29.03.04, 17:28
dziewczyny,

Napiszcie gdzie ćwiczycie:nazwa klubu i miasto,

reszta później bo musze lecieć,

buziaki,
Niunia
Obserwuj wątek
    • megusek8 Re: prośba 29.03.04, 18:25
      Osrodek Wirita w Gdansku Wrzeszczu
    • woman-in-love Re: prośba 29.03.04, 18:52
      Joga! centrum, Warszawa
      • cichutko Re: prośba 29.03.04, 23:11
        woman:i jak zajecia w centrum? Byc moze sie kiedys na nie skusze podczas
        dluzszego pobytu w wawie. Czy nie maja wygorowanych cen? Niunia
        • boniedydy Re: prośba 30.03.04, 08:50
          cichutko napisała:

> woman:i jak zajecia w centrum? Byc moze sie kiedys na nie skusze podczas
          > dluzszego pobytu w wawie. Czy nie maja wygorowanych cen? Niunia

Nie moge nic powiedziec o Centrum, bo nigdy tam nie ćwiczyłam, ale mogę tylko
          napisać, ze Adam Bielewicz bardzo dobrze uczy. Ceny znajdziesz sobie tu:
          www.joga.net.pl/
          W Warszawie wart jest polecenia jeszcze ośrodek Grzegorza Niesciera
          www.hathajoga.pl/ - tez kieruję się znajomoscia sposobu nauczania
          założyciela, a nie ośrodka, bo uczyłam się u tych dwóch młodych ludzi, kiedy
          jeszcze byli oni asystentami u Bubicza - razem zaczynali, ale Adam jest
          bardziej rozreklamowany; jakosć nauczania natomiast była podobna. O pozostałych
          nauczycielach z ich szkół niewiele moge powiedzieć.
          • woman-in-love Re: prośba 30.03.04, 11:23
            Dopowiem jeszcze, że mówię o szkole Adama Bielewicza :-)
            • boniedydy Re: prośba 30.03.04, 12:59
              woman-in-love napisała:

> Dopowiem jeszcze, że mówię o szkole Adama Bielewicza :-)

To ja też dopowiem, ze pisałam właśnie akurat o szkole Adama Bielewicza :-)
        • woman-in-love Re: prośba 30.03.04, 11:21
          Sa różne opinie, ja jestem zadowolona. cena 150 zł miesięcznie, mozna chodzić na
          dowolnie wybrana grupę, 7 razy w tygodniu, są rózne pory do wyboru. Pięcioro
          nauczycieli, rózne osobowości, warto uczyc sie u każdego po trochu. Swoje opinie
          zachowam dla siebie, bo łatwo kogoś skrzywdzić, a nie każdy do kazdego pasuje.
          Trzeba po prostu sie przymierzyć. Niektóre grupy sa bardzo liczne i to jest duzy
          mankament. Pozdrawiam - w-i-l
          • schaetzchen Re: prośba 31.03.04, 13:23
            Też ćwiczę (a właściwie ćwiczyłam) u Adama Bielewicza. Przestałam chodzić na
            zajęcia, bo nie lubię tłoku :( Ale bardzo mi tego brakuje, zamierzam się zapisac
            ponownie i wybierać grupy mniej zawalone. Chociaż 7 rano to nie moja godzina :)
            Potwierdzam to, co napisała woman-in-love: każdy z nauczycieli ma swój sposób
            prowadzenia zajęć, inny temperament (jak to ludzie :) i mimo, że uczą wg tej
            samej metody, są to różne zajęcia. Lubiłam chodzić do każdego z nich - a wiedząc
            w jakim stylu każdy z nich uczy mogłam sobie "dobierać" zajęcia pod kątem tego,
            co czułam że jest mi potrzebne. Czasem potrzebuję "mocniejszych" zajęć, czasem
            relaksu (wtedy grupa kobieca).
            No i ta wygoda - chodzisz kiedy chcesz, kiedy Ci pasuje, intensywność też
            dobierasz w zależności od potrzeb.
    • konasana Re: prośba 31.03.04, 14:43
      Witam Wszystkiech (Wszystkie?),
      bo jestem nowa...
      Warszawa, obecnie joga centrum Bielewicza,
      Jest ok. Jedyny problem, jak już ktoś napisał, to czasem za dużo ludzi na sali.

konasana
      • dobrutka Re: prośba 01.04.04, 10:06
        a ile macie ludzi w grupie gdy jest pelna sala?
        • woman-in-love Re: prośba 01.04.04, 12:17
          np. wczoraj o 18.30 (prowadził Adam) było na sali około 50 osób
    • woman-in-love Re: prośba 01.04.04, 12:21
      jest fajna kameralna joga (znajoma ćwiczy) na ul. Puławskiej w Warszawie w
      MDK-u grupy poranne tylko. W ogóle jest coraz więcej małych klubów z dobrą
      jogą, warto by może załozyc oddzielny wątek.
    • desperacja Re: prośba 01.04.04, 14:06
      u nas jest 8. I wiecej nie daja, twierdzac ze w Jodze jest bardzo wazne
      indywidyalne podejscie nauczycielk. Musi on mie wszystkich cwiczacych na widoku
      by korygowac.
      • cichutko Re: prośba 01.04.04, 22:02
        Desperacja: gdzie ćwiczysz? Niunia
    • desperacja Re: prośba 01.04.04, 23:39
      ja cwicze w Nowe Zelandii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka