Gość: student IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.04, 02:42 nie idzcie tam jak nie chcecie zeby was ktos oszukal i notorycznie nacagal na kolejne wydatki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rok1978 Re: WSZiB 27.01.04, 09:07 A co to za naciąganie? Trzy lata zwodzili, że otworzą filię z Bydgoszczy. Nie było to jednak możliwe, skoro kanclerz maczal palce w mafii a dziekan zgubił 10 prac magisterskich... a 600 zł za przystąpienie do egzaminu licencjackiego? To chyba znowu nie tak wiele :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: WSZiB IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.04, 23:44 • WSZiB IP: *.wroclaw.dialog.net.pl Gość: kk 27.01.2004 02:32 odpowiedz na list Drodzy wrocławianie nie polecam tej prywatnej uczelni nikomu odradzaam robia w konia jak tylko moga • Re: WSZiB IP: *.wroclaw.dialog.net.pl Gość: PAFA 27.01.2004 10:35 odpowiedz na list Tak zdadzam się w zupełności. Pod koniec semestru wyciągają ze studentów pieniądze ponad miarę. Miałem przypadek, że musiałem dopłacić 20 groszy jakiś odsetek jako absolwent. Opłata na poczcie 3. 5. Wyciągają pieniądze strasznie. Za oblany egzamin 150 złotych. Za obrone 600 złotych. NA koniec odsetki, niektórym siegnęły nawet 300 złotych. • Re: WSZiB IP: *.wroclaw.dialog.net.pl Gość: PAFA 27.01.2004 10:36 odpowiedz na list Tak zdadzam się w zupełności. Pod koniec semestru wyciągają ze studentów pieniądze ponad miarę. Miałem przypadek, że musiałem dopłacić 20 groszy jakiś odsetek jako absolwent. Opłata na poczcie 3. 5. Wyciągają pieniądze strasznie. Za oblany egzamin 150 złotych. Za obrone 600 złotych. NA koniec odsetki, niektórym siegnęły nawet 300 złotych • Re: WSZiB IP: *.e-wroc.com Gość: Beata 27.01.2004 11:36 odpowiedz na list zgadzam się z Wami.Ta szkoła to jedna wielka pomyłka...nie dość że opłaty wysokie to jeszcze te panie w dziekanacie...no sama rozkosz;-)Nie polecam tej szkoły najgorszemu wrogowi...całe szczęście ze ja już ją kończę • Re: WSZiB IP: *.wroclaw.dialog.net.pl Gość: PAFA 27.01.2004 13:38 odpowiedz na list Jak ją kończysz , to zobaczysz co się bedzie działo w ostatnim semestrze. Szykuj już teraz pieniądze na odsetki od nieterminowego płacenia za czesne. Niestety prawo ich jest tak skonstruowane, że nie sposób nie płacić tych odsetek. W ostatnim semestrze będa Wam je naliczać wielokrotnie. I jeszcze sprawa Kanclerza , którego złapano z wieksża ilością narkotyków powoduje ,z e szkoła ta jest totalnie niewiarygodna. Dal przyszłych osób, które się tam wybierają i dla ich rodziców omijajcie ją z daleka. Jeden plus to, wysoki poziom kształcenia oraz kAdra wykwalifikowana. • Re: WSZiB IP: *.wroclaw.dialog.net.pl Gość: vil 27.01.2004 14:38 odpowiedz na list PAFA, moj maz, mowi prawde. Bylam swiadkiem tych naduzyc • Re: WSZiB IP: *.e-wroc.com Gość: Beata 27.01.2004 22:38 odpowiedz na list ja nawet nie muszę patrzeć na ostatni semestr....cały czas są podwyżki,aż szlag człowieka trafia!!doszły mnie nawet słuchy ze opoźniają terminy obrony prac dyplowowej, coby czasu składania papierów na inne uczelnie(chodzi mi o magisterskie)nie było i wtedy chcąc nie chcąc wracamy do naszej ukochanej...WSZiB!!tą są normalnie kpiny... Odpowiedz Link Zgłoś