Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o gotach?

07.12.11, 17:37
Moja przyjaciółka rysuje i gada o tych gotach i mnie tym zaraziła, ja też ich lubie. W sumie fajnie się ubierają, super sukienki itp. A wy co o nich sądzicie?
Obserwuj wątek
    • yorkie Re: Co sądzicie o gotach? 07.12.11, 18:03
      Ja sama do tej subkultury należę smile
    • kim817 Re: Co sądzicie o gotach? 07.12.11, 18:09
      goci to bardzo mili ludzie. c:
    • pigwa123 Peace 07.12.11, 18:09
      Witam .
      i co z tego że mają "fajne sukienki" . Ta subkultura to NIE tylko sukienki -_- .
      Rysować ? niech rysuje ale jak już powiedziałam . Przynależeć do subkultury to nie tylko ubierać się "na czarno "
    • anahi_loveyou bardzo fajni ludzie ;) 07.12.11, 18:09
      • camma Re: bardzo fajni ludzie ;) 13.12.11, 12:37
        I czasem na siłę posępni ale ogólnie nic do nich nie mam. smile
    • agnes_cerk Re: Co sądzicie o gotach? 07.12.11, 21:30
      hmm do gotów (tak sie to odmienia ? xd) mam trochę uraz, moja kolezanka-gotka oraz jej znajomibyli dość egocentryczni i głównie zajowali się obrabianiem tyłka wszystkim, jeśli chodzi o muzykę to niektóre kawałki gotyckie mi się podobają no i oczywiśći te piękne gorsety serce
    • kiwi Re: Co sądzicie o gotach? 07.12.11, 21:38
      gothy z orendża! <3

nic o nich nie sądzę.
    • arasha =,= 07.12.11, 22:09
      nie ma to jak 12 z nickiem selena_gomez a na avatara Eminem.... Bozee slucha caly czas LTWYL i mysli ze jest fanka Slim Shady'ego japrdl sciana
      • smileyy776 Re: arasha 23.12.11, 18:26
        to,że ktoś lubi selenę gomez i jej słucha nie znaczy,że eminema nie może słuchać niektórzy mają rozbudowany gust muzyczny więc się nie czepiaj,bo ja też słucham lady gagi,eminema,demi lovato,behemotha i co nie pasuje ci coś ?sciana
    • mweezy . 11.12.11, 17:02
      Bardzo podoba mi się ta subkultura. Ale jak już któraś użytkowniczka wspomniała to nie tylko cudowne ubrania i styl ubierania się. : )
    • g_o_s_i_a Re: Co sądzicie o gotach? 11.12.11, 17:13
      Choć moja przyjaciółka jest Gotką, to ostatecznie sobie zdania o nich nie wyrobiłam. Nie spotkałam żadnego Gota oprócz niej, więc nie będę się mądrzyć. Choć ubiór mają naprawdę super, te gorsety... och serce
    • monia12xd Re: Co sądzicie o gotach? 11.12.11, 21:18
      nigdy ich nie spotkałam.
    • czekoladovva Co sądzicie o gotach? 15.12.11, 18:10
      osobiście nie znam nikogo takiego, ale z pozoru wydają być się mili . ^-^
    • kawaiikimie : < 23.12.11, 18:43
      Ja akurat trafiłam w swoim cudownym życiu na kilku gotów, którzy nie byli mili. Gdy powiedziałam jednej dziewczynie że ładnie wygląda i że ma fajny gorset i nie było w moim głosie nutki sarkazmu tylko ładnie się uśmiechnęłam ona zmierzyła mnie wzrokiem, zrobiła dziwną minę i poszła. XD' Kiedyś rozmawiałam tez bliżej z Gotką i krytykowała mój słodki styl i gust muzyczny. Ale ja na takich trafiałam, nie można tego powiedzieć o wszystkich Gotach.
      A co sądzę o stylu? Czasem mi się podoba, a czasem mnie przeraża.
    • damonlove damonlove 23.12.11, 23:54
      niewiem co o nich myśle nigdy sie nie zastanawiałam ; ))
    • a_vie no, zajebiści są. 17.01.12, 20:20
      ale tutaj dzieciątko nie chodzi o ubiór tylko o sztukę. gotem jesteś jak sie gotem urodziłeś i sie nim czujesz a nie jeśli naśladujesz ubiór . a właściwie to każdy z nich ubiera się po swojemu więc nie wiem kogo niektórzy by chcieli naśladować.
      tak! jestem gotką. od jakichś.. hm 4 lat.
    • emosusie Re: Co sądzicie o gotach? 23.01.12, 21:31
      mi się podoba ich styl ubierania
    • rememberina Re: Co sądzicie o gotach? 23.01.12, 22:21
      są normalni.
    • heart.of.you Re: Co sądzicie o gotach? 12.02.12, 18:26
      są spoko ; D
    • riri48 Re: Co sądzicie o gotach? 12.02.12, 18:28
      Dla mnie są obojętni ja mam dosyć emo. Moja koleżanka jest i...
      • weekendgirl Re: Co sądzicie o gotach? 12.02.12, 23:39
        Hmm... Nie mam co do tego zdania.indifferent
    • dark_candy Re: Co sądzicie o gotach? 13.02.12, 01:04
      Nie najgorsi
    • heloo Re: Co sądzicie o gotach? 13.02.12, 21:55
      Oczywiście, jeżeli mówimy o takich prawdziwych gotach, a nie takich co się tylko upodabniają.
      Podoba mi się ta subkultura. Zwłaszcza muzyka. No i ich styl ubierania się. Jeśli chodzi o charakter, to są na pewno ciekawymi osobami, ale nie wiem, czy bym się dogadała - ja jestem optymistką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka