mosze_zblisko_daleka 08.01.19, 06:32 Czy mozna dostac wiecej info... (Marek to tez dla Ciebie).. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek_boa Re: Projekt Avangard... 08.01.19, 14:42 Informacje na ten temat Drogi Mosze znajdziesz na moim forum! -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka Re: Projekt Avangard... 08.01.19, 16:09 widziałem , ale czy można dostać więcej... Podałeś jeden palec a ja chce całą rękę Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Projekt Avangard... 08.01.19, 16:41 Widocznie tyle zamieścił co wiedział. Chyba że stwierdził że okazało się że nikt tym się nie interesuje więc dalej już nic nie zamieszczam Odpowiedz Link Zgłoś
jorl Re: Projekt Avangard... 08.01.19, 21:05 stasi1 napisał: > Widocznie tyle zamieścił co wiedział. Chyba że stwierdził że okazało się że nik > t tym się nie interesuje więc dalej już nic nie zamieszczam A ja przejrzalem co boa zamiescil. O tych nowych broniach rosyjskich to sa spekulacje tylko. Widzialm raz najblizsze prawda z technicznego punktu widzenia filmik z rosyjkiej tej glownej TV, jednak inneco boa pokazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Projekt Avangard... 09.01.19, 01:08 Nie zamieszczam wszystkiego bo nie miało by to sensu - zbyt dużo spekulacji tylko zaciemnia obraz! Odpowiedz Link Zgłoś