caercaer 29.01.17, 18:31 Mam ciekawy nóż: Solingen Puma m7/27 z 1936 roku. Otrzymywali je Hitlerjugend. Mój jest przedwojenny z mottem organizacji: "blut und ehre" na ostrzu. Jestem ciekawa ile może być wart? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donvito52 Re: Nóż Soligen HJ 29.01.17, 21:06 Wyniki wyszukiwania Obrazy dla sztylet hitlerjugend Znalezione obrazy dla zapytania sztylet hitlerjugend Znalezione obrazy dla zapytania sztylet hitlerjugend Znalezione obrazy dla zapytania sztylet hitlerjugend Znalezione obrazy dla zapytania sztylet hitlerjugend Znalezione obrazy dla zapytania sztylet hitlerjugend Znalezione obrazy dla zapytania sztylet hitlerjugend Więcej zdjęć dla zapytania sztylet hitlerjugend Zgłoś grafiki SZTYLET HITLERJUGEND REPL. (6564272185) - Allegro.pl - Więcej ... allegro.pl › Sport i Turystyka › Militaria › Noże, maczety 22 paź 2016 - Kup teraz na allegro.pl za 100,00 zł - SZTYLET HITLERJUGEND REPL. (6564272185). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki ... Odpowiedz Link Zgłoś
caercaer Re: Nóż Soligen HJ 29.01.17, 21:20 W jaki sposób ta odpowiedz ma mi pomóc? Nie mam dysgoogli:) zanim zapytałam próbowałam sama znaleźć odpowiedz. Niestety nie znalazłam wystarczającej. Powyższe aukcje są po pierwsze już w archiwum, po drugie moj nóż nie jest repliką, po trzecie znalazłam podobne noże ale nie przedwojenne. Odpowiedz Link Zgłoś