sel_gomez0609 07.12.11, 17:37 Moja przyjaciółka rysuje i gada o tych gotach i mnie tym zaraziła, ja też ich lubie. W sumie fajnie się ubierają, super sukienki itp. A wy co o nich sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yorkie Re: Co sądzicie o gotach? 07.12.11, 18:03 Ja sama do tej subkultury należę Odpowiedz Link Zgłoś
pigwa123 Peace 07.12.11, 18:09 Witam . i co z tego że mają "fajne sukienki" . Ta subkultura to NIE tylko sukienki -_- . Rysować ? niech rysuje ale jak już powiedziałam . Przynależeć do subkultury to nie tylko ubierać się "na czarno " Odpowiedz Link Zgłoś
camma Re: bardzo fajni ludzie ;) 13.12.11, 12:37 I czasem na siłę posępni ale ogólnie nic do nich nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_cerk Re: Co sądzicie o gotach? 07.12.11, 21:30 hmm do gotów (tak sie to odmienia ? xd) mam trochę uraz, moja kolezanka-gotka oraz jej znajomibyli dość egocentryczni i głównie zajowali się obrabianiem tyłka wszystkim, jeśli chodzi o muzykę to niektóre kawałki gotyckie mi się podobają no i oczywiśći te piękne gorsety Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Co sądzicie o gotach? 07.12.11, 21:38 gothy z orendża! <3 nic o nich nie sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
arasha =,= 07.12.11, 22:09 nie ma to jak 12 z nickiem selena_gomez a na avatara Eminem.... Bozee slucha caly czas LTWYL i mysli ze jest fanka Slim Shady'ego japrdl Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: arasha 23.12.11, 18:26 to,że ktoś lubi selenę gomez i jej słucha nie znaczy,że eminema nie może słuchać niektórzy mają rozbudowany gust muzyczny więc się nie czepiaj,bo ja też słucham lady gagi,eminema,demi lovato,behemotha i co nie pasuje ci coś ? Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 11.12.11, 17:02 Bardzo podoba mi się ta subkultura. Ale jak już któraś użytkowniczka wspomniała to nie tylko cudowne ubrania i styl ubierania się. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Co sądzicie o gotach? 11.12.11, 17:13 Choć moja przyjaciółka jest Gotką, to ostatecznie sobie zdania o nich nie wyrobiłam. Nie spotkałam żadnego Gota oprócz niej, więc nie będę się mądrzyć. Choć ubiór mają naprawdę super, te gorsety... och Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladovva Co sądzicie o gotach? 15.12.11, 18:10 osobiście nie znam nikogo takiego, ale z pozoru wydają być się mili . ^-^ Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie : < 23.12.11, 18:43 Ja akurat trafiłam w swoim cudownym życiu na kilku gotów, którzy nie byli mili. Gdy powiedziałam jednej dziewczynie że ładnie wygląda i że ma fajny gorset i nie było w moim głosie nutki sarkazmu tylko ładnie się uśmiechnęłam ona zmierzyła mnie wzrokiem, zrobiła dziwną minę i poszła. XD' Kiedyś rozmawiałam tez bliżej z Gotką i krytykowała mój słodki styl i gust muzyczny. Ale ja na takich trafiałam, nie można tego powiedzieć o wszystkich Gotach. A co sądzę o stylu? Czasem mi się podoba, a czasem mnie przeraża. Odpowiedz Link Zgłoś
damonlove damonlove 23.12.11, 23:54 niewiem co o nich myśle nigdy sie nie zastanawiałam ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie no, zajebiści są. 17.01.12, 20:20 ale tutaj dzieciątko nie chodzi o ubiór tylko o sztukę. gotem jesteś jak sie gotem urodziłeś i sie nim czujesz a nie jeśli naśladujesz ubiór . a właściwie to każdy z nich ubiera się po swojemu więc nie wiem kogo niektórzy by chcieli naśladować. tak! jestem gotką. od jakichś.. hm 4 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
emosusie Re: Co sądzicie o gotach? 23.01.12, 21:31 mi się podoba ich styl ubierania Odpowiedz Link Zgłoś
riri48 Re: Co sądzicie o gotach? 12.02.12, 18:28 Dla mnie są obojętni ja mam dosyć emo. Moja koleżanka jest i... Odpowiedz Link Zgłoś
weekendgirl Re: Co sądzicie o gotach? 12.02.12, 23:39 Hmm... Nie mam co do tego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
heloo Re: Co sądzicie o gotach? 13.02.12, 21:55 Oczywiście, jeżeli mówimy o takich prawdziwych gotach, a nie takich co się tylko upodabniają. Podoba mi się ta subkultura. Zwłaszcza muzyka. No i ich styl ubierania się. Jeśli chodzi o charakter, to są na pewno ciekawymi osobami, ale nie wiem, czy bym się dogadała - ja jestem optymistką. Odpowiedz Link Zgłoś