jack_ryan 20.05.06, 12:29 Jakie stanowisko strzeleckie wybrano w końcu dla Rosomaka-1? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregorxix Re: Rosomak-1 20.05.06, 13:24 no wiec najpierw wybrano samsona, potem kobuza, potem ponownie samsona, a teraz hitrole.. czy wszystko jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Rosomak-1 20.05.06, 14:33 Zwroty akcji jak w niezłym filnie sensacyjnym;-). Swoją drogą, to ciekawe jak swoje problemy z Pandurem (protest Włochów i orzeczenie czeskiego sądu) rozwiążą Czesi;-). A my, poczekajmy... teraz jeszcze przewidziane są testy docelowej konfiguracji stanowiska... więc jeszcze jest pole do popisu;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler To samo od nowa, to samo od nowa... 30.09.06, 14:35 Wykrakałem;-) Uwaga, cytat z Mr Hołdanowicza: "(...)Hitrole padł, bo umowa offsetowa została odrzucona co za tym idzie umowa główna nie wchodzi w życie a i na próbach blamaż (dalmierz i kamera TV poniżej krytyki). A przypominam, że Hitrole - fakt że nieco inny wariant (co też jest zadziwiające w sumie) jakimś cudem na próbach w sierpniu 2005 otrzymał 21 na 21 punktów, a następny w kolejce ok. 15 pkt... (Hitrole miał 5 pkt za zasilanie spod pancerza). Zaiste cud: 21/21!" Źródło: www.nfow.pl/viewtopic.php?t=14872&start=105 Odpowiedz Link Zgłoś
roman_g_love Re: To samo od nowa, to samo od nowa... 30.09.06, 16:52 Poprostu korupcja.Włosi wiedzą że trzeba smarowac u polaków i koniec. A tak wogóle po cholerę ten wariant z tym stanowiskiem ? Karabinek wygląda na tej krowie poprostu śmiesznie! Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Re: To samo od nowa, to samo od nowa... 30.09.06, 18:42 Totalne dno i ku..two katolickie! Za państwowe pieniądze rozwijamy podobny system w Tarnowie, a kupowac chcemy zagraniczny??!! To co Tarnów będzie robić, dewocjonalia z metaloplastyki?! Odpowiedz Link Zgłoś
roman_g_love Re: To samo od nowa, to samo od nowa... 30.09.06, 23:30 Dewocjonalia z metaloplastyki huhuuh! Ale sie usmiałem jak sobie wyobraziłem te tokarki w zakładach strugające matkę boską huhuhu ! Swój chłop z ciebie yyyyy baba:) Piątka. Odpowiedz Link Zgłoś