Gość: Hans Kloss IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.11, 13:48 Fiu, fiu. Może w końcu nowy właściciel zlikwiduje tą degrengoladę w dyrekcji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: życzliwy Re: TP SA pozbywa się Emitela IP: *.ipcom.comunitel.net 25.03.11, 14:54 "TP SA spodziewa się, że dzięki transakcji jej zysk brutto w 2011 roku wzrośnie o 1,2 mld zł." Szkoda tylko, że ten zysk poleci do grupy France Telecom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drevniak Re: TP SA pozbywa się Emitela IP: 212.160.172.* 25.03.11, 15:08 A gdzie ma polecieć w sytuacji kiedy TP jest częścią Grupy France Telecom? Do ZUS na wypłatę emerytur górnikom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: TP SA pozbywa się Emitela IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.11, 15:49 Telekomuna musi mieć kasę na wypłatę odszkodowania Duńczykom a to jest na razie 1,2 mld zł dlatego sprzedają Emitela . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmi Re: TP SA pozbywa się Emitela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 16:10 Wątpie, że to jest związane ze sporem z Duńczykami, dla mnie to raczej normalne posunięcie, tak to już jest, że duże korporacje często sprzedają często podmioty zależne. Nie doszukiwałbym się tu sensacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość TP SA pozbywa się Emitela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 16:30 Myślę, że firma miała również dość sporów z politykami - w końcu Emitel zarządza praktycznie całą siecią nadajników TVP. Jaka jest kondycja tej firmy wszyscy wiemy - w każdej chwili może się okazać, że zamiast za nadawanie trzeba zrobić jakiś "dokument" zgodny a aktualną linią szefostwa (polityków). A tak jeden problem z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mireks Re: TP SA pozbywa się Emitela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 17:01 Głupszego komentarza dawno nie czytałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2kbb TP SA pozbywa się Emitela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 17:07 Jakim cudem ta firma ma jeszcze tylu klientów ? To nieprawdopodobne jak można okradać miliony ludzi w kraju należącym do strefy EU uważanej na świecie za jeden z najbardziej rozwiniętych rejonów świata. Przynajmniej ja i wielu moich znajomych nie dajemy się okradać tej firmie ale po jej przychodach widać że wielu jeszcze jest na nią skazanych. Odpowiedz Link Zgłoś
vriesg1 TP SA pozbywa się Emitela 25.03.11, 22:34 1zorro-bis napisał: wiec nikt z bratnia pomoca nie przyjdzie.... Przestan zorro to nie bylo i nie jest smieszne wrecz glupie. Ze cie sie klikac takie glupoty? Odpowiedz Link Zgłoś