Gość: €uro Re: nie spać wstawać...!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.04, 09:54 ivica napisał: > :) oooo, ranny ptaszek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: nie spać wstawać...!!!!!! 11.01.04, 10:00 cze cos znowu gg nie dziala co ?? :) PS: Ranny ptaszek?? ja juz od 7.30 na nogach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uro Re: nie spać wstawać...!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.04, 10:07 ivica napisał: > cze cos znowu gg nie dziala co ?? > > :) u mnie tez, jeknelo i padlo :) > > > PS: Ranny ptaszek?? ja juz od 7.30 na nogach :) > a czy ja mowie inaczej?! ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: nie spać wstawać...!!!!!! 11.01.04, 10:09 Hmm..a co kto mi da, jak wstane? I tak rekord bije z ta 9:30 ;) Pozdrawiam z rana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: nie spać wstawać...!!!!!! IP: *.iweb.pl 11.01.04, 10:14 A ja byłem na imprezie i juz wsrałem-nigdy tak nie wstaje <duma na pysku> :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: nie spać wstawać...!!!!!! 11.01.04, 10:15 <piwko> na klina i drigie <piwko> na dobry poczatek dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: nie spać wstawać...!!!!!! 11.01.04, 10:17 To ta nagorda? Za "wczesne" wstanie ofc? :) To dziekuje bardzo bardzo, ale maly problem - ja piwa nie pijam :P A dobry poczatek tego dnia mysle jest/bedzie - zycze rowniez :) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: nie spać wstawać...!!!!!! 11.01.04, 10:19 <piwko> to dla kolegi imprezowicza. patrzcie swoja droga jaka ta mlodziez jest obrachowana tylko by nagrode za cokolwiek chciala :)))))) jak nie <piwko> to może <soczek pomidorowy> zdrowy, pożywny choć za cholere go nie lubie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: nie spać wstawać...!!!!!! 11.01.04, 10:22 No halo - to wcale nie takie "cokolwiek" - to wstanie, wczesne.. :) To ja juz to piwko.. ;)Bo _tego_ soczku wybitnie nie lubie, chyba ze roboty babci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uro Re: nie spać wstawać...!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.04, 10:16 Gość portalu: zinek napisał(a): > [...]i juz wsrałem [..]<duma na pysku> > :)))) no, wiesz?! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: nie spać wstawać...!!!!!! 11.01.04, 10:16 te polonistka sie tak nie czepiaj :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uro Re: nie spać wstawać...!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.04, 10:20 ivica napisał: > te polonistka sie tak nie czepiaj :PP no co?!, jak kolega z rana takie neologizmy, i jeszcze napisal, ze jest dumny? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: nie spać wstawać...!!!!!! IP: *.iweb.pl 11.01.04, 10:22 No duma totalna,smacznego!! A potem na spacer sie dotlenic :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: nie spać wstawać...!!!!!! 11.01.04, 10:22 dumny to moze byc ze sie zerwal tak sybko po imprezce. Twardy jest jak Roman Bratny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: nie spać wstawać...!!!!!! IP: *.iweb.pl 11.01.04, 10:16 chodzi o wstawanie oczywiscie. balujcie do 4 rano i wstancie.ale bawilismy sie kulturalnie. nie było problemu ze zwleczeniem sie dzis z łóżeczka Odpowiedz Link Zgłoś