kzet69 01.12.09, 18:14 Pozostaje tylko przeprosic gości za zbydlęcenie tego ciemnogrodu aspirującego do Europy.... w takich chwilach słowo Polak nie brzmi dumnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pistolet13 Wędrujący Norwegowie stracili swojego osła 01.12.09, 18:47 ...TO kaczory ukatrupili..NIE LUBIĄ OSŁÓW...A OSŁY TO WYŻSZA PÓŁKA...WIĘC BUMMMM.... Odpowiedz Link Zgłoś
antyliberal22 Re: Wędrujący Norwegowie stracili swojego osła 01.12.09, 23:31 a może to ktoś z PO jednak? Skorzystali z okazji, zaPOlowali, żeby wciskać że cud się przytrafił - salami gratis, prosto z Norwegii? Odpowiedz Link Zgłoś
nnarkoman Wędrujący Norwegowie stracili swojego osła 01.12.09, 19:08 Ale wstyd, ale wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Wędrujący Norwegowie stracili swojego osła 01.12.09, 20:09 kraj dzikusów z zawyżoną autooceną, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
gliceryna Re: Wędrujący Norwegowie stracili swojego osła 01.12.09, 20:58 Ach, jakie oburzenie! Jak można zabić osła Norwegom!?! No bo chyba nie chodzi o osła w ogóle, przecie to bydlę, zabija się je i robi z niego pyszne kiełbasy. Podobnie świnki - w sieci sklepów Prosiaczek uśmiechają się z szyldów i zapraszają do środka: ach wejdź, kup moje martwe nóżki, mój martwy ryjek, moje martwe nereczki, są smaczne, będziesz zadowolony. Lada chwila z wanienek Reala i Tesco uśmiechać się będą do nas i wabić wesołym pluskaniem karpie... Tez pewnie chciałyby być czyjeś, choćby i wędrownych Norwegów - zawsze to ginie się tylko w wypadku incydentu. A i honor niemały - policja się interesuje, prokurator, wzruszone panie na forach napiszą... Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Wędrujący Norwegowie stracili swojego osła 01.12.09, 21:27 gliceryna napisała: > Ach, jakie oburzenie! Jak można zabić osła Norwegom!?! No bo chyba > nie chodzi o osła w ogóle, Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Wędrujący Norwegowie stracili swojego osła 01.12.09, 21:31 rozczarowana-torunianka napisała: > gliceryna napisała: > > > Ach, jakie oburzenie! Jak można zabić osła Norwegom!?! No bo chyba > > nie chodzi o osła w ogóle, chodzi o bandytyzm w cywilizowanym podobno kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
habibi888-pl @gliceryna. 02.12.09, 09:14 Wypadek i incydent to dwie nazwy tego samego. Poza tym dziwię się, że nie zauważasz różnicy pomiędzy karpiem hodowanym na spożycie, a osłem, z którym wędruje się po świecie od lat kilkunastu. Odpowiedz Link Zgłoś
riince Widzę różnicę, coś jak między murzynkiem w Afryce 02.12.09, 11:01 a wykształconym biznesmanem po Harwardzie... Eee, chwila, toż to rasizm przecież! A, sorry, to nie widzę żadnej różnicy! Oślepłem! P.S. Dla debili: powyższe jest ironią. Odpowiedz Link Zgłoś
gliceryna Re: @gliceryna. 02.12.09, 11:07 Mylisz się, misiaku. Słowo "wypadek" używane jest w dwóch znaczeniach: nagłego czy jednostkowego wydarzenia (to rzeczywiście "incydent") oraz przypadku (casusu). Tu użyłam go w znaczeniu drugim. W kwestii zaś osła... Czyli jednak: biedni Norwedzy, ktoś zniszczył im środek transportu. Tak sądziłam, że w tych kategoriach myśli szlachetna większość forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: Wędrujący Norwegowie stracili swojego osła 02.12.09, 09:51 A ja jestem wege i też będę się oburzać. Bo jednak mam świadomość, że zabicie zwierzęcia, które jest towarzyszem życia jest większą stratą dla właściciela, a i innym ludziom łatwiej zrozumieć żal. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiuniu Re: Wędrujący Norwegowie stracili swojego osła 03.12.09, 19:04 Gliceryna - święte słowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sts107 Wędrujący Norwegowie stracili swojego osła 01.12.09, 23:22 Co za wstyd, aż mi się płakać chce z wściekłości na tego bydlaka który zabił osiołka, a jestem dość dużym facetem. Tak mi szkoda tych Norwegów, cały świat przeszli nikomu nic złego nie robiąc... Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 Wędrujący Norwegowie stracili swojego osła 01.12.09, 23:24 Juz mnie to nie dziwi. W Polsce mamy 40% ludzi z roznego rodzaju uszkodzeniami mozgu (uszkodzeni psychologicznie, bo ojciec regularnie dawal smary przez lata,chorobliwie zazdrosni, ktorym sie cos nalezy, socjopaci, zrobieni po pijaku, zaczadzeni od dziecinstwa dymem tytoniowym itp). Procent znamy dosc dobrze dzieki procentowi glosujacemu na PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
envy_me_baby Re: Wędrujący Norwegowie stracili swojego osła 01.12.09, 23:30 Bardzo mi przykro... Bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
sniegbielszy Re: Wędrujący Norwegowie stracili swojego osła 01.12.09, 23:54 Dear Norwegian Tourists, I am shocked and ashamed for the terrible thing somebody did to you and your lovely donkey. I understand your loss and I am so sad that I want to cry. I want you to know that Polish people are, in general, good and hearty. You have been just unlucky to come across that primitive, wild individual who is a disgrace to us. Please, accept my condolences. Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: Wędrujący Norwegowie stracili swojego osła 02.12.09, 12:30 miło,że przepraszasz Norwegów w zrozumiałym dla nich języku.Ale miedzy nami - nie powiedziałabym że Polacy in general sa dobrzy i serdeczni.Raczej ,in general,wywodzacy sie z prymitywnej wsi - nie cierpia przyrody,wystarczy spojrzec jak niszczona jest zielen w miastach i jak okrutny jest stosunek do zwierząt na wsi.Niestety,daleko nam do Srodkowej Europy - raczej blisko do Wschodnej. Odpowiedz Link Zgłoś
zjemwaswszystkich Re: Wędrujący Norwegowie stracili swojego osła 02.12.09, 12:44 Masz 100% racji, ale z tym dymem tytoniowym to nie przesadzaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
obruchany [...] 01.12.09, 23:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kanapkowiec [b]bardzo[/b] mi przykro.... 01.12.09, 23:36 pozostaje tylko przeprosić za tego "zbója" i pożyczyć "szerokiej" drogi i spokojnej wędrówki... Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel Wędrujący Norwegowie stracili swojego osła 01.12.09, 23:51 tylko idiota może zapytać dlaczego nie wędrują z końmi... albo mało rozgarnięte dziecko. Szkoda mi tych ludzi i pie...nego bezsensu jaki spotyka ich w ich podróży przez życie. Odpowiedz Link Zgłoś
antrop Re: Wędrujący Norwegowie stracili swojego osła 01.12.09, 23:53 Czy to był przejaw małpiej złośliwości czy też typowe zachowanie miejscowego kłusownika? Państwo nasze w ramach poszanowania demokracji pozwala na wszystko. Z jednej strony tworzy się tony papierowego prawa z drugiej nie ma sposobu jego egzekwowania zaś z karania robi się fikcję i pośmiewisko. Wiatrówki są w powszechnym użyciu, dawniej ptaków przylatywało do mnie więcej - dziś nawet się nie zbliżają!Krzewy pod blokiem zamiast przyciąć - powyłamywano! Psy chodzą bez smyczy i kagańca! Trutki na gryzonie są wystawione na zewnątrz sklepów. Kompletna bezmyślność, sobiepaństwo i brak poszanowania prawa. Jak widać bezhołowie na skalę światową! Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: Wędrujący Norwegowie stracili swojego osła 02.12.09, 12:36 antrop - masz w 100% rację.W tym kraju myli sie demokracje z pogardą dla prawa,chamstwo i bezmyslnośc jest rozpasane i bezkarne.I to wszystko podlane sosem samouwielbienia dla nas - ortodoksyjnych katolików - w oczach Episkopatu -wzoru dla ateistycznej Europy.Boże bron Europe przed takimi "europejczykami". Odpowiedz Link Zgłoś
oelefante Łajdacki kraj łajdackiego narodu. 02.12.09, 00:09 Psychopata, dla którego zabijanie jest rozrywką (czyli tzw. myśliwy) dostanie pozwolenie na broń. Człowiek, który chce bronić swojej rodziny pozwolenia nie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Wędrujący Norwegowie stracili swojego osła 02.12.09, 00:19 Mieli szczescie, bo jakby poszli do Rwandy to by mogli byc sami zabici. Odpowiedz Link Zgłoś
jamtoja Jeg beklager. 02.12.09, 00:24 Vakre veier og det gode liv. godt at det finnes folk som deg, ennå ... Odpowiedz Link Zgłoś
glemp1 Re: Jeg beklager. 02.12.09, 00:38 Dziki kraj, dzikie obyczaje. Wyp...j stąd, kto tylko może!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swiniopas6 Re: Jeg beklager. 02.12.09, 10:10 Patrzcie ludzie ,a Norwegowie dali Tuskowi zarobic gdy jeszcze kominy malowal. Teraz duzo zarabia, moglby osla odkupic i owej poczciwej parze podeslac. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_czlek Nie da sie ukryć że myśliwych mamy debilów 02.12.09, 00:37 sami do siebie strzelają Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Min. Kopacz ma dobry plan eutanazji tego narodu 02.12.09, 01:17 Może to dla Europy będzie najlepszym rozwiązaniem. Wstyd mi. Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Re: Min. Kopacz ma dobry plan eutanazji tego naro 02.12.09, 01:29 placebo99 napisał: > Może to dla Europy będzie najlepszym rozwiązaniem. > Wstyd mi. A skund wisz,ze to Polak? Uj! momy duzo "Polokow" u nas. Chces psyklatuf? Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak Wędrujący Norwegowie stracili swojego osła 02.12.09, 02:39 Tego nie da sie nawet komentowac. Odpowiedz Link Zgłoś
ramboost Wędrujący Norwegowie stracili swojego osła 02.12.09, 02:42 Wg artykułu wędrują z trzema osiołkami o imionach: Rosalita, Tequilla, Catarina i Desire. Czyżby wcześniej ktoś też odstrzelił jakiegoś? Odpowiedz Link Zgłoś
witold.us polacy maja sie za super w kazdej dziedzine 02.12.09, 06:10 polacy maja sie za super w kazdej dziedzine, i znowu jestesmy najlepsi !!!!!!!!!!!!!!!! pytanie tylko w jakiej dziedzinie ???? piekna reklama goscinej polski i zyczliwych ludzi !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gadolinn To ile bylo tych oslow? 02.12.09, 07:46 W pierwszym akapicie mowa jest o trzech. A w ostatnim, mowa jest o czterech imionach. Niesprawdzone informacje podajecie. A moze nie ma zadnych oslow. Ani zadnych Norwegow. Ani zadnej Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
jachay Re: To ile bylo tych oslow? 02.12.09, 08:58 gadolinn napisała: > W pierwszym akapicie mowa jest o trzech. A w ostatnim, mowa jest o > czterech imionach. Niesprawdzone informacje podajecie. A moze nie ma > zadnych oslow. Ani zadnych Norwegow. Ani zadnej Gazety Wyborczej. Właśnie wyczytałem, że to jest drugie zwierzę, które zginęło w Polsce. Pierwszego osiołka potrącił samochód. Były cztery... Odpowiedz Link Zgłoś
gadolinn Re: To ile bylo tych oslow? 02.12.09, 22:04 Dwa juz zrobione. Dwa jeszcze czekaja. Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdog76 Wędrujący Norwegowie stracili swojego osła 02.12.09, 07:50 pie.....polaczki . czego nie da się żeżreć i sprzedać , trzeba zniszczyć .. co za kraj ..?! tego sie nie da opisać ... smutne to i straszne.. przeraszam obywateli świata .jest mi wstyd za tą chołotę polską . Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Dziki motloch. 02.12.09, 07:52 Jednak zamieszkuja nasze tereny osobnicy,którzy dopiero co z jaskin wyszli.Zobacza zwierze na wolnosci to to trzeba je od razu zezrec. Odpowiedz Link Zgłoś
1_kazuko Wędrujący Norwegowie stracili swojego osła 02.12.09, 08:02 Golub -Dobrzyn na zawsze bedzie mi sie kojazyc z bydlem. Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Wędrujący Norwegowie stracili swojego osła 02.12.09, 08:14 Strzelał, bo nie znosi wyzysku współbraci... Odpowiedz Link Zgłoś