• kstmrv :):):):):):):):):):):):):):):) 07.11.21, 16:31
      I tyle komuchy możecie, porobić symulacje komputerowe zestrzeleń F-22. A potem następuje powrót do realu, w którym od ćwierć wieku nie potraficie zrobić odpowiednika Raptora (Su-57 i J-20 są od niego znacznie gorsze). A już niebawem powstanie następca F-22, myśliwiec VI generacji.
        • kstmrv Re: :):):):):):):):):):):):):):):) 08.11.21, 00:45
          Oczywiście że nie chodzi o politykę. Tak zupełnie przypadkiem spamujesz filmami "walk" F-22 z Phalanx i lotniskowca z A-10, a nie Su-57 z Szyłką albo J-20 z AK-630.
          • cojestdoktorku Re: :):):):):):):):):):):):):):):) 08.11.21, 10:27
            tak, zupełnie przypadkiem, własnie taki filmiki podpowiedziało mi youtube

niby co chciałem przekazać pokazując walkę amerykańskiego lotniskowca z amerykańskimi samolotami - kogo przewagę? amerykanów czy amerykanów?
            • kstmrv Re: :):):):):):):):):):):):):):):) 09.11.21, 20:33
              cojestdoktorku napisał:

> tak, zupełnie przypadkiem, własnie taki filmiki podpowiedziało mi youtube

ROTFL

> niby co chciałem przekazać pokazując walkę amerykańskiego lotniskowca z ameryka
              > ńskimi samolotami - kogo przewagę? amerykanów czy amerykanów?

Amerykańska broń nigdy z amerykańską bronią nie walczyła. Za to (po)sowiecka z po(sowiecką) nieraz.
              • cojestdoktorku Re: :):):):):):):):):):):):):):):) 14.11.21, 12:33
                >Amerykańska broń nigdy z amerykańską bronią nie walczyła.

dla Ciebie skoro amerykańska z amerykańskimi nie walczyły to i w grach nie powinny :P
                widze ze jestes jednym z tych dla któyuch screeny z gier moga robic za dowody - tak powaznie je traktujesz
              • cojestdoktorku Re: :):):):):):):):):):):):):):):) 14.11.21, 12:34
                >ROTFL

Tobie youtube żadnych filmów do obejrzenia nie podpowiada, jak odpalisz masz pusty ekran? :P
          • cojestdoktorku Re: :):):):):):):):):):):):):):):) 08.11.21, 10:29
            kurka no nie mogę,
            przeciez to jest gierka a nie filmy z rzeczywistosci, niby jakim cudem filmy z gierki maja pokazac przewagę kogokolwiek???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka