grogreg 15.10.07, 08:33 SB ponoc prowadzila badania nad muszkami owocowkami. Ponoc prowadzili selektywna hodowle muszek by uzyskac osobniki wyczulone na konkretne zapachy. Pewnie ciagle sie im wykluwaly muszki wyczulone na zacier :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niec-nota Re: Bron genetyczna SB 15.10.07, 08:59 Skutki działania broni genetycznej SB to ja widzę nawet w niektórych postach. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Wy se jaja robicie, a ja powaznie :) 15.10.07, 11:07 Zrodlo: www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=96&ShowArticleId=64077 Somebody Stop Me!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
axx611 Re: Wy se jaja robicie, a ja powaznie :) 15.10.07, 12:22 Fantazja dziennikarzy jest doprawdy zdumiewajaca. Wiadomo i to nie od dzisiaj ze najlepsza forma wszelkiej dzialalnosci byly nie zadne muszki ale po prostu zwykle lanie w morde. Weslug sprawdzonych wzorow sovieckich z epilogiem w postaci strzalu katynskiego. Metody SB udoskonalilo pozniej wprowadzajac podtapianie glowka na gol a takze kapturek plastikowy na buzie. Dobra tez prawdopodobnie byla i jest nadal spowiedz u wieziennego kapelana i nie tylko. Zatem nie zadne muszki tylko lanie w ryj i podtapianie ale wg.wzorow tym razem amerykanskich udoskonalone w Polsce. Sovieci moga sie podszkolic u naszych chlopcow. Odpowiedz Link Zgłoś