Dodaj do ulubionych

CZy ktos z was jeszcze popiera wyslanie Polakow ?

IP: 195.151.137.* 28.06.03, 21:59
..do Iraku?

Obserwuj wątek
    • Gość: Piekielny Piotruś Re: CZy ktos z was jeszcze popiera wyslanie Polak IP: *.bmj.net.pl 29.06.03, 12:12
      Gość portalu: Misza napisał(a):

> ..do Iraku?
      > "To gorzej niż zbrodnia -to błąd"
    • marcus_crassus pewnie misza:))) 29.06.03, 12:29
      wiesz bardzo dobrze ze prawdziwej wojny partyzanckiej nie bedzie - tylko cos w
      stylu konfliktu w palestynie - tam nie ma ani warunkow terenowych ani nie ma
      poparcia z istotnej sily zewnetrznej (jak to bylo w afganistanie lub
      wietnamie),niedlugo pojawi sie armia iracka - beda strzelac do swoich????

a poza tym taka mila swiadomosc ze razem z tymi "pinodosami" zabieramy kacapom
      ich dawna strefe wplywow:))))

to badz co badz sympatyczne:)))))
      • Gość: Misza ktory ? Bo nie ja ;)) IP: 195.151.137.* 29.06.03, 13:34
        marcus_crassus napisał:

> wiesz bardzo dobrze ze prawdziwej wojny partyzanckiej nie bedzie - tylko cos
        w
        > stylu konfliktu w palestynie - tam nie ma ani warunkow terenowych ani nie ma
        > poparcia z istotnej sily zewnetrznej (jak to bylo w afganistanie lub
        > wietnamie),niedlugo pojawi sie armia iracka - beda strzelac do swoich????
        >
        > a poza tym taka mila swiadomosc ze razem z tymi "pinodosami" zabieramy
        kacapom
        > ich dawna strefe wplywow:))))
        >
        > to badz co badz sympatyczne:)))))
    • goral11 Re: CZy ktos z was jeszcze popiera wyslanie Polak 29.06.03, 12:32
      ja popieram nasi zołnierze będa walczyc tam za wolnosc naszą i waszą
      a pozatym wojsko musi cos robic a nie bawic sie w fale i koty w koszarach
      gniją tam i nic nie robią a taki razie po co armia która nic nie robi
      nasi żołnierze bedą tam zdobywac doswiadczenie które polskiej armii jest
      potrzebne jak tlen małpom
      a ci terrosci którza zaatakuja naszych zołnierzy gorzko tego pozałuja
      zgina w męczarniach a w koncu jestesmy słowianami a ci sa bardzo okrutni
      a pozatym swieta piastowska ziemia nad tygrysem i eufratem wróci do maciezy
    • joseph.007 Wysłanie wojsk do Iraku... 29.06.03, 13:09
      ...leży, jak uważam, w interesie Polskim. Jak na razie udział w tym całym
      zamieszaniu - jakkolwiek by nie oceniać całego jego sensu - przyniósł Polsce
      więcej korzyści niż strat. A historia uczy, że generalnie zawsze lepiej
      wychodzą na swoje ci, którzy z USA trzymają niż tegoz państwa przeciwnicy;
      sytuacje odwrotne zdarzały się w historii raczej incydentalnie.
      Pzdr
    • Gość: zwiadowca Re: CZy ktos z was jeszcze popiera wyslanie Polak IP: *.fbk.fh-aalen.de 29.06.03, 13:28
      Co prawda mam zasade, ze z Toba nie dyskutuje, ale odpowiem Ci: ja popieram.
      • Gość: Misza :)) IP: 195.151.137.* 29.06.03, 13:34
        Gość portalu: zwiadowca napisał(a):

> Co prawda mam zasade, ze z Toba nie dyskutuje, ale odpowiem Ci: ja popieram.
        To nie byla dyskusja. To bylo pytanie ;))
      • Gość: Zolnierz Re: CZy ktos z was jeszcze popiera wyslanie Polak IP: *.telia.com 29.06.03, 13:56

--------------------------------------------
        Tam zdaje sie dobrej piguly potrzeba. Najpierw na ostrzezenie tak na kanciku,
        albo neutrowa w srodeczek.Selekcja i grzeczni zaczynajcie od nowa.
      • Gość: m4a1 Re: CZy ktos z was jeszcze popiera wyslanie Polak IP: *.proton.net.pl / 192.168.100.* 29.06.03, 14:22

Ja mam zasadę, że z Miszą lubię dyskutować, ale: zależy jaki to będzie
        kontyngent. Najlepiej jednostki inżynieryjne.
        pzdor
    • Gość: ERYK popiera... IP: *.visp.energis.pl 29.06.03, 14:03
      ten kraj przeszedl koszmar pod Saddamem.
      tortury, morderstwa i gniazdo terroryzmu
      z takimi rzeczami trzeba walczyc..
      ponadto nie jedziemy tam za darmo :-)

pozdr
      • being28 Leppera do Iraku!! 29.06.03, 16:18
        Jestem na TAK!!! Moze nasi sie pokaza z dobrej strony, uratujemy kilku amrines
        z opresji i dostaniemy moze jakis krazownik?
    • Gość: Tommy Re: CZy ktos z was jeszcze popiera wyslanie Polak IP: *.abrahama.net.pl 29.06.03, 17:32

> ..do Iraku?
      >

3 razy tak:)

• Gość: jarek Re: CZy ktos z was jeszcze popiera wyslanie Polak IP: *.fastres.net 29.06.03, 21:25
      Drogi Misha, moze lepiej do Iraqu niz do Czeczni.
    • Gość: azm Re: CZy ktos z was jeszcze popiera wyslanie Polak IP: *.acn.pl 30.06.03, 01:40
      a kto chciałby pojechać do Iraku? Ja nie chcę.
    • Gość: grogreg Re: CZy ktos z was jeszcze popiera wyslanie Polak IP: 212.160.165.* 30.06.03, 10:21
      oczywiscie.
      • wielki_czarownik A pojedziesz tam? /nt 30.06.03, 11:55
        • Gość: Tommy Re: A pojedziesz tam? IP: *.abrahama.net.pl 30.06.03, 18:20
          Co to za pytanie?
          To zolnierze sa od tego by tam jechac a nie cywile, po drugie jakbym byl
          zolnierzem to powaznie bym sie zastanawial nad zgloszeniem sie na ochotnika,
          nie mowiac juz jak bym dostal taki rozkaz.

PZDR
          • wielki_czarownik Re: A pojedziesz tam? 30.06.03, 19:05
            Żołnierz ślubuje bronić ojczyzny a nie walczyć za interesy amerykańskich
            koncernów naftowych. A jadą tam tylko dlatego, że w kraju około 70-80%
            żołnierzy zawodowych korzysta z pomocy socjalnej - tak są biedni. A wysyłać
            wojska na wojne siedząc na d**** w bezpiecznym miejscu to każdy potrafi.
            • goral11 Re: A pojedziesz tam? 30.06.03, 19:47
              zołnierz ma walczyc cywil ma pracowac by utzrymac tego zołnierza
              polska armia jest bardzo niedoswiadczona to banda nierobów którzy nic nie
              umieją bo jak jest problem z wysłaniem kilku tysiecy zołnierzy to sie pytam co
              ta armia warta ,kraj z 38 milionami mieszkanców nie podoła temu to z czym sobie
              poradzimy
              wojsko musi walczyc , zdobywac doswiadczenie tylko w ten sposób pozycja tej
              zasranej polski wzrosnie na arenie miedzynarodowej chociaz mam wątpliwosci czy
              se polska poradzi
              nasza zasrana cecha narodowa to pyszałkowatosc jak cos sie nam uda to jestesmy
              od razu najlepsi najładniejsi najmądrzejsi a jak cos spieprzymy to na odwrót
              • wielki_czarownik Re: A pojedziesz tam? 30.06.03, 20:16
                goral11 napisał:

> zołnierz ma walczyc cywil ma pracowac by utzrymac tego zołnierza

Za wszystko za co mu każą? Za Lebensraum też? Za ostateczne rozwiązanie też? Za
                koncerny naftowe też? Ludzie idą do wojska po to, by bronić ojczyzny, a nie
                walczyć za obce koncerny.

> polska armia jest bardzo niedoswiadczona to banda nierobów którzy nic nie
                > umieją

Co ty wiesz o wojsku? Zobacz choć raz jak radzi sobie ta nieudolna armia na
                międzynarodowych ćwiczeniach, w byłej Jugosławii, w Afganistanie, na wzgórzach
                Golan i potem coś mów.

bo jak jest problem z wysłaniem kilku tysiecy zołnierzy to sie pytam co
                > ta armia warta

Kolejny przykład nieznajomości rzeczy. Nasza armia nigdy nie była wyposażana w
                sprzęt do takiego transportu bo nigdy nie było nawet planów wysyłąnia wojsk na
                inny kontynent. Nasza armia po 1989 była reformowana w celu zapewnienia
                bezpieczeństwa Polski a nie okupacji krajów położonych na drugim końcu świata.
                I wszystkie środki i procedury transportowe były opracowywane w celu
                przemieszczania wojska po kraju i ewentualnie po Europie.

,kraj z 38 milionami mieszkanców nie podoła temu to z czym sobie
                >
                > poradzimy

Patrz wyżej.

> wojsko musi walczyc ,

O wszystko? Za BP? Za Busha? Za Texaco Oil?

zdobywac doswiadczenie

Na różnych misjach pokojowych nasza armia zdobyła naprawdę dużo doświadczenia.

tylko w ten sposób pozycja tej
                > zasranej polski wzrosnie na arenie miedzynarodowej

Ciekawe czy wzrost tej pozycji zrównoważy niebezpieczeństwo odwetu terrorystów.

chociaz mam wątpliwosci czy
                > se polska poradzi
                > nasza zasrana cecha narodowa to pyszałkowatosc jak cos sie nam uda to
                jestesmy
                > od razu najlepsi najładniejsi najmądrzejsi a jak cos spieprzymy to na odwrót

A najgorzej, że sami na siebie plujemy i zamiast naprawiać kraj, to nam się
                zachciewa terytoriów zamorskich.
                • marcus_crassus wg czarownika zolnierz to powinien walczyc,ale za: 30.06.03, 22:43
                  PRL,LWP,PZPR a moze nawet KPZR...fajnie bylo no nie czarownik??czasy sie
                  skonczyly,teraz juz nie jest fajnie???

fajnie do bylo na czechoslowacje pojechac???no nie???mozemy byc do dzis
                  dumni...

do iraku jada OCHOTNICY I TO DOBRZE PLATNI

zapytaj sie ich jak masz ochote :uzyskasz odpowiedz 100% ze tak - bo jak ktos
                  sie zglasza TO MA OCHOTE JECHAC!!!!

doszlo???czy jeszcze jakies watpliwosci???
                  • wielki_czarownik Re: wg czarownika zolnierz to powinien walczyc,al 01.07.03, 09:58
                    marcus_crassus napisał:

> PRL,LWP,PZPR a moze nawet KPZR...fajnie bylo no nie czarownik??czasy sie
                    > skonczyly,teraz juz nie jest fajnie???

Nie. Za słuszną sprawę. Ci którzy najechali Irak niczym się nie różnią od tych,
                    którzy najechali Polskę w 1939. Tacy sami okupanci.

>
                    > fajnie do bylo na czechoslowacje pojechac???no nie???mozemy byc do dzis
                    > dumni...

Nie było fajnie i nie jesteśmy z tego dumni. Tak samo jak USA nie powinno być
                    dumne z np. Panamy.

>
                    > do iraku jada OCHOTNICY I TO DOBRZE PLATNI

HAHAHAHAHAHA!! Dobrze płatni? Pomyśl zanim coś powiesz. Akurat znam kilku
                    któzy jadą i te pieniądze które dostają są niczym w porównaniu z zarobkami w
                    innych krajach w stanie pokoju. Oficer który pojedzie do Iraku zarobi tyle, co
                    szeregowy niemiecki żołnierz u siebie w kraju.

>
                    > zapytaj sie ich jak masz ochote :uzyskasz odpowiedz 100% ze tak - bo jak ktos
                    > sie zglasza TO MA OCHOTE JECHAC!!!!
                    >

Nie mają ochoty. Nikt z tych z którymi rozmawiałem nie chce jechać (a
                    rozmawiałem z wieloma - newet facet z bramy obok jedzie). Ci ludzie jadą, bo w
                    Polsce zarabiają tak mało, że im nie starcza na życie. Wiesz ile zarabia
                    sierżant-saper który od 7 lat dzień w dzień pracuje przy materiałach
                    wybuchowych? 1200 złotych. Większość żołnierzy korzysta w tym kraju z pomocy
                    socjalnej. I tylko dlatego jadą.

> doszlo???czy jeszcze jakies watpliwosci???

Jeszcze jakieś.
                    • marcus_crassus ty sie z kims w wariatkowie na rozumy 01.07.03, 10:35
                      pozamieniales???

to byl najwiejkszy absurd logiczny jaki widze na forum od wielu dni - a
                      pojawia sie duzo,wiec zeby pobic inne trzeba wykazac sie inwencja:

"Nie mają ochoty. Nikt z tych z którymi rozmawiałem nie chce jechać (a
                      rozmawiałem z wieloma - newet facet z bramy obok jedzie). Ci ludzie jadą, bo w
                      Polsce zarabiają tak mało, że im nie starcza na życie. Wiesz ile zarabia
                      sierżant-saper który od 7 lat dzień w dzień pracuje przy materiałach
                      wybuchowych? 1200 złotych. Większość żołnierzy korzysta w tym kraju z pomocy
                      socjalnej. I tylko dlatego jadą."

******************************************************************************

CZLOWIEKU - TO ONI NIE MAJA OCHOTY JECHAC ALE JEDNAK ZGLOSILI SIE NA
                      OCHOTNIKA???I JADA ALE NIE MAJA OCHOTY???TO KTO ICH ZMUSZA ZEBY TAM JECHALI???

WEZ PROSZE POMYSL ZANIM COS NAPISZESZ - MAM NADZIEJE ZE SKONCZYLES 18 LAT,BO
                      CZASEM MAM WATPLIWOSCI,JESLI JESZCZE KTOS MA WATPLIWOSCI SKAD SIE BIORA KAWALY
                      O POLAKACH TO CHYBA TERAZ POWINIEN JE STRACIC.

nigdy nie slyszalem podobnie absurdalnego myslenia - nie chca jechac ale jada
                      na ochotnika - czy ty w ogole pomyslales zanim to napisales???

czarownik,litosci - jesli nie widzisz co za glupote splodziles to mi raczki i
                      nozki opadaja
                      • wielki_czarownik Re: ty sie z kims w wariatkowie na rozumy 01.07.03, 10:44
                        marcus_crassus napisał:
                        >
                        > ******************************************************************************
                        >
                        >
                        > CZLOWIEKU - TO ONI NIE MAJA OCHOTY JECHAC ALE JEDNAK ZGLOSILI SIE NA
                        > OCHOTNIKA???I JADA ALE NIE MAJA OCHOTY???TO KTO ICH ZMUSZA ZEBY TAM JECHALI???

Sytuacja materialna. Za 1200 złotych rodziny nie utrzymasz. A jeżeli zginiesz,
                        to dzieci i żona przynajmniej rentę dostaną.

>
                        > WEZ PROSZE POMYSL ZANIM COS NAPISZESZ - MAM NADZIEJE ZE SKONCZYLES 18 LAT,BO
                        > CZASEM MAM WATPLIWOSCI,JESLI JESZCZE KTOS MA WATPLIWOSCI SKAD SIE BIORA
                        KAWALY
                        > O POLAKACH TO CHYBA TERAZ POWINIEN JE STRACIC.
                        >
                        > nigdy nie slyszalem podobnie absurdalnego myslenia - nie chca jechac ale jada
                        > na ochotnika - czy ty w ogole pomyslales zanim to napisales???

Nigdy nie zrobiłecz czegoś, czego nie chciałeś ale musiałeś? Myślisz, że ludzie
                        jadą za granicę zbierać truskawki bo to lubią? Nie oni muszą, bo inaczej będą
                        głodni, bo nie zapłacą za czynsz, bo odetną im prąd, bo nie kupią dzieciom
                        ubrań. Ci wojskwi nie mają innej możliwości zarobienia. Po prostu po to aby
                        godnie żyć muszą narażać swoje zdrowie i życie.

>
                        > czarownik,litosci - jesli nie widzisz co za glupote splodziles to mi raczki i
                        > nozki opadaja

Jeżeli chcesz coś pisać, to pisz merytorycznie. Nie pomijaj faktów które
                        napisałem, ale skomentuj je. Może ty rozmawiałeś z innymi, którzy jadą. Chętnie
                        posłucham co ci oni powiedzieli. Jeżel masz zamiar nadal po chamsku się tu
                        zachowywać, leczyć swoje kompleksy i drzeć się, to odpuść sobie i wracaj na
                        forum świat albo aktualności. Staramy się aby dyskusje były tu na jakimś
                        poziomie. A ty przypominasz mi niemowlaka, który narobił pod siebie i z tej
                        bezsilności się drze, bo nic innego nie jest w stanie zrobić.
                        • marcus_crassus czarownik,ty lamiesz wszlkie poziomy 01.07.03, 10:56
                          czy oni tam wola jechac czy wola tam nie jechac...

doszlo w koncu czy nie???

bo jesli tam jada to znaczy ze WOLA TAM JECHAC!!!!!!

CZLOWIEKU - NIEWAZNE DLACZEGO!!!!!

mam wrazenie ze rozmawiam naprawde z wariatem - przeciez to co piszesz to
                          jakis logiczny koszmar -

*******************************************************************************

probujesz udowadniac ze oni wola tam nie jechac - ale jednoczesnie jada???

2+2 = 678???

moge tylko zacytowac "motto" jakie tu ostatnio wyczytalem u jednego z
                          uzytkownikow:

a lyzka na to:pan jest....

• wielki_czarownik Re: czarownik,ty lamiesz wszlkie poziomy 01.07.03, 11:12
                            marcus_crassus napisał:

> czy oni tam wola jechac czy wola tam nie jechac...
                            >

Wolą NIE JECHAĆ, ale MUSZĄ jechać.

> doszlo w koncu czy nie???

Rozumiesz?

>
                            > bo jesli tam jada to znaczy ze WOLA TAM JECHAC!!!!!!

Jeśli idziesz do więzienia, to wolisz tam iść, czy chcesz tam iść?

>
                            > CZLOWIEKU - NIEWAZNE DLACZEGO!!!!!

Jak to nie?

>
                            > mam wrazenie ze rozmawiam naprawde z wariatem - przeciez to co piszesz to
                            > jakis logiczny koszmar -

Po raz kolejny upraszam o odrobinę kultury. W domu nie jesteś. Do ojca nie
                            mówisz.

>
                            >
                            >
                            > probujesz udowadniac ze oni wola tam nie jechac - ale jednoczesnie jada???

Czy to jest coś dziwnego? Nie potrafisz tego pojąć? Jeszcze raz ci wytłumaczę.
                            Ktoś mówi: "zjesz to gówno a dostaniesz $1000000" i ty zjadasz. Ale dlatego, że
                            chcesz je zjeść, czy dla pieniędzy? Zjadasz to gówno, choć wolałbyś nie. Każdy
                            średnio inteligentny człowiek wie, że w życiu nie robi się tylko tego, co się
                            chce i lubi.

>
                            > 2+2 = 678???

Nie. 2+2=4

>
                            > moge tylko zacytowac "motto" jakie tu ostatnio wyczytalem u jednego z
                            > uzytkownikow:
                            >
                            > a lyzka na to:pan jest....

Na więcej cię nie stać?

Dlaczego pomijasz moje argumenty i uciekasz się do wyzwisk? Dlaczego odchodzisz
                            od tematu? A to dlatego, że jesteś tylko krzykaczem, który tylko w taki sposób
                            potrafi dyskutować.
                            Gdzie brakuje wiedzy i intelektu tam pojawia się chamstwo.

>
                            • marcus_crassus ta wymiana zdan chyba przejdzie do hisotrii 01.07.03, 11:23
                              bo mowiac szczerze - wczesniej na tym forum nie widzialem zeby ktos upieral
                              sie przy rownie glupiej rzeczy:

-Wolą NIE JECHAĆ, ale MUSZĄ jechać.

KTO DO CHOLERY IM KAZE TAM JECHAC????CO MA WSPOLNEGO WIEZIENIE????POLICJA IM
                              KAZE JECHAC CZY KTO???

JAK PLACA CI 10000 $ ZA ZJEDZENIE GOWNA A TY MASZ WYBOR - ZJESC GOWNO ALBO GO
                              NIE ZJESC TO ZJEDZENIE GOWNA JEST TWOIM WYBOREM

NIE CHCESZ KASY TO NIE

CO TY SUGERUJESZ??ZE NALEZY DAC TE 10000 $ BEZ ZJEDZENIA GOWNA???TO ZA CO MASZ
                              JE DOSTAC????

czy ty nie pojmujesz jaka glupote piszesz???

wiesz,chyba nawet misza nie probowalby udowodnic podobnego absurdu
                              • wielki_czarownik Re: ta wymiana zdan chyba przejdzie do hisotrii 01.07.03, 11:30
                                marcus_crassus napisał:

> bo mowiac szczerze - wczesniej na tym forum nie widzialem zeby ktos upieral
                                > sie przy rownie glupiej rzeczy:
                                >
                                > -Wolą NIE JECHAĆ, ale MUSZĄ jechać.

Co jest w tym dziwnego? Wolę się nie uczyć, ale muszę się uczyć bo nie zdam
                                egzaminu. Wolę nie pracować, ale muszę pracować bo nie dostanę pensji.

>
                                > KTO DO CHOLERY IM KAZE TAM JECHAC????CO MA WSPOLNEGO WIEZIENIE????POLICJA IM
                                > KAZE JECHAC CZY KTO???

Oczywiście, że każe:
                                1. sytuacja materialna
                                2. restrukturyzacja w wojsku - wielu oficerom postawiono sprawę tak "jedziesz
                                albo idziesz do zwolnienia w pierwszej kolejności"
                                3. jeżeli któs odmówi a jest żołnierzem zawodowym, to może dostać ROZKAZ
                                wyjazdu i wtedy nie ma odwołania

>
                                > ******************************************************************************
                                >
                                > JAK PLACA CI 10000 $ ZA ZJEDZENIE GOWNA A TY MASZ WYBOR - ZJESC GOWNO ALBO GO
                                > NIE ZJESC TO ZJEDZENIE GOWNA JEST TWOIM WYBOREM
                                >
                                > NIE CHCESZ KASY TO NIE

A jeżeli jeśli nie zjesz, to będziesz głodował? Albo cię zwolnią to co?

>
                                > CO TY SUGERUJESZ??ZE NALEZY DAC TE 10000 $ BEZ ZJEDZENIA GOWNA???TO ZA CO
                                MASZ
                                > JE DOSTAC????

Wcale tak nie sugeruję. Widać iż twój ograniczony mózg tego nie jest w stanie
                                pojąć. Po prostu mówię, że WOLAŁBYŚ nie jeść tego czegoś, ale ZJESZ choć WOLISZ
                                NIE. Rozumiesz? Tak samo ludzie woleiliby nie pracować, ale muszą aby mieć
                                pieniądze. Pojmujesz? Czy ty robisz tylko to, co chcesz? Nigdy nie musiałeś
                                zrobić nic wbrew sobie?

>
                                >
                                >
                                > czy ty nie pojmujesz jaka glupote piszesz???
                                >
                                > wiesz,chyba nawet misza nie probowalby udowodnic podobnego absurdu

Brak zrozumiania daje tylko tobie świadectwo.
                                • marcus_crassus Re: ta wymiana zdan chyba przejdzie do hisotrii 01.07.03, 11:41
                                  ". jeżeli któs odmówi a jest żołnierzem zawodowym, to może dostać ROZKAZ
                                  wyjazdu i wtedy nie ma odwołania"

komus kazali jechac???

co to za "moze"

o czym ty w ogole mowisz????ktos komus kazal dac temu X 10000 $??a on jest zly
                                  i powiedzial ze Y musi zjesc gowno???

nie byloby transakcji nie byloby kasy w ogole

czarownik - koniec dyskusji - dawno nie widzialem wiekszego idiotyzmu,jak
                                  palisz gibony to na drugi raz odczekaj pare godzin - a potem cos pisz na
                                  forum,bo nie kazdy jest jak widac na podobnej orbicie jak ty

basta,nie chce mi sie z podobnymi durnotami gadac- odsylam do lekarza

• wielki_czarownik Re: ta wymiana zdan chyba przejdzie do hisotrii 01.07.03, 11:49
                                    marcus_crassus napisał:

> ". jeżeli któs odmówi a jest żołnierzem zawodowym, to może dostać ROZKAZ
                                    > wyjazdu i wtedy nie ma odwołania"
                                    >
                                    > komus kazali jechac???

"jedziesz albo zwalniamy" czy to nie jest kazanie komuś?

>
                                    > co to za "moze"

Może - jeżeli odmówi to dostanie, bo jest w Iraku potrzebny. Ale lepiej żeby
                                    jechał jako ochotnik, bo to lepiej w prasie wygląda.

>
                                    > o czym ty w ogole mowisz????ktos komus kazal dac temu X 10000 $??a on jest
                                    zly
                                    > i powiedzial ze Y musi zjesc gowno???

Niezbyt rozumiem ten bełkot. Gdzie ja powiedziałem, że ten ktoś jest zły?

>
                                    > nie byloby transakcji nie byloby kasy w ogole

Nie byłoby.

>
                                    > czarownik - koniec dyskusji - dawno nie widzialem wiekszego idiotyzmu,jak
                                    > palisz gibony to na drugi raz odczekaj pare godzin - a potem cos pisz na
                                    > forum,bo nie kazdy jest jak widac na podobnej orbicie jak ty
                                    >
                                    > basta,nie chce mi sie z podobnymi durnotami gadac- odsylam do lekarza

I znów zamiast arguentów wyzwiska i przeinaczenia.

>
                                    • marcus_crassus Re: ta wymiana zdan chyba przejdzie do hisotrii 01.07.03, 11:56
                                      podaj historie - gdzie komus powiedzieli:jedziesz albo zwalniamy,nie liczac
                                      oczywiscie z absurdem ze ZOLNIERZ ZAWODOWY MA WYKONYWAC ROZKAZY - TAKA JEGO
                                      PRACA...

NAWET GDYBY TAKIE PRZYPADKI ZASZLY - ARMIA JEST W OKRESLONYM CELU,BYNAJMNIEJ
                                      NIE DO PASANIA SWIN (CHOC TO BEZPIECZNIEJSZE)

o co ci z tym gownem chodzi:

chcesz 10000$ to je zryj,nie chcesz to mozesz isc na zasilek albo pracowac za
                                      1200 zl jako dozorca,o czym ty w ogole mowisz:chcesz wiecej kasy to i inne
                                      zadania,jak chcesz 1200 jak dozorca to prosze bardzo - robota bezpieczna...

czy ty w ogole rozumiesz jaka glupote piszesz???

czy nadal ni w zab

koniec rozmowy,jak juz otrzeziwejesz po gibonach to zobacz jakie glupoty
                                      nawypisywales
                                      • wielki_czarownik Re: ta wymiana zdan chyba przejdzie do hisotrii 01.07.03, 12:03
                                        marcus_crassus napisał:

> podaj historie - gdzie komus powiedzieli:jedziesz albo zwalniamy,nie liczac
                                        > oczywiscie z absurdem ze ZOLNIERZ ZAWODOWY MA WYKONYWAC ROZKAZY - TAKA JEGO
                                        > PRACA...

Wielu powiedziano "lepiej, żebyś jechał bo szykuje się redukcja etatów" np w 11
                                        DKP.

>
                                        > NAWET GDYBY TAKIE PRZYPADKI ZASZLY - ARMIA JEST W OKRESLONYM CELU,BYNAJMNIEJ
                                        > NIE DO PASANIA SWIN (CHOC TO BEZPIECZNIEJSZE)
                                        >

Owszem. ALe na początku żołnierz podpisuje kontrakt w którym zobowiązuje się
                                        służyć w zamian za pewne przywileje. A w trakcie ostatnich 10 lat ciachnęli
                                        wojskowym niemal wszystkie ich przywileje. A teraz dają takie wymagania.
                                        Żołnierz zawodowy w myśl prawa powinien:
                                        - mieć mieszkanie (czeka się na nie 20 lat)
                                        - dostawać co rok mundurówkę (spróbuj za to kupić mundur)
                                        Mieć inne zasady emerytalne (zmieniono)
                                        I wiele innych rzeczy. A wymaga się od nich ile wlezie.

>
                                        > o co ci z tym gownem chodzi:
                                        >
                                        > chcesz 10000$ to je zryj,nie chcesz to mozesz isc na zasilek albo pracowac za
                                        > 1200 zl jako dozorca,o czym ty w ogole mowisz:chcesz wiecej kasy to i inne
                                        > zadania,jak chcesz 1200 jak dozorca to prosze bardzo - robota bezpieczna...

A czy ja mówię coś innego? Po prostu cały czas usiłuję ci wytłumaczyć, że oni
                                        nie jadą tam dla własnej przyjemności i dlatego słowo "ochotnik" dziwnie tu
                                        brzmi.

>
                                        > czy ty w ogole rozumiesz jaka glupote piszesz???
                                        >
                                        > czy nadal ni w zab

To ty nadal nic nie rozumiesz.

>
                                        > koniec rozmowy,jak juz otrzeziwejesz po gibonach to zobacz jakie glupoty
                                        > nawypisywales

Znowu koniec rozmowy? Już był.
              • Gość: jarek Re: A pojedziesz tam? IP: *.fastres.net 01.07.03, 10:27
                To prawda, Polska ma niewiem jaka duza kadre zawodowa, post kommunistyczna , ktora juz raz slubowala Unii Sowieckiej ( przeciwko interessom Polakow), trzeba im dac kopniaka i stworzyc mala armie, ktora wie komu sluzy i wie doskonale kto za nia placi.
                • wielki_czarownik Re: A pojedziesz tam? 01.07.03, 10:45
                  Gość portalu: jarek napisał(a):

> To prawda, Polska ma niewiem jaka duza kadre zawodowa, post kommunistyczna ,
                  kt
                  > ora juz raz slubowala Unii Sowieckiej ( przeciwko interessom Polakow), trzeba
                  i
                  > m dac kopniaka i stworzyc mala armie, ktora wie komu sluzy

Komu? Texaco Oil? BP?

i wie doskonale kto
                  > za nia placi.

USA?
            • Gość: Tommy Re: A pojedziesz tam? IP: *.abrahama.net.pl 01.07.03, 11:09
              wielki_czarownik napisał:

> Żołnierz ślubuje bronić ojczyzny a nie walczyć za interesy amerykańskich
              > koncernów naftowych. A jadą tam tylko dlatego, że w kraju około 70-80%
              > żołnierzy zawodowych korzysta z pomocy socjalnej - tak są biedni. A wysyłać
              > wojska na wojne siedząc na d**** w bezpiecznym miejscu to każdy potrafi.

Tak, pewnie wszyscy na swiecie zwierzchnicy sil zbrojnych jak wysylaja gdzies
              wojska to jada z nimi, tylko u nas w Polsce to jest poje..ne.

Jakie interesy, jakie koncerny naftowe? Chyba za duzo Leppera sluchasz, on tez
              takimi sloganami rzuca, ze nie wiadomo czy sie smiac czy plakac. Jedziemy tam
              objac sektor, zeby zapewnic jako-takie bezpieczenstwo Irakijczykom. Poza tym
              jeszcze chyba cenniejsza rzecza jest zdobycie doswiadczenia.
              A to ze dostaniemy za to jakas kasiore, ze Polskie firmy dostana tam kontrakty
              to chyba nie jest dla naszego kraju takie najgorsze, co?

Skad masz dane ze 70-80% zolnierzy korzysta z pomocy socjalnej?
              Poza tym chyba nie wiesz co dokladnie znaczy slowo "ochotnik":)

PZDR
              Tommy

• marcus_crassus ja wlasnie wybauszam oczy :D 01.07.03, 11:25
                czarownik sugeruje ze ochotnicy musza tam jechac,a tak wlasciwie to nie
                chca,tylko sa zmuszani tym ze im dobrze placa,ale oni woleliby tam nie jechac

nie wiem za bardzo - on sie czegos najadl???zapalil sobie jointa czy co???

• Gość: jarek Re: ja wlasnie wybauszam oczy :D IP: *.fastres.net 01.07.03, 11:44
                  To moze jest tak jak z tymi co wyjechali do USA, tylko nie wiedzieli, ze tam tez musza pracowac, a teraz skacza na Yankies ,ze ich zmusili do pracy.
                  • marcus_crassus no pewnie:to dokladnie jak z tymi co wyjechali 01.07.03, 12:01
                    do USA - przeciez ich zmuszono,a nie daj boze pracuja w firmie u zydow - to
                    juz w ogole zydy po nich jezdza jak po dzikich oslach...

okropne amerykance,okropne zydy,biedni zmuszani do tych okropienstw Polacy...

biedne wojaki - zglosili sie na ochotnika a i tak ich zmuszaja...

ja podobnych glupot nie widzialem dawno,nawet na forum "swiat"...spadam z tego
                    watku,przekroczono granice absurdu
                • wielki_czarownik Dlaczego kłamiesz? 01.07.03, 11:52
                  marcus_crassus napisał:

> czarownik sugeruje ze ochotnicy musza tam jechac,a tak wlasciwie to nie
                  > chca,tylko sa zmuszani tym ze im dobrze placa,ale oni woleliby tam nie jechac
                  >

Napisałem, że jadą nie dla własnej przyjemności, ale dlatego iż zmusza ich do
                  tego ciężka sytuacja materialna w jakiej żyją oraz groźba redukcji etatów. I
                  dlatego jadą, mimo iż woleliby nie jechać.
                  Marcusie czemu kłamiesz? Robisz to celowo, czy nie rozumiesz tak prostych
                  rzeczy?

• marcus_crassus robie sobie juz z ciebie jaja -zrozumiales???? 01.07.03, 11:57
                    jak sie pisze np ze ktos ma IQ muszki owocowej to nie oznacza ze sie uwaza ze
                    ten ktos naprawde ma IQ muszki owocowej...

czarownik...ratunku,czy ty nie myslisz nic a nic???
                    • wielki_czarownik HAHAHAHAHAHA!! 01.07.03, 12:05
                      Przyznał się do własnej głupoty!! Na takie coś brakło mu argumentów i wycofuje
                      się rakiem!! HAHAHAHAHAHA!!!!!! Załosny kłamczuch! Jak tam praktyka prawnicza
                      Marcusie? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! BUEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEEEEEEEEEE!!
                      • marcus_crassus Re: HAHAHAHAHAHA!! 01.07.03, 12:13
                        czarownik,ty jestes nienormalny:((((((

ty naprawde idz do tego lekarza

ps- tym razem to juz nie zarty...

po nastepne- "ochotnik" - czys ty odurnial????

a na ktora wojne sie jedzie z checi i sympatii do tego by byc zabitym???kazdy
                        wolaby siedziec w basenie i popijac zimne piwko,ale do cholery,JAK NIKT NIE
                        ZMUSZA TO SIE JEST OCHOTNIKIEM!!!!!

JESTES WYJATKOWO GLUPI...

ps - praktyka prawnicza???bardzo dobrze,dziekuje:))))

jak bedziesz mial kiedys jakis problem prawny to napisz - za niewielka sume
                        przelana na moje konto chetnie pomoge:)))))
                        • wielki_czarownik HAHAHAHAHAHA!! 01.07.03, 14:34
                          Głuptasku już się lepiej więcej nie kompromituj. Wracaj na forum świat i tam
                          chrzań swoje głupoty.
              • wielki_czarownik Re: A pojedziesz tam? 01.07.03, 11:46
                Gość portalu: Tommy napisał(a):

>> Tak, pewnie wszyscy na swiecie zwierzchnicy sil zbrojnych jak wysylaja
                gdzies
                > wojska to jada z nimi, tylko u nas w Polsce to jest poje..ne.

Nie. Ale to nie zmienia faktu, że cudze życie jet bardzo bradzo tanie.

>
                > Jakie interesy, jakie koncerny naftowe? Chyba za duzo Leppera sluchasz, on
                tez
                > takimi sloganami rzuca, ze nie wiadomo czy sie smiac czy plakac. Jedziemy tam
                > objac sektor, zeby zapewnic jako-takie bezpieczenstwo Irakijczykom.

Tak. I tylko po to.

Poza tym
                > jeszcze chyba cenniejsza rzecza jest zdobycie doswiadczenia.

Aha - w walkach pustynnych. Niesamowicie dla nas przydatne.

> A to ze dostaniemy za to jakas kasiore, ze Polskie firmy dostana tam
                kontrakty
                > to chyba nie jest dla naszego kraju takie najgorsze, co?

A jeśli ktoś z naszych zginie? Kontrakty rafinerii gdańskiej są warte życia
                ludzi?

>
                > Skad masz dane ze 70-80% zolnierzy korzysta z pomocy socjalnej?

Mam, gdyż obracam się w tym środowisku. Mieszkam w bloku w którym mieszkają
                sami oficerowie. Na parkingu najdroższym autem jest roczna Fabia, najtańszym
                ponad 20 letni maluch. Na 8 aut które teraz stoją przed domem widać fabię,
                astrę, starą omegę, kadetta d, malucha, wartburga, tico, pony, Na 54 mieszkania
                jest około 30 aut.

> Poza tym chyba nie wiesz co dokladnie znaczy slowo "ochotnik":)

Patrz wyżej mój post o "ochotnikach".

Pozdrawiam.
                • Gość: Tommy Re: A pojedziesz tam? IP: *.abrahama.net.pl 03.07.03, 23:36
                  wielki_czarownik napisał:

> Gość portalu: Tommy napisał(a):
                  >
                  > >> Tak, pewnie wszyscy na swiecie zwierzchnicy sil zbrojnych jak wysylaja
                  >
                  > gdzies
                  > > wojska to jada z nimi, tylko u nas w Polsce to jest poje..ne.
                  >
                  > Nie. Ale to nie zmienia faktu, że cudze życie jet bardzo bradzo tanie.
                  >
                  Nie jest tanie, po prostu na tym polega bycie "glownodowodzacym".

> >
                  > > Jakie interesy, jakie koncerny naftowe? Chyba za duzo Leppera sluchasz, on
                  >
                  > tez
                  > > takimi sloganami rzuca, ze nie wiadomo czy sie smiac czy plakac. Jedziemy
                  > tam
                  > > objac sektor, zeby zapewnic jako-takie bezpieczenstwo Irakijczykom.
                  >
                  > Tak. I tylko po to.
                  >
                  > Poza tym
                  > > jeszcze chyba cenniejsza rzecza jest zdobycie doswiadczenia.
                  >
                  > Aha - w walkach pustynnych. Niesamowicie dla nas przydatne.

Tez, ale glownie w operacji pokojowej na taka skale. To ze w warunkach
                  pustynnych to trudniej, czyli wieksze doswiadczenie z wojskowego punktu
                  widzenia.
                  >
                  > > A to ze dostaniemy za to jakas kasiore, ze Polskie firmy dostana tam
                  > kontrakty
                  > > to chyba nie jest dla naszego kraju takie najgorsze, co?
                  >
                  > A jeśli ktoś z naszych zginie? Kontrakty rafinerii gdańskiej są warte życia
                  > ludzi?

kolega pacyfista?
                  >
                  > >
                  > > Skad masz dane ze 70-80% zolnierzy korzysta z pomocy socjalnej?
                  >
                  > Mam, gdyż obracam się w tym środowisku. Mieszkam w bloku w którym mieszkają
                  > sami oficerowie. Na parkingu najdroższym autem jest roczna Fabia, najtańszym
                  > ponad 20 letni maluch. Na 8 aut które teraz stoją przed domem widać fabię,
                  > astrę, starą omegę, kadetta d, malucha, wartburga, tico, pony, Na 54
                  mieszkania
                  >
                  > jest około 30 aut.

Jak ktos ma samochod to znaczy ze nie korzysta z pomocy socjalnej. Poza tym to
                  zadna nowosc ze w Polsce wojsko malo zarabia, podobnie jak wiele innych zawodow.

> Pozdrawiam.
          • Gość: jarek Re: A pojedziesz tam? IP: *.fastres.net 01.07.03, 10:23
            To juz wielka rzacz, ze moze pojada ochotnicy i tez juz rzecz niemala, ze nawet nie bedzac ochotnikami beda wiedzieli gdzie maja jechac, w 1968 roku dowiedzielismy sie dokad nas wysylaja, czytajac nazwy stacji kolejowych.
        • Gość: grogreg Re: A pojedziesz tam? /nt IP: 212.160.165.* 01.07.03, 13:13
          Jesli dostalbym "zaproszenie" z WKU to nie mailbym innego wyjscia.
          Gdybym nie mial roboty to bym probowal sie zalapac na pracownika cywilnego.
    • Gość: Jasne! Re: CZy ktos z was jeszcze popiera wyslanie Polak IP: *.acn.pl / 10.68.4.* 30.06.03, 13:27
      Cieszę się i jestem dumny z tego że Polacy będą w Iraku. Pewnie kilku (lub też
      wielu ) zginie ale niestety są to nieuniknione koszty. Nie ma nic za darmo a
      żołnierze niestety są od tego aby zabijać i ginąć jeśli potrzeba (wszyscy tam
      jadący są ochotnikami)
    • maniek182 Re: CZy ktos z was jeszcze popiera wyslanie Polak 30.06.03, 20:20
      Ja się cieszę, że jedzie 10.BKPanc. ze Świętoszowa:))Będzie okazja do potestowania Leosi(jeżeli je wezmą ze sobą)...A w naszych strzelać niebędą bo popatrzy sie Irakijczyk zobaczy T-72 pomyśli że to Saddam wrócił i naszych nie ruszą :))Pozdr
    • posener1971 Re: CZy ktos z was jeszcze popiera wyslanie Polak 30.06.03, 22:42
      TAK, a Ty Misza popierasz wysłanie rosyjskich wojsk do Czeczenii ? My tam nie
      będziemy mordować cywili jak twoja kochana armia, zajmij sie swoim podwórkiem
      kolego.
      • Gość: Misza Re: CZy ktos z was jeszcze popiera wyslanie Polak IP: 195.208.237.* 03.07.03, 20:58
        posener1971 napisał:

> TAK, a Ty Misza popierasz wysłanie rosyjskich wojsk do Czeczenii ?

Oczywiscie. Dlatego ze to lezy w interesach narodowcyh Rosji. I dlatego ze
        jesli my nie zabijamy ich to oni zabijaja nas...

> My tam nie
        > będziemy mordować cywili jak twoja kochana armia,

"nie bedziecie" tak samo jak pindosi w Iraku , czy tak samo hajk pindosi w
        Wietna,mie ;)) ?

• anlukas Re: CZy ktos z was jeszcze popiera wyslanie Polak 30.06.03, 23:17
      Irak a właściwie Sadam Husain to mam nadzieje tylko początek.W dalszej
      kolejności czekają wszystkie dyktatorskie i autorytarne reżimy Bliskiego
      Wschodu Azji i Afryki.Samozwanczy władcy marnotrawią zasobyl naturalne i
      potencjał intelektualny swoich ktajów powodują destabilizację całych regionow i
      ucieczkę setek tysięcy i milionów uchodzców do Europy i Ameryki
      Pólnocnej.Wspolnota miedzynarodowa niema inego wyjścia jak tylko zaprowadzić
      porządek i zlikwidowac tkie reżymy jak przykładowo w Korei Północnej,Libi i
      Kubie.Mam nadzieje że przyjdzie kolej na każdego dyktatora od Kadafiego
      Mubaraka i Castro koończąc na Łukaszence i Putinie.
      • Gość: Jarek Iraq- kraj zaarabizowany. IP: *.fastres.net 01.07.03, 10:36
        Jeszcze w ostatnich latach Saddam wypedzal Kurdow, Turkomanow w zachodnio- polnocnego Iraqu i osiedlal tam swoich Arabow, moze ktos z Was sobie zadal kiedys pytanie , dlaczego we wszystkich krajach Afryki Polnocnej mamy do czynienia z rzadami autokratycznymi ( nie chce uzywac slowa dyktatorialnymi), moze mi ktos pokaze kraj , gdzie okupant wprowadza demokracje, nie majac zamiaru ten okupowany kraj w przyszlosci opuscic, moze wprowadzi jakis embrom demokracji jak juz wykonczy wszystkich prawdziwych mieszkancow danego kraju.
    • Gość: Paul Re: CZy ktos z was jeszcze popiera wyslanie Polak IP: *.lodz.mm.pl 01.07.03, 17:10

> ..do Iraku?
      Oj Misza, Misza........ty lubisz mieszac w glowach, tak jak ja;-}. To jakies
      obciazenie zawodowe;-)))). Moje zdanie chyba znasz. Uszanowanie,
      Paul
      • Gość: Misza Re: CZy ktos z was jeszcze popiera wyslanie Polak IP: 195.208.237.* 03.07.03, 20:05
        Gość portalu: Paul napisał(a):

> Gość portalu: Misza napisał(a):
        >
        > > ..do Iraku?
        > Oj Misza, Misza........ty lubisz mieszac w glowach, tak jak ja;-}.

:)) A jak ze? "Jablko od jabloni niedalejko spada" (c) nasze przyslownie
        rosyjskie ;))

> To jakies
        > obciazenie zawodowe;-)))).

Praca domowa z FSB ;-))))))

> Moje zdanie chyba znasz.

Najlepeij ze wszystkich tu zagladajacych ;-))

Gorace (a nawet upalne ;)) pozdrowienia z Roostowa
        Misza
        • Gość: Paul Re: CZy ktos z was jeszcze popiera wyslanie Polak IP: *.lodz.mm.pl 03.07.03, 20:21

> Gość portalu: Paul napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Misza napisał(a):
          > >
          > > > ..do Iraku?
          > > Oj Misza, Misza........ty lubisz mieszac w glowach, tak jak ja;-}.
          >
          > :)) A jak ze? "Jablko od jabloni niedalejko spada" (c) nasze przyslownie
          > rosyjskie ;))
          >
          > > To jakies
          > > obciazenie zawodowe;-)))).
          >
          > Praca domowa z FSB ;-))))))
          >
          > > Moje zdanie chyba znasz.
          >
          > Najlepeij ze wszystkich tu zagladajacych ;-))
          >
          > Gorace (a nawet upalne ;)) pozdrowienia z Roostowa
          > Misza
          Z Rostowa mowisz......;-). Lubisz sie opalac? Ja tez;-). Polskie wojsko tez
          postanowilo sie opalac;-). Pierwsze grupy wakacjuszy wyjechaly i nowi chetni
          czekaja. Potem 6 miesiecy i zmiana turnusu;-}. Przelot zapewnia US government.
          Mozna zwiedzic zabytki Babilonu i uczestniczyc w safari. Uwaga na dzikie
          zwierzeta! W Mog zwierzeta napadly na turystow, a agencja turystyczna
          zawrocila kliletow do domu. Zwiedzajacy byli wscieki, bo zwierzeta znalazly
          sie pod ochrona. Nic w tym smiesznego. Fucked up bro. Uszanowanie,
          Paul
          • Gość: Misza Re: CZy ktos z was jeszcze popiera wyslanie Polak IP: 195.208.237.* 03.07.03, 21:17

> Z Rostowa mowisz......;-). Lubisz sie opalac? Ja tez;-).

Ale nie 24 godizny dziennie ;))

> Polskie wojsko tez
            > postanowilo sie opalac;-).

A u naszych zolnierzy jest takie przyslowie: "Lepiej poludniowy Sachalin niz
            polnicny Kaukaz" ;)))

> Pierwsze grupy wakacjuszy wyjechaly i nowi chetni
            > czekaja. Potem 6 miesiecy i zmiana turnusu;-}.

Slyszalkem bajke ze nasz minister tez lubi upalne arabijskie lato (chciale
            nawet pomoc z wyjazdem POlakom :))

> Przelot zapewnia US government
            > Mozna zwiedzic zabytki Babilonu i uczestniczyc w safari. Uwaga na dzikie
            > zwierzeta!

To ci ktorzy biegaja i krzycza "No mister!" ? U nas ich
            nazywaja "Nietmisterki" ;))))

> sie pod ochrona. Nic w tym smiesznego. Fucked up bro. Uszanowanie,

Smiec sie doprawdy nie ma z czego - albo poprawnosc polityczna albo masakra...

POzdrawiam
            Misza

P.S> Dzis w ocy wyjezdzam do Tallina. Nie wiem kiedy teraz odpisze.
            • Gość: Paul Re: CZy ktos z was jeszcze popiera wyslanie Polak IP: *.lodz.mm.pl 03.07.03, 21:24

> Gość portalu: Paul napisał(a):
              >
              > > Z Rostowa mowisz......;-). Lubisz sie opalac? Ja tez;-).
              >
              > Ale nie 24 godizny dziennie ;))
              >
              > > Polskie wojsko tez
              > > postanowilo sie opalac;-).
              >
              > A u naszych zolnierzy jest takie przyslowie: "Lepiej poludniowy Sachalin niz
              > polnicny Kaukaz" ;)))
              >
              > > Pierwsze grupy wakacjuszy wyjechaly i nowi chetni
              > > czekaja. Potem 6 miesiecy i zmiana turnusu;-}.
              >
              > Slyszalkem bajke ze nasz minister tez lubi upalne arabijskie lato (chciale
              > nawet pomoc z wyjazdem POlakom :))
              >
              > > Przelot zapewnia US government
              > > Mozna zwiedzic zabytki Babilonu i uczestniczyc w safari. Uwaga na dzikie
              >
              > > zwierzeta!
              >
              > To ci ktorzy biegaja i krzycza "No mister!" ? U nas ich
              > nazywaja "Nietmisterki" ;))))
              >
              > > sie pod ochrona. Nic w tym smiesznego. Fucked up bro. Uszanowanie,
              >
              > Smiec sie doprawdy nie ma z czego - albo poprawnosc polityczna albo masakra...
              >
              > POzdrawiam
              > Misza
              >
              > P.S> Dzis w ocy wyjezdzam do Tallina. Nie wiem kiedy teraz odpisze.
              Interesy oczywiscie;-)? Ja zostaje do konca roku. Powodzenia. Uszanowanie,
              Paul over&out
              • Gość: Misza Re: CZy ktos z was jeszcze popiera wyslanie Polak IP: 195.208.237.* 03.07.03, 21:39

> > P.S> Dzis w ocy wyjezdzam do Tallina. Nie wiem kiedy teraz odpisze.
                > Interesy oczywiscie;-)?

50/50 :) Przyjemnosc+biznes

> Ja zostaje do konca roku.

Nie tesknisz jeszcze za USA ? :)

> Powodzenia.

Dzieki

> Uszanowanie,
                > Paul over&out

Wszystkiego najlepszego
                Trzymaj sie
    • jarsoon wrazenie 02.07.03, 00:43
      mam dziwne wrazenie ze wielu z Was mysli ze IRAAQ to wczasy, tylko plaza bez
      dostepu do morza? oj jeszcze bedziemy witac na okeciu :czarne tulipany"!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka