natarcie separatystów 13 I odcięło > go na lotnisku... To prywatny gosciu, popierajacy Ukrincow, tak i nie bezstronny, i z resztą pisze o Pieskach, przecież widzisz ze na nowym terminalu ruska telewizja stoi, tak i po co wczoraj i dzisiaj Ukraincy robia kontrataki na lotnisko, na watku Ukraina Onlina-Brecking News dałem chyba 3 filmy, w takich sytuacjach to trzeba kożystać z wielu zrudel informacji... Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Kamera na live z Doniecka 18.01.15, 17:32 Ja wcale nie piszę że jest bezstronny, ale faktem jest że siedzi na lotnisku co potwierdza na fb "polski separatysta" Dawid Hudziec. Ponadto relacja w miarę obiektywna i z wielu źródeł jest tu i także potwierdza że lotnisko jest pod kontrolą ukraińską. www.nowastrategia.org.pl/walki-w-donbasie-17-21-stycznia-2015-r/ Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: Kamera na live z Doniecka 18.01.15, 17:56 kzet69 napisał: > Ja wcale nie piszę że jest bezstronny, ale faktem jest że siedzi na lotnisku co > potwierdza na fb "polski separatysta" Dawid Hudziec. Ponadto relacja w miarę o > biektywna i z wielu źródeł jest tu i także potwierdza że lotnisko jest pod kont > rolą ukraińską. Nie jest, tylko ta pogodowa buda na skraju lotniska, tu sam Motorola ci to wyjaśnia... www.youtube.com/watch?v=4Yismf299Vw ...a wedle Ukrinskiego dowodztwa mial zginac a jego batalion zostac rozbity, a przecie widać ze zywy... Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: Kamera na live z Doniecka 18.01.15, 16:10 kzet69 napisał: > Nie wybili, cyborgi są tam gdzie byli w nowym terminalu lotniska w Doniecku... Kochany Krecie, ale tu masz nawet ruska telewizja w tym nowym terminalu, wiec jak? www.youtube.com/watch?v=_BXl1CluDO0 Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Kamera na live z Doniecka 18.01.15, 20:59 No i co z tym lotniskiem ? W czyich rekach ? Rosjan czy Ukraińców? Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: Kamera na live z Doniecka 18.01.15, 21:06 rzewuski1 napisał: > No i co z tym lotniskiem ? > W czyich rekach ? Rosjan czy Ukraińców? Separatystów, chodzi tu o ten nowy terminal, stacje meteo nadal trzymaja Ukraincy, ale to obrzerza lotniska, z tym ze ida kontrataki, jeden szedł przez taki most, to separatysci go zerwali, o tu mam film... www.youtube.com/watch?v=Z7sNDr2Sxr0 Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Kamera na live z Doniecka 19.01.15, 00:04 Anton ten most .... jest na wschód od lotniska!!! Ukraińcy by tam dojechać musieli sforsować całe lotnisko.... to zajete i utrzymywane przez separów :) dokładnie obok tego zaznaczonego budynku.... www.google.pl/maps/place/Kyivs%27kyi+Ave,+95%D0%90,+Donetsk,+Donetsk+Oblast,+Ukraina,+83000/@48.0646702,37.7643158,484m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x40e08528cff5b8cf:0xec5bc0e9aab4fd7b Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: Kamera na live z Doniecka 19.01.15, 11:31 kzet69 napisał: > Anton ten most .... jest na wschód od lotniska!!! Ukraińcy by tam dojechać musi > eli sforsować całe lotnisko.... to zajete i utrzymywane przez separów :) > > > dokładnie obok tego zaznaczonego budynku.. Nie musieli kochany Kzecie, bo przeszli przez osiedle Spartak, czy koło niego, a w nowym terminalu sam widziałem jak Giwi z Motorolą się mądrowali, szczególnie Giwi brylował, Motorola bardziej zrównoważony xD Odpowiedz Link Zgłoś