Dodaj do ulubionych

Kącik rozrywki .......

19.11.10, 19:50
www.youtube.com/watch?v=vJaap5XwiPA&feature=related
Obserwuj wątek
    • dorkasz1 Re: Kącik rozrywki ....... 19.11.10, 19:53
      www.youtube.com/watch?v=QdxyPYVBh5I
    • leloop Re: Kącik rozrywki ....... 19.11.10, 21:43
      www.youtube.com/watch?v=O3ziZeaXPcc&feature=player_embedded;D
      • newill6 Re: Kącik rozrywki ....... 22.11.10, 18:28
        www.youtube.com/watch?v=FadFEvxvMfc&feature=related
        • newill6 Re: Kącik rozrywki ....... 22.11.10, 21:02
          www.youtube.com/watch?v=aLNTJd-gziQ&feature=related
    • leloop Re: Kącik rozrywki ....... 22.11.10, 21:13
      www.youtube.com/watch?v=HvZqu0tsFM0&feature=related
    • leloop Re: Kącik rozrywki ....... 22.11.10, 21:21
      kocham Pana Janka :)
      www.youtube.com/watch?v=NDoAadik4zc&feature=related
    • leloop Re: Kącik rozrywki ....... 22.11.10, 21:23
      temat ogrodniczy
      www.youtube.com/watch?v=BGIseUYr1JA&feature=related
      • newill6 Re: Kącik rozrywki ....... 22.11.10, 21:30
        www.youtube.com/watch?v=mE7V3VIZt4E&feature=related
        • bakali Re: Kącik rozrywki ....... 23.11.10, 12:37
          Temat zdecydowanie nieogrodniczy, ale nie mogłam się powstrzymać, boskie. Uwaga! tylko dla widzów o mocnych nerwach, film zawiera treści brutalne i zdecydowanie tylko dla widzów dorosłych :)

video.interia.pl/obejrzyj,film,126784,sortuj,sm,st,126784,pozycja,1,Misery_Bear_-_noc_%C5%BCywych_misi%C3%B3w
          • newill6 Re: Kącik rozrywki ....... 25.11.10, 20:11
            www.youtube.com/watch?v=kyHQlqutFE0&feature=related
            • newill6 Re: Kącik rozrywki ....... 29.11.10, 18:39
              www.youtube.com/watch?v=38dPUTTyyD4&feature=related
              pokrecić tyłeczkami ,będzie cieplej:)
              • leloop Re: Kącik rozrywki ....... 29.11.10, 20:53
                Basia, może być :)
                • newill6 Re: Kącik rozrywki ....... 02.12.10, 20:19
                  www.youtube.com/watch?v=AbL1egc794w&feature=list_related&playnext=1&list=MLGxdCwVVULXcjPlEWFi_0d6lDjlT1YKYm
                  • newill6 Re: Kącik rozrywki ....... 05.12.10, 09:39
                    www.youtube.com/watch?v=xdzLFb2kNNg
                    • lellapolella Re: Kącik rozrywki ....... 06.12.10, 21:05
                      raczej tylko do słuchania, chyba, że ktoś chce się uczyć czeskiego albo razem pośpiewać(ja śpiewam:))
                      www.lastfm.pl/music/Karel+Kryl/_/Salome
                      kocham go:)
                      • newill6 Re: Kącik rozrywki ....... 06.12.10, 21:55
                        nie znam czeskiego ale chyba smutno zaśpiewałaś .
                        • newill6 Re: Kącik rozrywki ....... 06.12.10, 21:55
                          www.youtube.com/watch?v=zbxsmcT7GOk&feature=related
                          • leloop Re: Kącik rozrywki ....... 06.12.10, 22:38
                            Newill, zamierzone ?

500 Internal Server Error
                            Niestety, wystąpiła jakaś nieprawidłowość.
                            Do rozwiązania problemu wysłano zespół świetnie przeszkolonych małp.
                            • leloop sama sobie odpowiem 06.12.10, 22:39
                              niezamierzone :D
                              za drugim razem "roj orbison" dal głos ;)
    • leloop Re: Kącik rozrywki ....... 12.12.10, 08:22
      www.youtube.com/watch?v=1zZxXiA4geY&feature=related
      • newill6 Re: Kącik rozrywki ....... 13.12.10, 20:15
        co tak smutno dziewczynki.....im bliżej świąt tym gorzej jak widzę....ja bym was rozerwał.....jak mawiał srogi Luśnia ino koni w stanicy za mało:))))))
        www.youtube.com/watch?v=QogKEmVWB1g&feature=related
        • bakali Re: Kącik rozrywki ....... 18.12.10, 10:17
          demotywatory.pl/2421084/Przyznac-sie
          :)
          • leloop Re: Kącik rozrywki ....... 18.12.10, 10:33
            ja nie, dopiero co wsunęłam śniadanie ...
    • leloop Re: Kącik rozrywki ....... 18.12.10, 10:34
      na rozgrzewkę
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/xa/ui/fbyh/hWaskuquH2Kol3ra3A.jpg
      • leloop Re: Kącik rozrywki ....... 18.12.10, 10:34
        tak lepiej
        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/xa/ui/fbyh/v1UmjMTVWvrYNGBVfX.jpg
        • yoma Re: Kącik rozrywki ....... 18.12.10, 10:50
          To na froncie to ty, a to z prawej to co, pepesza? :)
          • leloop Re: Kącik rozrywki ....... 18.12.10, 14:04
            to nie ja, zdjęcie "ukradzione" z FF, powinnam podać właściciela ale zapomniałam :}
            • yoma Re: Kącik rozrywki ....... 18.12.10, 18:41
              znaczy pepesza :)
              • newill6 Re: Kącik rozrywki ....... 23.12.10, 08:02
                www.youtube.com/watch?v=KYhaZ2pV0CQ&feature=related
                • newill6 Re: Kącik rozrywki ....... 25.12.10, 12:56
                  www.youtube.com/watch?v=10OcvYB5f9g&feature=related
                  • newill6 Re: Kącik rozrywki ....... 25.12.10, 13:50
                    www.youtube.com/watch?v=F4KHhlJV39k&feature=related
                    • newill6 Re: Kącik rozrywki ....... 30.12.10, 06:32
                      www.tvp.pl/rozrywka/programy-satyryczne/kabarety-w-tvp/wideo/ciach/ciach-prezent-dla-zony-v-2/1790583
                      • newill6 Re: Kącik rozrywki ....... 03.01.11, 19:49
                        Co roku w wigilijne popołudnie robię kawał.Dzwonię do rodzinki przedstawiam się jako przedstawiciel hurtowni rybnej Karpik,informuję że zamówione ryby 100kg karpia i 30kg śledzia będą z opóżnieniem ale na pewno do 17stej..........Nie muszę mówić jakie jajca z tego wychodziły,,,śmiechu co niemiara:)))))))) a ile ciociunia się natłumaczyła że chyba pomylono adres,że już siadają do kolacji a ja tu z jakimiś rybami,że im te 3 karpie starczą itd,:)))
                        • newill6 Re: Kącik rozrywki ....... 03.01.11, 19:55
                          www.youtube.com/watch?v=cvdeNQtJrS8&feature=related
                        • yoma Re: Kącik rozrywki ....... 03.01.11, 20:11
                          I co, tak co roku się nabierają?
                          • newill6 Re: Kącik rozrywki ....... 03.01.11, 20:18
                            rodzinka spora ,co roku gdzie indziej wiozę ryby:)))
                            • newill6 Re: Kącik rozrywki ....... 03.01.11, 20:26
                              www.youtube.com/watch?v=kEL-4D8Bnas&feature=related..a wiela mają energii te dziołchy:)
                              • leloop Re: Kącik rozrywki ....... 03.01.11, 21:29
                                jak podłączone do prądu to maja ;)
                                wole Straussa z propozycji Senki, przynajmniej orkiestra profesjonalna ;)
                                • newill6 Re: Kącik rozrywki ....... 03.01.11, 21:41
                                  ... popatrz ...,amatorzy taką sławę zdobyli .:)))
                                  • leloop Re: Kącik rozrywki ....... 03.01.11, 21:50
                                    sorry Newill, pan Rieu jest przeciętnej klasy skrzypkiem (choć bardzo wykształconym) i świetnym szolmenem, a orkiestra z którą gra to na pewno nie Filharmonicy Wiedeńscy, no a te panienki to już w ogóle inna historia ...
                                    • newill6 Re: Kącik rozrywki ....... 03.01.11, 22:01
                                      Prawda że Rieu potrafi bawić ludzi :) nie jestem muzykologiem i guzik mnie to obchodzi jakiej klasy jest skrzypkiem . mnie to się podoba,bo na innych koncertach mogę zasnąc,chociaż latka lecą ,i też będę potrzebował spokoju więcej i kiedyś na te panienki powiem fe!,,:))))))))))
                                      • leloop Re: Kącik rozrywki ....... 03.01.11, 22:21
                                        tez nie jestem muzykologiem ale wole muzyczny szol w wykonaniu Nigel'a Kennedy niz André Rieu. rzecz gustu ? emocji ?
                                        • newill6 Re: Kącik rozrywki ....... 03.01.11, 22:25
                                          no pewnie,,,to tak jak a facetami jeden lubi brunetki a drugi blondynki...:)
                                          ...a lubisz tańczyć?
                                          • leloop Re: Kącik rozrywki ....... 03.01.11, 22:38
                                            lubię ale nie umiem :D
                                            • newill6 Re: Kącik rozrywki ....... 03.01.11, 22:55
                                              dzięki za pogaduszki:)
                                      • lellapolella Re: Kącik rozrywki ....... 03.01.11, 22:42
                                        Hmm, aż się zaciekawiłam, co was tak rozpaliło... Ściąganie trwa baaardzo długo, to raczej poświęcenie:D Zobaczyłam tę publiczność, te złotole, faceta typu "zabójczy przystojniak"w stroju światowego pingwina i dałam se spokój. Do tego tyn Sztraus, jezusiemaryjo
                                        aż mi się przypomniało zimowisko w Krynicy i żywa woda śmierdząca jajkami
                                        nie doczekałam do lasek, pewnie były niezłe, sądząc po ąturażu:))))))
                                        na skrzypcowaniu się nie znam, albo mi się podoba albo nie i wali mnie opinia krytyków...
                                        duszy w muzyce trza:)
                                        a ty się Newill tak nie asekuruj, na ładną babeczkę zawsze popatrzysz, medycyna idzie do przodu:)

• leloop Re: Kącik rozrywki ....... 03.01.11, 23:02
                                          Lella,
                                          jedne grając pokazywały cycki, drugie majtki a wszystkie się szczerzyły jak szczeżuje ;)
                                          • newill6 Re: Kącik rozrywki ....... 04.01.11, 06:37
                                            Taaaaak? ...oj zazdrośnice jedne...z wiekiem im dalej tym będzie gorzej...mam Wam przedstawić może jak wygląda charakterek kobiety,.............jedna drugiej wsadziła by ość w oko z zazdrości,nawet nie chce mi się dalej pisać bo uważam że jest to bez sensu,moja babcia też gardziła młodymi pięknymi dziewczynami,,,,,,,,,,,,, te dziewczyny akurat oklaskiwała cała sala........,zabieram wędkę i jadę na rybki:)

• leloop Re: Kącik rozrywki ....... 04.01.11, 08:54
                                              Newill, znowu nietrafiony, niezatopiony.
                                              nie mam nic przeciwko młodym, pięknym dziewczynom, potrafię podziwiać ich urodę ale akurat tutaj ten element jest wg. mnie zbędny. muzyka sama się potrafi obronić a te panie widać lepiej pokazują swoje wdzięki niż graja, sorry ale technika robi swoje. sala klaskałaby nawet gdyby te panie w ogóle nie zagrały (a najlepiej, zeby się jeszcze rozebrały dalej ;) ), przecież wiadomo o co tu chodzi. no niestety, ten rodzaj rozrywki przeznaczony jest dla odbiorców o dość niewysublimowanych oczekiwaniach, sorry Newill to nie do Ciebie, przykro mi, ze się nabrałeś ;)
                                              no i taaaakiej ryby życzę :)
                                              • lellapolella Re: Kącik rozrywki ....... 04.01.11, 10:21
                                                o cię przepraszam, ja ich nie widziałam nawet:D
                                                jest tak: jak widzę rozanieloną niemiecką publiczność w średnim wieku to sięgam po pilot, taki odruch:P
                                                a jakby tak: jaka Maria Callas ciągnie arię, mało nie pęknie a u jej stóp tarzają się faceci przecudnej urody w różnych stopniach rozbiórki gnąc się w udawanej ekstazie i potrząsając sprzętem?
                                                Ciekawe, czy Newillowi by się ci faceci podobali?
                                                to nie jest kwestia zazdrości, jak mniemam, tylko odpowiedzialności płciowej, heh
                                                mężczyźni służący za tapetę przeszkadzają mniej:P
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka