pit1233 21.11.09, 01:22 Powstała galeria prezentująca Bydgoski Węzeł Wodny i elewację naszego miasta od strony rzek i kanałów. Nie mogłem sobie zatem odmówić wstawienia tego linku: commons.wikimedia.org/wiki/Bydgoszcz_Waterway Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niebieski.kapturek Re: Bydgoszcz Waterway 21.11.09, 15:48 Im dłużej oglądam, tym większe wrażenie robi. Kawał dobrej roboty - gratulacje pit! Odpowiedz Link Zgłoś
pit1233 Re: Bydgoszcz Waterway 21.11.09, 16:13 No cóż. To 159 zdjęć, starannie wyselekcjonowanych spośród tysięcy, jakie mam do dyspozycji. Nie chodziło mi o zamieszczenie dużej liczby fotek, lecz raczej o ich jakość i przedstawienie meritum każdego istotnego zakątka BWW. W 2005-2007 r. przeszedłem wzdłuż i wszerz cały Bydgoski Węzeł Wodny, którego długość nabrzeży sięga 100 km. Aby mieć właściwy wybór wśród zdjęć potrzeba wielu wycieczek z aparatem w różnych warunkach. Ja nie miałem tyle czasu, niektóre miejsca odwiedziłem tylko raz lub dwa razy. Ale wszystko jeszcze przede mną, a raczej przed nami, gdyż zapraszam wszystkich do "focenia" naszego miasta, które jest wdzięcznym tematem do tego typu działań, jak to przedstwia dzisiejszy artykuł w GW. Polecam oglądanie galerii w taki sposób, aby 3 zdjęcia znalazły się w jednym rzędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dychtrojber Re: Bydgoszcz Waterway 21.11.09, 16:39 Dobra robota . __________________________________________________ TOUJOURS EN VEDETTE Friedrich Zw. Gr . /1740/ Odpowiedz Link Zgłoś
poklepywacz Re: Bydgoszcz Waterway 21.11.09, 21:49 wiec i ja się przyłączę do pochwał, bo naprawdę dobrze wykonane ...kurcze człowiek mieszka niedaleko a nawet nie zdaje sobie sprawy jak ładnie jest tuż obok Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: Bydgoszcz Waterway 23.11.09, 10:56 Przylaczam sie do gratulacji. Jestem pod wrazeniem pracy jaka wykonales i trudu wlozonego ale efekt wspanialy. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski.kapturek prezentacje Bydgoszczy 23.11.09, 13:49 Pit zbiera bardzo zasłużone pochwały, ale bądźmy fair: inni też się starają. Dla zainteresowanych - co sądzicie o dziełach Azurro z tego wątku: fotoforum.gazeta.pl/72,2,745,90203144.html Odpowiedz Link Zgłoś