Dodaj do ulubionych

Zaluje spotkania w realu i ostrzegam innych....

26.01.04, 09:19
Niestety 2 lata temu mialem okazje spotkac sie z niektorymi osobami z forum
prywatnie.
Zaluje niestety tego bardzo.
Od tego czasu caly czas slysze rozne plotki na temat swoj i swojej zony ,
szczegolnie ostatnio wyciagane przez pewna malolate o nicku qczi ( swoja
droga to ze niektorzy jej takie bzdury opowiadaja, bo ona jest za malo
inteligentna by sama wymyslic) swiadczy bardzo zle o niektorych
forumowiczach ktorych wtedy spotkalem.
Poniewaz nie jest to duze grono, domyslam sie co to za osoby.
Zal mi Was ( to do nich).
I ostrzegam innych przed spotkaniami w realu.
Dlugo bedziecie ich zalowac.
Obserwuj wątek
    • letalin Re: Zaluje spotkania w realu i ostrzegam innych.. 26.01.04, 23:47
      Rhemku , mam wrażenie, ze nie ma znaczenia gdzie ludzie spotykają się po raz
      pierwszy. Kwestią zawsze otwartą jest czy mamy ochotę spotkać się ponownie i
      ponownie...czy raczej dać sobie spokój. Ty uznałeś bardzo ogólnie, że
      znajomości internetowe prowadzą do bolesnych zawodów i ostrzegasz innych
      skarżąc się na swój los. Ja powiem Ci dobitnie, że znając Cię z Twoich
      licznych postów nie chciałbym się z Tobą w ogóle spotkać. Są tacy , których
      chciałbym spotkać, spotykam i będę chciał spotykać i sądzę , ze potrafię
      odróżnić kogoś wartego mojego czasu i wysiłku wyjścia z domu od kogoś mniej
      interesującego niż film po dzienniku. Może po prostu zbyt wiele oczekiwałeś,
      albo nie przeprowadziłeś tej takiej wstępnej selekcji zanim poszedłeś na to
      spotkanie??
      • Gość: zonc Re: Zaluje spotkania w realu i ostrzegam innych.. IP: *.awacom.pl 27.01.04, 00:24
        ja spotkałem się z 2 (no w sumie 4 ale 2 tu prawie nie ma ;-)) i nie żałuje
        tego.. jednak wątpie, że następni szybko będą... poprostu nikomu nie ufam na
        tyle...
    • rhemek Re: Zaluje spotkania w realu i ostrzegam innych.. 27.01.04, 10:06
      Chodzilo mi tylko o to ze potem zostaniecie obgadani na forum:))
      • Gość: + Re: Zaluje spotkania w realu i ostrzegam innych.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.04, 10:33
        Chodzilo mi tylko o to ze potem zostaniecie obgadani na forum:))

Jesteś żałosny!Tak sądze...
        • rhemek Re: Zaluje spotkania w realu i ostrzegam innych.. 27.01.04, 11:49
          Jasne, bo mam dosc tego ze pewna i... przenosi swoje flustracje na innych??
          Bo nie chce isc do lekarza??
          • Gość: zonc Re: Zaluje spotkania w realu i ostrzegam innych.. IP: *.awacom.pl 27.01.04, 12:15
            Rhemek lekarze i tak tylko samo zło czynią!! nie idź tam!!
            • rhemek Re: Zaluje spotkania w realu i ostrzegam innych.. 27.01.04, 12:21
              o shiet!

Mialo byc w kontekscie o slodkiej idiotce co nie chce isc do lekarza tylko
              obgaduje;))
              • Gość: + Re: Zaluje spotkania w realu i ostrzegam innych.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.04, 12:59
                Mialo byc w kontekscie o slodkiej idiotce co nie chce isc do lekarza tylko
                > obgaduje;))

Podtrzymuje to co powiedziałem wyzej.
                • Gość: rhemek Re: Zaluje spotkania w realu i ostrzegam innych.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 13:09
                  ;)
                  oki anonimie, ktory sie boi pisac pod nickiem:))
                  • qczi Re: Zaluje spotkania w realu i ostrzegam innych.. 27.01.04, 13:47
                    mnie zastanawia, jak to sie niektorzy nie wstydza pisac pod swoim nickiem
                    • Gość: tyciarek Re: Zaluje spotkania w realu i ostrzegam innych.. IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 27.01.04, 13:53
                      no własnie qczi.

a to dlatego trzy ?
                      • qczi Re: Zaluje spotkania w realu i ostrzegam innych.. 27.01.04, 14:02
                        dzisiaj bede w szkole 15-16.30 ;))))

miales chyba wiecej, niz 3
                        • Gość: tyciarek Re: Zaluje spotkania w realu i ostrzegam innych.. IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.f.INTELINK.pl 27.01.04, 14:06
                          ale nie w sposób schizofreniczny.
                          sam ze sobą jescze nie gadałem.
                          • wsn Re: Zaluje spotkania w realu i ostrzegam innych.. 27.01.04, 14:33
                            ja ze soba tez nie, pisze z tegoo nicka, na jakiego w danym momencie mam nastroj

gadanie sam z soba to domena.... sam wiesz, kogo (pewnego goscia ze stolycy;)
                            • Gość: tyciarek retrospekcja IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.f.INTELINK.pl 27.01.04, 14:44
                              to wócmy do tej mysli:

Re: Zaluje spotkania w realu i ostrzegam innych..
                              qczi 27.01.2004 13:47 odpowiedz na list

mnie zastanawia, jak to sie niektorzy nie wstydza pisac pod swoim nickiem
                              • Gość: tyciarek Re: retrospekcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 14:46
                                No wlasnie jak to jest slodka idiotko?
                                • Gość: tyciarek Re: retrospekcja IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 27.01.04, 14:51
                                  hmmm. mam echo.ale echo pisze to samo co ja myslę.

cóz za miła odmiana qczi. cóz za miła odmiana.
                                  • wsn Re: retrospekcja 27.01.04, 15:04
                                    to nie ja osle
                                    • Gość: tyciarek Re: retrospekcja IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 27.01.04, 15:12
                                      ależ droga szmatko.
                                      ja wcale nie mówię,ze to ty.
                                      to tylko taka miła odmiana,ze to co ja piszę powtarza moje echo.
                                      ale taki schizofrenik jak ty pewnie i tak nie zrozumie.

• wsn Re: retrospekcja 27.01.04, 15:51
                                        jestes pewien, ze TAKIE echo to powod do zadowolenia?
                                        aaa, myslisz, ze rhemek cie na impreze zaprosi, pasujecie do siebie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka