Gość: Michael IP: *.pl 21.09.01, 23:19 You don't want my love, no, no You wanna sati-satisfaction Myślą tylko o seksie, a gdzie uczucie pytam się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna26 Re: Takie są kobiety IP: *.90.25.163.Dial1.Washington1.Level3.net 22.09.01, 01:47 I wanted love- I got it I wanted marriage - I got it....I had to push for it...but got it. I wanted him to destroy Claudia Shiffer calendar - and he did. Love my man like crazy... And by the way...sex is good too. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Takie są kobiety IP: 193.227.223.* 24.09.01, 10:08 I gave him only satisfaction just because it was the only thing he wanted It was all right But now I think he wants more than that but I do not know if I can let me love him as much as I want to love him Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wredna Re: Takie są kobiety IP: *.157.50.160.Dial1.Washington1.Level3.net 25.09.01, 23:16 > but I do not know if I can let me love him as much as I want to love him That's very clumsy English. You gotta try harder. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Takie są kobiety IP: 193.227.223.* 26.09.01, 11:30 clumsy to bardzo seksowne slowo no i to gotta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlena Re: Takie są kobiety IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 23:58 no. takie wlasnie sa. biedni jestescie, wy mezczyzni. wokol same wampirzyce i modliszki pragnace wyssac z was resztki energii. piekny motyw poruszany przez d.h. lawrence'a powrocil w slowach piosenki. mmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalii Re: Takie są kobiety IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 12:31 Gość portalu: Michael napisał(a): > You don't want my love, no, no > You wanna sati-satisfaction > > Myślą tylko o seksie, a gdzie uczucie pytam się. - a to nie jest pytanie do facetow ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Takie są kobiety 26.09.01, 13:35 Gość portalu: Michael napisał(a): > You don't want my love, no, no > You wanna sati-satisfaction > > Myślą tylko o seksie, chcielibyście... > a gdzie uczucie pytam się. no właśnie, może faceci nas czegoś nauczą? Odpowiedz Link Zgłoś
lawok Re: Takie są kobiety 26.09.01, 14:30 > no właśnie, może faceci nas czegoś nauczą? Mimo tzw doświadczenia nie czuje się odpowiednią jednostką (to dobre określenie) do kształcenia – powód jestem na etapie .......locked-in syndrom, Podłączając sie jednak pod wątek słowno - muzyczny chciałbym zacytować coś po polsku, co ktoś śpiewał po angielsku (trochę namieszałem, wybaczta): „....NIE DAŁAŚ MI NIC, ALE TO WSZYSTKO CO TERAZ MAM...” czy może ktoś kojarzy? pzdrlawok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Takie są kobiety IP: *.gazeta.pl 26.09.01, 14:43 Suzume, przepraszam ze znow pisze - wyglada na to jakbym cie przesladowal:) Ale ja odnosnie tego czego faceci moga nauczyc (jesli chodzi o seks) - moze wiekszej swobody, inwencji, wyluzowania w tej dziedzinie:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Takie są kobiety 26.09.01, 16:27 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > Suzume, przepraszam ze znow pisze - wyglada na to jakbym cie przesladowal:) ależ skądże - wręcz przeciwnie, bardzo mi miło :) > Ale ja odnosnie tego czego faceci moga nauczyc (jesli chodzi o seks) - moze wie > kszej swobody, inwencji, > wyluzowania w tej dziedzinie:) i słusznie - jeśli chodzi o seks. tylko, że ja bardziej pytałam o uczucia. nie mówię, że wszyscy faceci zawsze oddzielają seks od uczuć, ale umiecie to robić, prawda? > pzdr również pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Takie są kobiety IP: *.gazeta.pl 26.09.01, 16:30 Chyba tak suzume, nie wiem, nie probowalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Takie są kobiety IP: *.gazeta.pl 26.09.01, 16:47 Suzume z pewnoscia umiemy, skoro jest np. tylu amatorow na dziewczyny stojace przy drogach. Mysle ze to kwestia niezalezna od faceta - ot taka konstrukcja psychofizyczna. Ale mysle ze taki seks nie daje pelnej satysfakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Takie są kobiety IP: *.toya.net.pl 27.09.01, 17:57 lawok napisał(a): > > no właśnie, może faceci nas czegoś nauczą? > > Mimo tzw doświadczenia nie czuje się odpowiednią jednostką (to dobre określenie > ) > do kształcenia - powód jestem na etapie .......locked-in syndrom, > Podłączając sie jednak pod wątek słowno - muzyczny chciałbym zacytować coś po > polsku, co ktoś śpiewał po angielsku (trochę namieszałem, wybaczta): > "....NIE DAŁAŚ MI NIC, ALE TO WSZYSTKO CO TERAZ MAM..." > czy może ktoś kojarzy? > > pzdrlawok U2 - "One" Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Takie są kobiety IP: 194.181.183.* 26.09.01, 14:52 you must be joking michael! niestety bardzo niewiele kobiet mysli tylko o seksie. wiekszosc mysli o milosci, zwiazkach, rodzinie, itd. nawet jak facet stawia sprawe jasno, to one i tak slysza to co chca ("on tylko tak mowi..." "boi sie biedaczek" "och, ktos go zranil"). a propos, nawet te, ktore mysla prawie wylacznie o seksie rozmiekczaja sie romantycznie po szalonej nocy i porywajacej konwersacji przy sniadaniu. czyz tak nie jest mile panie? pozdrwaiam Gucio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lona Re: Takie są kobiety IP: 195.94.222.* 26.09.01, 15:28 sex is good and fuck is funy! everybody fuck fo money! if You wanna be my friend..... Give your penis to my hand:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Takie są kobiety IP: *.*.*.* 26.09.01, 16:32 Gość portalu: Gucio napisał(a): > you must be joking michael! > > niestety bardzo niewiele kobiet mysli tylko o seksie. wiekszosc mysli o > milosci, zwiazkach, rodzinie, itd. nawet jak facet stawia sprawe jasno, to one > i tak slysza to co chca ("on tylko tak mowi..." "boi sie biedaczek" "och, ktos > go zranil"). a propos, nawet te, ktore mysla prawie wylacznie o seksie > rozmiekczaja sie romantycznie po szalonej nocy i porywajacej konwersacji przy > sniadaniu. czyz tak nie jest mile panie? > > pozdrwaiam > Gucio Tak, tak, tak ... wcześniej czy później ale tak się dzieje ... nawet jak kobieta chciałaby być bardzo twarda to i tak w pewnym momencie da za wygraną... Odpowiedz Link Zgłoś
do Re: Takie są kobiety 27.09.01, 18:42 swieta prawda.ja tez mialam byc twarda.a skonczylo sie miloscia. i nikt nawet mnie specjanie nie namalwial jakimis wwystawnym kolajcykami czy snadaniami.odbylo sie ot tak niezauwazalnie.teraz moge sobie pospiewac i'm in love (dzieki bogu jakas satysfakcje nadal z tego mam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miriam26 Re: Takie są kobiety IP: *.telkab.pl 28.09.01, 21:03 Gucio ma rację, nic dodać nic ująć. Ja rozmiękałam ale starałam się nie pokazywać tego po sobie. Odpowiedz Link Zgłoś