cojestdoktorku 06.11.21, 14:56 ArmA 3 - F-22 Raptor in Action vs C-RAM - Phalanx CIWS - C RAM - Tracer - Simulation Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kstmrv :):):):):):):):):):):):):):):) 07.11.21, 16:31 I tyle komuchy możecie, porobić symulacje komputerowe zestrzeleń F-22. A potem następuje powrót do realu, w którym od ćwierć wieku nie potraficie zrobić odpowiednika Raptora (Su-57 i J-20 są od niego znacznie gorsze). A już niebawem powstanie następca F-22, myśliwiec VI generacji. Odpowiedz Link Zgłoś
cojestdoktorku Re: :):):):):):):):):):):):):):):) 07.11.21, 17:05 no załamka... jak trzeba miec zryty beret by nawet patrząc na grę zaczac rozmawiac o jakiejś polityce? wyluzuj chłopie, ArmA 3 - Aircraft Carrier in Action vs A-10 Warthog and Drones - Phalanx CIWS - C RAM - Simulation Odpowiedz Link Zgłoś
kstmrv Re: :):):):):):):):):):):):):):):) 08.11.21, 00:45 Oczywiście że nie chodzi o politykę. Tak zupełnie przypadkiem spamujesz filmami "walk" F-22 z Phalanx i lotniskowca z A-10, a nie Su-57 z Szyłką albo J-20 z AK-630. Odpowiedz Link Zgłoś
cojestdoktorku Re: :):):):):):):):):):):):):):):) 08.11.21, 10:27 tak, zupełnie przypadkiem, własnie taki filmiki podpowiedziało mi youtube niby co chciałem przekazać pokazując walkę amerykańskiego lotniskowca z amerykańskimi samolotami - kogo przewagę? amerykanów czy amerykanów? Odpowiedz Link Zgłoś
kstmrv Re: :):):):):):):):):):):):):):):) 09.11.21, 20:33 cojestdoktorku napisał: > tak, zupełnie przypadkiem, własnie taki filmiki podpowiedziało mi youtube ROTFL > niby co chciałem przekazać pokazując walkę amerykańskiego lotniskowca z ameryka > ńskimi samolotami - kogo przewagę? amerykanów czy amerykanów? Amerykańska broń nigdy z amerykańską bronią nie walczyła. Za to (po)sowiecka z po(sowiecką) nieraz. Odpowiedz Link Zgłoś
cojestdoktorku Re: :):):):):):):):):):):):):):):) 14.11.21, 12:33 >Amerykańska broń nigdy z amerykańską bronią nie walczyła. dla Ciebie skoro amerykańska z amerykańskimi nie walczyły to i w grach nie powinny :P widze ze jestes jednym z tych dla któyuch screeny z gier moga robic za dowody - tak powaznie je traktujesz Odpowiedz Link Zgłoś
cojestdoktorku Re: :):):):):):):):):):):):):):):) 14.11.21, 12:34 >ROTFL Tobie youtube żadnych filmów do obejrzenia nie podpowiada, jak odpalisz masz pusty ekran? :P Odpowiedz Link Zgłoś
cojestdoktorku Re: :):):):):):):):):):):):):):):) 08.11.21, 10:29 kurka no nie mogę, przeciez to jest gierka a nie filmy z rzeczywistosci, niby jakim cudem filmy z gierki maja pokazac przewagę kogokolwiek??? Odpowiedz Link Zgłoś