cichutko 29.03.04, 17:28 dziewczyny, Napiszcie gdzie ćwiczycie:nazwa klubu i miasto, reszta później bo musze lecieć, buziaki, Niunia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cichutko Re: prośba 29.03.04, 23:11 woman:i jak zajecia w centrum? Byc moze sie kiedys na nie skusze podczas dluzszego pobytu w wawie. Czy nie maja wygorowanych cen? Niunia Odpowiedz Link
boniedydy Re: prośba 30.03.04, 08:50 cichutko napisała: > woman:i jak zajecia w centrum? Byc moze sie kiedys na nie skusze podczas > dluzszego pobytu w wawie. Czy nie maja wygorowanych cen? Niunia Nie moge nic powiedziec o Centrum, bo nigdy tam nie ćwiczyłam, ale mogę tylko napisać, ze Adam Bielewicz bardzo dobrze uczy. Ceny znajdziesz sobie tu: www.joga.net.pl/ W Warszawie wart jest polecenia jeszcze ośrodek Grzegorza Niesciera www.hathajoga.pl/ - tez kieruję się znajomoscia sposobu nauczania założyciela, a nie ośrodka, bo uczyłam się u tych dwóch młodych ludzi, kiedy jeszcze byli oni asystentami u Bubicza - razem zaczynali, ale Adam jest bardziej rozreklamowany; jakosć nauczania natomiast była podobna. O pozostałych nauczycielach z ich szkół niewiele moge powiedzieć. Odpowiedz Link
woman-in-love Re: prośba 30.03.04, 11:23 Dopowiem jeszcze, że mówię o szkole Adama Bielewicza :-) Odpowiedz Link
boniedydy Re: prośba 30.03.04, 12:59 woman-in-love napisała: > Dopowiem jeszcze, że mówię o szkole Adama Bielewicza :-) To ja też dopowiem, ze pisałam właśnie akurat o szkole Adama Bielewicza :-) Odpowiedz Link
woman-in-love Re: prośba 30.03.04, 11:21 Sa różne opinie, ja jestem zadowolona. cena 150 zł miesięcznie, mozna chodzić na dowolnie wybrana grupę, 7 razy w tygodniu, są rózne pory do wyboru. Pięcioro nauczycieli, rózne osobowości, warto uczyc sie u każdego po trochu. Swoje opinie zachowam dla siebie, bo łatwo kogoś skrzywdzić, a nie każdy do kazdego pasuje. Trzeba po prostu sie przymierzyć. Niektóre grupy sa bardzo liczne i to jest duzy mankament. Pozdrawiam - w-i-l Odpowiedz Link
schaetzchen Re: prośba 31.03.04, 13:23 Też ćwiczę (a właściwie ćwiczyłam) u Adama Bielewicza. Przestałam chodzić na zajęcia, bo nie lubię tłoku :( Ale bardzo mi tego brakuje, zamierzam się zapisac ponownie i wybierać grupy mniej zawalone. Chociaż 7 rano to nie moja godzina :) Potwierdzam to, co napisała woman-in-love: każdy z nauczycieli ma swój sposób prowadzenia zajęć, inny temperament (jak to ludzie :) i mimo, że uczą wg tej samej metody, są to różne zajęcia. Lubiłam chodzić do każdego z nich - a wiedząc w jakim stylu każdy z nich uczy mogłam sobie "dobierać" zajęcia pod kątem tego, co czułam że jest mi potrzebne. Czasem potrzebuję "mocniejszych" zajęć, czasem relaksu (wtedy grupa kobieca). No i ta wygoda - chodzisz kiedy chcesz, kiedy Ci pasuje, intensywność też dobierasz w zależności od potrzeb. Odpowiedz Link
konasana Re: prośba 31.03.04, 14:43 Witam Wszystkiech (Wszystkie?), bo jestem nowa... Warszawa, obecnie joga centrum Bielewicza, Jest ok. Jedyny problem, jak już ktoś napisał, to czasem za dużo ludzi na sali. konasana Odpowiedz Link
woman-in-love Re: prośba 01.04.04, 12:17 np. wczoraj o 18.30 (prowadził Adam) było na sali około 50 osób Odpowiedz Link
woman-in-love Re: prośba 01.04.04, 12:21 jest fajna kameralna joga (znajoma ćwiczy) na ul. Puławskiej w Warszawie w MDK-u grupy poranne tylko. W ogóle jest coraz więcej małych klubów z dobrą jogą, warto by może załozyc oddzielny wątek. Odpowiedz Link
desperacja Re: prośba 01.04.04, 14:06 u nas jest 8. I wiecej nie daja, twierdzac ze w Jodze jest bardzo wazne indywidyalne podejscie nauczycielk. Musi on mie wszystkich cwiczacych na widoku by korygowac. Odpowiedz Link