Dodaj do ulubionych

Śmierc żołnierza w Iraku.

IP: 62.233.164.* 23.12.03, 08:16
Oficjalnie mówi się że zginął w trakcie czyszczenia broni i że zostały
naruszone przepisy obchodzenia się z nabitą bronią.

I tu moje pytanie, nigdy nie byłem w wojskau.
Czy czyści się nabitą broń? Dlaczego?
Obserwuj wątek
    • Gość: ez Re: Śmierc żołnierza w Iraku. IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 23.12.03, 12:17
      oczywiscie nie czysci sie zaladowanej broni.
      jesli masz odrobine zdrowego rozsadku i miales kiedykolwiek w reku bron, to i
      bez instruktazu wiesz czego nie nalezy z nia robic. ktos mimo to popelnil blad,
      a teraz szkoda chlopaka.
      • Gość: Rodrigez Re: Śmierc żołnierza w Iraku. IP: 62.233.164.* 23.12.03, 13:07
        No właśnie wydaje mi się że mam odrobinę zdrowego rozsądku a i z bronią małem
        kontakt (nie raz). Jestem pewien od samego początku że nie czyści sie
        naładowanej broni. Dlatego dziwi mnie fakt że żolnierz (chyba nie pierwszy
        lepszy skoro jest w Iraku) czyścił naładowaną broń.

A chłopaka bardzo żal.
      • Gość: hehe Re: Śmierc żołnierza w Iraku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 13:24
        a widziales film pulp fiction
        kiedy travolcie niechcacy wystrzelil pistolet gdy samochod na wyboju podskoczyl
        i z glowy nieszczesnika na tilnim siedzeniu zrobila sie miazga ?

glupota kroluje i tu jest jeszcze jeden namacalny dowod
        niestety tragiczny
    • wielki_czarownik Głupota boli. 23.12.03, 15:58
      Nie wiem jakim trzeba być debilem żeby czyścić naładowaną broń i jeszcze lufę skierować w stronę innego człowieka. Mam kontakt z bronią od maleńkości i może jestem przewrażliwiony, ale bardzo nie lubię nawet tego, jak ktoś kieruje w moją stronę pustą, wymontowaną z broni lufę. Szkoda, że ten czyściciel sam siebie nie zastrzelił tylko postronną osobę.
    • Gość: zwiadowca ['] IP: *.marwit.gliwice.pl 23.12.03, 22:00
      A mi sie jakos nie chce wierzyc w to czyszczenie broni... Pewnie ktos cos
      probuje tu zatuszowac i tyle. Nie wiem co tam sie stalo, popili, wyglupiali
      sie, nie wiem. Ale pewny jestem, ze nie bylo to czyszczenie broni...
      • god_save_the_queen Re: ['] 23.12.03, 22:03
        może czyścili po pijaku...
        • god_save_the_queen Re: ['] 23.12.03, 22:19
          I jakim cudem z ozmontowanej do czyszczenia broni wystrzelił 2 lub 3 razy!!!!
          • wielki_czarownik Jak było naprawdę 23.12.03, 22:40
            Ponoć (na 100% nie wiem) broń była złożona i załadowana a gość ją rozładowywał do czyszczenia. I było TRATATATATA!! I tyle. Po prostu szczyt głupoty.
            • god_save_the_queen Re: Jak było naprawdę 23.12.03, 23:09
              -"Uważaj, muszę go rozładować, jak coś to łapies zpociski he, he,he
              TRATATATATTATATATATATTATATATTATATATATTATATATATATTATATATA
              -O k*****
              A mówią, że głupiemu ssczęście sprzyja, chociaż ten głupi przeżył więc...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka